Bozo merhaba canım, benim oğlum da süt içmiyordu. Ben şöyle bir taktik uyguladım. Gece uyurken süt ısıtıyorum ve içine de cici bebe koyuyorum 3 tane 1 tane de kesme şeker. O uyurken biberonla veriyorum ilk zamanlar az içiyordu şimdi bir biberon içiyor geceleri. Sabah kahvaltısını da süt cic bebe ve kahvaltılıklarını karıştırıyoum veriyorum. Tavsiye ederim.
eylül anneleri sizleri kkdan buldum face geçtim geçeli burayı açmaz olmuştum. bi bakayım dedim ama içim bir tuhaf oldu hamilelik günlerim geldi aklıma, şimdi ne çabuk geçti desemde son aylar gerçekten zordu.
gelgelim sorularıma 15 ay bitti,
1)suçiçeği aşısı yaptıran varmı?
2)geceleri halen kaç kere uyanıyorsunuz?
3)süt içmeme sorun çözümleriniz nelerdir?
eylül anneleri sizleri kkdan buldum face geçtim geçeli burayı açmaz olmuştum. bi bakayım dedim ama içim bir tuhaf oldu hamilelik günlerim geldi aklıma, şimdi ne çabuk geçti desemde son aylar gerçekten zordu.
gelgelim sorularıma 15 ay bitti,
1)suçiçeği aşısı yaptıran varmı?
2)geceleri halen kaç kere uyanıyorsunuz?
3)süt içmeme sorun çözümleriniz nelerdir?
YİNE kımse yok buraada..ne güzeldi eskıden oysa...
Merhaba Sevgili Eylül Anneleri
Bir Gülümseme Bir Hayat ! Adı altında bir sosyal sorumluluk projesine başladık. Sizler annesiniz en duyarlı üyelerimizsiniz. Gelin bu projede elimizden tutun, kırmayın bizi anneler ! Bakın bizim aldığımız 2 tekerlekli sandalye sahibini buldu. Biri 12 diğer yavrumuz ise daha 8 yaşında. Sizler annesiniz gelin 'bir gülümse bir hayat' sayfasına (http://www.kadinlarkulubu.com/portal/bir-gulumseme-bir-hayat) sizin logonuzu altında kalbinizle koyalım ! Altına Yazalım Eylül Anneleri, bu kalp Eylül Annelerinin kalbidir ! Yazalım .....
Kampanyaya Katılan Gruplar :
* 70-79 Kilo Diyet Grubu
* Makara Kukara Geyik Başlığı
* 2011 Gelinleri
* BURADA SİZ OLMAK İSTEMEZMİSİNİZ ?
Sorularınız için ....
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html
YİNE kımse yok buraada..ne güzeldi eskıden oysa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?