2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

canım lepimm çok güzel olmuşsundur eminimmm :) allah içine sindirsin tatlımmm..boshayallersmile.

hadi bakalım kızlar şafak panolarınızı burda da görmek istiyorum :) çizeleler oluşturulsun hep beraber geri sayım başlasın.. bu arada biz eklemiş miydik kuzum birbirmizi face'de???:bbo:

periciiimmm sakin ol lütfen.olumunekankayizsmile. bu aralar hepimiz gerginiz.. yeni bir hayata başlamak bizi biraz stresli yapıyor ama inan bana senin düşündüğün gibi nişanlın da bir sürü şey düşünüyor. ev sorumluluğu aile sorumluluğu vs vs gibi...

haklisin canim onun icind ehic kolay degil..ama ne yapayim alttan alayim diyorum ama cogu zaman ben ondan daha gergin ve sinirli oluyorum sonradanda cok icime batiyo :((

Liste harika olmussss..cogaliyoruz günden güne yasasin eylül & ekim gelinlerii:nazar:

Bizim kendi evimizde fakir elkt. süpürge kullnıyoruz..Çekiş gücü gayet güzel..Üstelik yeni bir modelide değil..Yaklaşık 10 yıldır kullanıyoruz. Bir kere bile arıza çıkartmadı..Sadece boruları kırıldı..Motoru sorunsuz..Bu nedenle kendi evim içinde ilk tercihim fakir olacak..ınş. benim alacağımda sorunsuz olur..Birazda şans işi işte.

evet fakir de iyi bir tercih aslında.sagol cnm

bu arada hoşgeldin undomielcim

perikızı canım yaaaa sorma ben de kendimi tanıyamaz oldum.ben böle sorunlu değildim ama şmdi kendimden nefret ediyorum taktığım şeyleri düşündükçe.sakin olmalıyız aslında.en azından yıpranmamak için

Son düzenleme:
hayırdır tatlımmm bi sorun mu var kiii??? ben iyiyim çok güzel bi akşam geçirdik cem ile ;)

maasallah canim allah bozmasin :nazar:

biz biraz takistik yaklasik 1 saat önce..yine cok gereksiz..benim durduk yere paniklememden dolayi böyle oldu..
yine bugünüm müthis gergin gececek hadi bakalim hayirlisi senağlama

canım lepimm çok güzel olmuşsundur eminimmm :) allah içine sindirsin tatlımmm..boshayallersmile.

hadi bakalım kızlar şafak panolarınızı burda da görmek istiyorum :) çizeleler oluşturulsun hep beraber geri sayım başlasın.. bu arada biz eklemiş miydik kuzum birbirmizi face'de???:bbo:

ben nişanlım ile beraber gitme taraftarı değilim... beni o gün saçım makyajım ve gelinliğim ile bütün halinde görmelhihoyyyti diye düşünüyorum ama beraber gidenlere de acayip saygı duyuyorum tabi yerimseniben ben annem ve kayınvalidem ile gittim... kızlar 30 temmuz da ilk provam var

periciiimmm sakin ol lütfen.olumunekankayizsmile. bu aralar hepimiz gerginiz.. yeni bir hayata başlamak bizi biraz stresli yapıyor ama inan bana senin düşündüğün gibi nişanlın da bir sürü şey düşünüyor. ev sorumluluğu aile sorumluluğu vs vs gibi...

ben düğünde kendi saç rengimi kullanıcam canım.. bir zamanlar saçlarım röfleli idi ama artık çok sıkıldım saç boyatmaktan en güzeli ve natüreli kendi saç rengim diye düşünüyorum

tatlım eklememiştik facede

iyiyim tatlım sen nasılsınn çok enerjik görünüyosun yazdıgını okuyunca bı heycanlandım sankı 1-2 saate düğünüm var gıbı hissettım:D

kuzucummm iyiyim :) pozitif düşünmeye çalışıyorum sürekli.. çünkü ufak tefek aksilikler ile hayatımızın en önemli zamanlarını tartışmalar ile geçirmek istemiyorum :)

gerçi regl dönemindeyim birazcık karnım ağrıyor ama olsun o da geçicek kaydirigubbakcemile2

kuzucummm iyiyim :) pozitif düşünmeye çalışıyorum sürekli.. çünkü ufak tefek aksilikler ile hayatımızın en önemli zamanlarını tartışmalar ile geçirmek istemiyorum :)

gerçi regl dönemindeyim birazcık karnım ağrıyor ama olsun o da geçicek kaydirigubbakcemile2

evet oda gecicek ama ben düğünümde regl olcammafoldumben

kizlar ben 4 günlük taze gelin olan kiz kardesimle bulusmaya gidiyorum olumunekankayizsmile
sonra görüsürüzzzopuyorumnanaktan

Back