2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

canım ya pardon 2009 geçti ama yanlıs yazdın heralde heyecanlasempatiksalakcinni

iyi geceler kızlar sizede...Ya 2 gündür işler çok yoğun bende geçmişi okuyodum şimdi..Hergün giriyorum okuyayım sohbet edeyim kızlarla diyorum bişey çıkıyo kapatıyorum:gitme:şimdi eskilere cevaplarla dnüyorumkaydirigubbakcemile2
Bu arada niye hatırlattınki nektarcm mideme kramplar girdi nasıl bi sondu o öyle yaaaeyvahedigeldismile

Her şerde bi hayır vardır diye boşuna dememişleralkisalkisalkisçoooook sevindim canım benim Allah o günü 70 sene kutlamayı nasip etsin birliktekaydirigubbakcemile3Maşallah Allah mutluluğunu bozmasın.Darısı tüm nikah tarihlerini alamayanların başınaaa...

Son olarak undomielcm çeyizlerin hayırlı olsun Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin hepsi çok güzeller...

Kızlar günaydın

dün biraz işim vardı geçmişi anca okuyabildim... Bizde işin bi ucundan başlasak çorap söküğü gibi gelecekte hayırlısı bakalım...

iyi geceler dyyser
ben hala aşk-ı memnunun etkisindeyim kaydirigubbakcemile3
Gercekten o neydi öyle..ben hala etkisindeyim eyvahedigeldismile

sımdıden hayırlı ugurlu olsun Allah bir yastıkta kocatsın:) ben agustos geliniyim ama sizede bi göz atım napıyosunuz demiştim:) bende 08.08.2010 Da evleniyorum Allahın izniyle:)
Tskler canim..seninde simdiden hayirli ugurlu olsun..insallah hersey güzel olur senin icinde..olumunekankayizsmile

günaydın fıstıklarım
günaydin canim

Günaydııınn kıslar.
Nasılsınız? H.sonu inş. yağışlı olmaz dua edin kız kardeşimin düğünü var..
Ayy ne güzel..gecen haftada benim kiz kardesimin dügünü vardi..demek biz kardesleri evlendirip sonra kendimiz yuvadan ucuyoruz
umarim hersey istedigi gibi olur kardesininin..simdiden mutluluklar..

Kızlaar günaydın, dün gelemedim ama bu iki günde bisürü şey oldu. Annem bi ev beğenmişti bizim için, öylesine bakmaya gittik nişanlım da ben de bayıldık ve tuttuk evi. Annemlere de o kadar yakın ki onların salon balkonundan bizim mutfak balkonu görünecek:)) Çok mutluyum. Kirası da çok uyguna bulduk. 2+1 ama ilk etapta yeter de artar bile dimikaydirigubbakcemile3
Ayrıca davetiyelerim geldiiiiboshayallersmile 2 akşamdır harıl harıl onları katlayıp hazırlayıp zarflara koyuyoruz. 2 parçalı idi davetiye meğersem öyle açık açık ayrı gönderiliyormuş. Biz birleştiriyoruz katlıyoruz filan. Ama o bile çok zevkli dün akşam bi yandan aşkı memnu izlerken 200e yakın zarflamışım bile

Maasallah canim..insallah icinize sinerek uzun mutlu,neseli ve huzurlu yillar geciririsiniz yuvanizda..
Davetiyeniz de hayirli olsun buarada

hayırlı olsun canım iyi günlerde oturun inşallah annenelere yakın olmasıda süpermiş:lepi: davetiyelerde hayırlı olsun örnek resminden koyabilirsen çok güzel olur canım

Canım hayırlı olsun eviniz.. beğendiğin vardı onu tuttunuz demekki... Davetiyen nasıl modeli varmıydı... Genellikle birleştirme katlama işini matbaa yapmıyo yapsada ek para istiyor o yüzden evlerde yapılıyor. bizde geçen sene kardeşiminkini evde hep birlikte el birliğiyle yapmıştık. zevkli iş ama

Maasallah canim..insallah icinize sinerek uzun mutlu,neseli ve huzurlu yillar geciririsiniz yuvanizda..
Davetiyeniz de hayirli olsun buarada

Teşekkür ederim canım hepimize inşallah bu güzel dualarguclubacismile

hayırlı olsun canım iyi günlerde oturun inşallah annenelere yakın olmasıda süpermiş:lepi: davetiyelerde hayırlı olsun örnek resminden koyabilirsen çok güzel olur canım

Sağol tatlım evet o kısmı çok iyi zaten, ailem öyle hiç bişiye de karışmayan insanlardır o yönden sıkıntımız da olmaz. ben de sevindim. Davetiyeyi de bi ara fırsat bulup taratacağım işyerindeyim kimse olmadığı bi vakit yapmayı düşünüyorum koyacağım burayasositososito

Sağol meltemcim, yok canım ya o benim beğendiğim değildi bu tuttuğumuz, ama çok daha güzel yeni bi ev hiç tadilat istemiyor. Bir tek badana boya. Ay bir de kapı tokmakları değişecek. Otel odası kapısı gibi yapmışlar yuvarlak, dıştan düğmeli onları değiştireceğiz. Dün salonun kapısına basılı kalmış çekince kilitli kaldı öyle, çilingiri getirtcez salon açılmıo şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…