Amin canım..
çok sevindim sizin adınıza, hayırlı olsunn :lepi:
Tskler canim a.s.
undomiel canim esyalariniz cook güzel güle güle kullanin..[/B]
Haklisin Nektarcim..ama bugün tartismamizdan sonra harika birsey oldu..
kislarrr niskah tarimizi aldik..ben bukadar cabuk olacagiiniz hic düsünmemistim..benim evraklar tamamdi..nisanlim pazartesi gidecekti..fakat bugün tartisinca gönlümü almak icin hemen gitmis..nasil oldu nasil bitti bilmiyorum ama 10.8.2009 tarih almis saat 14:00 de inanamiyorum cok mutluyum kislarrr hihoyyythihoyyyt
insallah hersey güzel olur
bütün güzellikler bizimle olsun a.s.
kaydirigubbakcemile3
canim tskler evet yanlis olmus..tarihimiz 10.08.2010 insallah.
iyi geceler kızlar nasılsınızzz
sayın medyum bende isterim.. ben netten bakıp duruyodum.. ben akrep burcuyum müstakbel kocişimde aslan
Bi burç yorumu borcum varmışkaydirigubbakcemile3Akrepeyvahedigeldismiletehlikeli kadın türü...Hiç içinizde tutmazsınız değilmi bişeyden rahatsız olunca falan,bi durayım zaman geçsin yok o an içinden na geçiyosa o heleki biri kötü bişi yapsın yanlışlıkla amanııııın korkun akrep hatunundan..Enişte daha cool takılır ama kendinden emindir ne dersen de hatun sonunda benimsin der gibi konuşurGüzel bi ilişki bence uyumlu..Allah mutluluğunuzu daim etsin
yaaaa ben bu işi biliyorum yaaaa:sm_cool:bu arada o yasak yok mu zaten 2 gündür mahrum kaldm kkdan:enbuyukkk:ayy sende çok tatlısın yerim seniyazık sana ya ne cazası bu, banada gelmişti çok sinir bozucu canım ya kafamçokkarıştı yorumun içinde sağol, aynen dediğin gibi ben çok ince düşünürüm adamımda kıl oluyo haliyle , ben diyorum ki napim almasaydın ben hep böyleydim :1closedeyes: :mymeka:
Haklisin Nektarcim..ama bugün tartismamizdan sonra harika birsey oldu..
kislarrr niskah tarimizi aldik..ben bukadar cabuk olacagiiniz hic düsünmemistim..benim evraklar tamamdi..nisanlim pazartesi gidecekti..fakat bugün tartisinca gönlümü almak icin hemen gitmis..nasil oldu nasil bitti bilmiyorum ama 10.8.2009 tarih almis saat 14:00 de inanamiyorum cok mutluyum kislarrr hihoyyythihoyyyt
insallah hersey güzel olur
bütün güzellikler bizimle olsun a.s.
Gercekten o neydi öyle..ben hala etkisindeyim eyvahedigeldismileiyi geceler dyyser
ben hala aşk-ı memnunun etkisindeyim kaydirigubbakcemile3
Her şerde bi hayır vardır diye boşuna dememişleralkisalkisalkisçoooook sevindim canım benim Allah o günü 70 sene kutlamayı nasip etsin birliktekaydirigubbakcemile3Maşallah Allah mutluluğunu bozmasın.Darısı tüm nikah tarihlerini alamayanların başınaaa...
Amiiin canim darisi dedigin gibi tüm tarih alamayanlarin basina..güzel dileklerin icin cok tesekkür ederim..sende cok muzlu ol..hersey gönlünce olsun tatlima.s.
Son olarak undomielcm çeyizlerin hayırlı olsun Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin hepsi çok güzeller...
Tskler canim..seninde simdiden hayirli ugurlu olsun..insallah hersey güzel olur senin icinde..olumunekankayizsmilesımdıden hayırlı ugurlu olsun Allah bir yastıkta kocatsın:) ben agustos geliniyim ama sizede bi göz atım napıyosunuz demiştim:) bende 08.08.2010 Da evleniyorum Allahın izniyle:)
günaydin canimgünaydın fıstıklarım
Ayy ne güzel..gecen haftada benim kiz kardesimin dügünü vardi..demek biz kardesleri evlendirip sonra kendimiz yuvadan ucuyoruzGünaydııınn kıslar.
Nasılsınız? H.sonu inş. yağışlı olmaz dua edin kız kardeşimin düğünü var..
Kızlaar günaydın, dün gelemedim ama bu iki günde bisürü şey oldu. Annem bi ev beğenmişti bizim için, öylesine bakmaya gittik nişanlım da ben de bayıldık ve tuttuk evi. Annemlere de o kadar yakın ki onların salon balkonundan bizim mutfak balkonu görünecek:)) Çok mutluyum. Kirası da çok uyguna bulduk. 2+1 ama ilk etapta yeter de artar bile dimikaydirigubbakcemile3
Ayrıca davetiyelerim geldiiiiboshayallersmile 2 akşamdır harıl harıl onları katlayıp hazırlayıp zarflara koyuyoruz. 2 parçalı idi davetiye meğersem öyle açık açık ayrı gönderiliyormuş. Biz birleştiriyoruz katlıyoruz filan. Ama o bile çok zevkli dün akşam bi yandan aşkı memnu izlerken 200e yakın zarflamışım bile
Kızlaar günaydın, dün gelemedim ama bu iki günde bisürü şey oldu. Annem bi ev beğenmişti bizim için, öylesine bakmaya gittik nişanlım da ben de bayıldık ve tuttuk evi. Annemlere de o kadar yakın ki onların salon balkonundan bizim mutfak balkonu görünecek:)) Çok mutluyum. Kirası da çok uyguna bulduk. 2+1 ama ilk etapta yeter de artar bile dimikaydirigubbakcemile3
Ayrıca davetiyelerim geldiiiiboshayallersmile 2 akşamdır harıl harıl onları katlayıp hazırlayıp zarflara koyuyoruz. 2 parçalı idi davetiye meğersem öyle açık açık ayrı gönderiliyormuş. Biz birleştiriyoruz katlıyoruz filan. Ama o bile çok zevkli dün akşam bi yandan aşkı memnu izlerken 200e yakın zarflamışım bile
Maasallah canim..insallah icinize sinerek uzun mutlu,neseli ve huzurlu yillar geciririsiniz yuvanizda..
Davetiyeniz de hayirli olsun buarada
hayırlı olsun canım iyi günlerde oturun inşallah annenelere yakın olmasıda süpermiş:lepi: davetiyelerde hayırlı olsun örnek resminden koyabilirsen çok güzel olur canım
Canım hayırlı olsun eviniz.. beğendiğin vardı onu tuttunuz demekki... Davetiyen nasıl modeli varmıydı... Genellikle birleştirme katlama işini matbaa yapmıyo yapsada ek para istiyor o yüzden evlerde yapılıyor. bizde geçen sene kardeşiminkini evde hep birlikte el birliğiyle yapmıştık. zevkli iş ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?