Huhu nerelerdesiniz yahuu
yahu artık kimse uğramıyor buraya, sinir oluyorum :)
BEBEKLER YAŞINI DOLDURDU, ŞİMDİ devam sütü 3 numarayı bırakıp junior mamaya mı başladınız?
bir arkadaşımın doktoru demişki, 1 yaşından itibaren artık herşey yedirebilirsin. inek sütü içirebilirsin.
benim doktora bu haftasonu gideceğim.
ama sizler neler yediriyorsunuz, inek sütü veriyor musunuz, aptamilden kestiniz mi tamamen?
bebeklerin alması gereken süt miktarını hep inek sütü vererek mi sğalıyorsunuz?
ben burayı çok özlemişim bayadır yani 1senedir girmiyodum benm oğlumda yaşına girdi yürüyoruz kunuşuyo baba abla anne zeynep havhav miyav kelimelri bide bu arala ha hı adını çağırdığımızda işdahsız bi oğlum var beni halen emiyo 10tane dişimiz var 2 side yolda yemesinin dışın sağlıkla ilgili bi sorunumuz yok çok şükür ben inek sütü veriyorm sabah kavaltısna yarım çay bardağı bazen sütleç yapıyorum tabi yaptıklarımı yemiyo ama ben yinede yılmadan yapmaya çalışıyo artık bütün yemeklerden veriyorm bizde böle kızlar
bizde zorla yiyoruz yaa annem bakıyor benim kızıma kadının içi gidiyo şöyle birgünde iştahla hiç bişey yemio diye.bizimkide su içmeyi çok seviyor yemekleride su biberonunu göstererek kandırıyoruz biberon yanaşır agız açılır sonra agıza kaşık sokulur :)))))
maşşallahhh canım kilosuda boyuda çok iyi.sağlıkla büyüsün yaramaz. ama şu bir gerçek erkek çocuklarının konusma gelişimi kızlara göre daha yavas çunku erkekler dogdugunda her iki kulaklarıda aynı duymazmış onların bedensel gelişimleri hızlı kızlara göre boy kilo oda maşşallahhh bayağı iyi sizin 11 kilo
evet kg su ıyı ama son 20 gunde verdı 300 gr :)) göbeği kayboldu..zaten doktorumuzda kıloya acayıp takınılı bir adam(şişman çcouk istemıyor obez nesıller yetıştırmeyın ) . oğluma şişman ama yürüyünce verecektir demişiti ..öyle de oldu.. kız bebeklerde iştah sorunu daha mı fazla ? dikkatimi çekti... o yaşta başlıyor kızlar rejıme anlaşılan... :))) neyse sağlıklıysa cokta takma kafana .. kılo ıyı bır şey değil
Ahhh ahh Meloş aynıyız yemek saati işkence saati. Kahvaltımız yok bişey yemiyoruz, süte alıştırmaya çalışıyorum yok onu da içmiyor. Yumurta, peynir, süt, yoğurt hiçbirini yemiyor