ayy ne güzel söylemişsin canım :lepi:
koocaman bir liste yapmıştım, aylardır hemde..laptopum formatlanınca uçtu gitti herşey
Ben pasta kesilirken Kenan Doğulu - Gelinim istiyorum
giriş müziği olarak ilk dans müziği çalıcak, ilk dansla giriş yapılıcak sanırım
ama hangi şarkı olucağına bir türlü karar veremiyorum boshayallersmile
Şunlar da güzel kızlar :)))
Yaşar - Benim bütün rüyalarım seninle
Niran Ünsal - Özcan Deniz Aklim Hep Sende
Düş Sokağı Sakinleri - Sevdan Bir Ateş
haritaların, yıldızların ..yazılanların inadına en mutlu çift olucaz diiyelim, olalım tatlım :umursamaz:
evet, Niran Ünsal - Özcan Deniz de öyle cnm..inşallah canım öyle olur:) bu arada gelinim şarkısı gerçekten güzel fikir hiç aklıma gelmezdi ama dans için Düş Sokağı Sakinleri - Sevdan Bir Ateş[/B]
sanki biraz yavaş olur cnm..
canim kardesimin dügünü vardi hafta sonu..kinasina süpriz olarak pasta yaptirdim ve KENAN DOGULU GELINIM ile kestiler harika oldu herkez cok duygulandi :gitme:
benim dans müzigim ise siire gazele yada bora öztoprak seni seviyorum olacak :asigim:
Benim nişanlım ince detaylarla çok ilgilenir, o yüzden memnunum ben. kaydirigubbakcemile3 Bu arada hepinizin düğün mü olucak? Bi benim mi nikah olucak kızlar? Dans müziği falan bakmıyorum ben o yüzden. Nikahtan sonra bi yerlere eğlenmeye gidicez biz. Canlı müzik olucak büyük ihtimal, bende mi araştırsam? sempatiksalakcinni
Bi de balayı için hala bi yer bulamadım ya, araştırma işi bana kaldı. Bende çok kararsız biriyim. Hem uygun hem de güzel olsun istiyorum. 1000-1500 TL arası 5 gecelik güzel bi balayı geçireceğimiz bi yer araştırıyorum. mafoldumben
Bende cok kirilganimdir..heleki nisanlanali daha bir hassaslastim...söyledigi hicbirseyi kaldiramaz oldum
ikizler burcu cok özeldir ve güzeldir..ama bence bir okadarada zor yanlari var..birde üstüne gidilmesinden hiiiic hoslanmaz..tadli dille istedigimi yaptirabilirim ama inatla hicbir yere varamamkaydirigubbakcemilelmaz:
canim kardesimin dügünü vardi hafta sonu..kinasina süpriz olarak pasta yaptirdim ve KENAN DOGULU GELINIM ile kestiler harika oldu herkez cok duygulandi :gitme:
benim dans müzigim ise siire gazele yada bora öztoprak seni seviyorum olacak :asigim:
İkizler burcu bencede özelldir..Çok sabırlıdırlar (bana tahammül ettiğine göre:sinifsinif:) nişanlım suratımın asık olmasına tahammül edemez..İyide canım sürekli neşeli tatlı dilli olacak halim yokyaa insanım sonuçta..
kuzum ben dans müziği türkçe diğerleri yabancı olsun istiyorum.. bakalım araştırıyorum sürekli ve buraya da yazıyorum.. yazdıklarımı dinle mutlaka aralarında acayip güzel parçalar var
Tamam canım iş yerinde dinleyemem müsait bir ara mutalaka dinlicem..Tşkler..
yaa canım bende o balayı işini bi türlü halledemedim aynen senin gibi düşünüyorum bende 1000-1500 tl arası ama bulamıyorum yaa :gitme:
Bizim şarkımız nilüfer den ta uzak yollardan olacak opuyorumnanaktan
Nilüfer - Ta Uzak Yollardan dinle, video klip izle, klip indir
Aa senindemi kardeşin evlendi canım benim kız kardeşiminde bu h.sonu haftayada İzmirde var İzmire gidicem..Yaptığın süprizde çok hoş olmuş.
öyle tabii bende sürekli tatli dilli olamiyorum
seytana döndügümde ise kötükedihüso sabirli olmaya calisiyor..fakat kisa bir süre sonra inada bagliyoralsanaalsanasmile
olsun ben askitomun her halini seviyorum:asigim:
evet, Niran Ünsal - Özcan Deniz de öyle cnm..
işte araştırıyorum hala..:çok üzgünüm:
Ne güzel..inş benim düğünümde de öyle olur :)))
Mutluluklar diliyorum canım kzı kardeşine a.s.
Siz susun aşkınız konuşsun be canımm :kedi:
kızlar ben çıkıyorum.. bu akşam da menü de sosyete mantısı var
koskocaman öptüm sizi kızlar... mujukŞeniz
canım hayırdır ne oldu neden tartışıyorsunuz?
valla olağan tartışmalar işte cnm bilirsin hiç bitmez kavgalar biz zaten otomatiğe bağladık iki günde bir mutlakakaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?