2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar nasılsınız bende bikayım nevar yok dedim fazla giremiyorum artık çok ilgi istiyorlar bide sürekliarkasındayım emeklediği için

Sizin kuzulara maşallah. Bizim kızın emeklemeye hiiiiiç niyeti yok. Yarın 8 aylık oluyoruz, ama emekleme de neymiş?

benim kız tembel yüzüstü yatırıyorum penguen gibi karnının üstünde duruyo sonra başlıyo bağırmaya :)))

Hareketli ve yemiyorrrrr çıldırcam az kaldı

ya benim kızımda yemiyor ağzına ek gıda olarak hiçbirşey almıyor tek emeyim diyor gece çok kalkıyor emmek için ne yapacam bilmiyorum seninde bebiş yemiyormuş nasıl ediyorsun ben doktora götürdüm damak tadını sen bulacaksın dedi vitamin felan yazdı gönderdi canım sıkılıyor oldu bitti iştahsız kızım.

benim gibi anne olan herkese merhaba,

Kuzucuğumun resmini facebooktaki bir yarışmaya koydum. Mama sepeti ve çok güzel bir oyuncak da ödüller...

Sanırım yeni başladığı için katılan çok yok; şansımız da yüksek. kızlar siz de bebeğinizin akıllı bıdık fotoğrafını yükleyin.

Bebelac Akıllı Bıdıklar | Facebook

bol şanslar

herkese selam.
Bende Allah nasip ederse 2011 Eylul annesi olacagim.Aslinda daha erken oldugunu dusunup alisveris yapma niyetinde degildim ama kayinvalidem ve annem beni moda soktular.Kizlar,bebeklerinize en cok ne giydirdiniz?Ne almaliyim?Uzun kollu body mi mesela kisa kollu mu?tulum kadife mi?Tavsiyelrinizi ric ediyorum.

merhaba kesinlikle bol bol çıtçıtlı badi almalısın uzun kollu askılı kısa kollu hepsinden al en çok onlar lazım oluyo tabi hepsini aynı beden alma çok çabuk büyüyecek çünkü :) birde alt çok lazım oluyo sıvı kaka yaptığı için hep batırıyo Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin..

tulumlar kışın çok işe yarıyo bence üstü düz sadece alttan çıtçıtlılardan al tulumları çünkü sürekli hepsini açıp kapamak gerekiyo.

evet ilk bir iki ayında bende tulumu cokk kullandım rahat oluyo beli ve karnı acılması gibi sıkıntın olmuyo

bence tüm kollu cıtcıtlı badılerde al benımkıler hep ondandıüşümesin yavrucak zaten önü sonbahar... şimdiden her boydan elbise alma bence ilk ay giymesi için al şimdi sonrada bebeğinin gelişimine ve mevsime göre ihtiyaç olarak ek bişeyler cıkarsa ona göre alırsın.

ilk aylarında cokk ufacık oluyorlar aldıklarımın arasında kı en küçük elbise anca olmuştu üzerine bol geliyordu..düşün hastane cıkışı olarak aldıgım gıysılerı oglum altı aylık oldugunda tam üzerine oturdu... yanı aldığın şeyi baya baya bi küçük al kollarını kıvırmaktan bıkmıştım ben

kimseler neden uğramıyor ya kızlar nerdesiniz.birşey soracam size.ben doğumdan sonra yeni adet oldum ama az sürdü iki gün felan fazlada gelmedi normal mi acaba bu durum

Elle yemeyi seviyor kaşık sevmiyor birde çorba diğerleri işkence

Tulum al, uzun kollu badi almalısın minicikler üşürler. Kadife tulum 1 tane bulunsun dışarda felan giyer.Ne heycanlısındır şimdi sağlıkla kucağına alırsın inşallah hamileliğinin tadını çıkar çok özleniyor.

herkese merhaba kızlar birşey soracam kızımı geçenlerde doktora götürdüm doktorumuz artık devit3 kullanmamamız gerektiğini bundan sonra polivitkullanmamızı söyledi sizler devit3 kullanıyormusunuz daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…