YÜKSELCİM nasılsın arkadaşım...işteyim bende yoğunum ama reyhan yazınca fırsat bulup uğramak istedim.seni çok özledik bizde inan.buluşma planımızda askıda kaldı yaaa,bi türlü toplaşamadık.senin nasıl gidiyor? ada iyidir umaım.
Bu ara hepiniz yoğunsunuz
evet yaaa , bazen evde olmayı çok istiyorum
Tatile az kaldı
nerdee canım özel sektördeyim ben 15 gün tatilim var oda yarım yarım kullanabiliyorum
huhuuu yüksel naber tatlım nerelerdesin
Tatile az kaldı
bende tatili iple cekiyorum. gecen sene ankaraya kapandım kaldım bu sene gezecem.
temmuzun 15'inde görümcemin antepte düğünü var oraya gidecez. 18 temmuzda izmire gidecez 9 günde orda kalacaz. bütün iznimi kullanıp dönecem :) eylül gibide cuma gününü izin alırsam hafta sonu amasraya gidecez planlar hazır :)
Hayırlı olsun cnım evin. Eylül anneleri evlendi :))
saol canım. 8 sene krediyle ödeyecez ama sonunda kendi evimde oturacam. herseye deger
Bizde aldık 10 gün sonra taşınırım biz 10 yıl ödiycez
reyhancım hayırlı olsunn. Allah insallah sıkıntıya düşmeden ödemeyi nasip eder
ayyy canlarımm tskler bende sizi özlüyorum
sözde dün gireyim diyordum aksam misafirlerim vardı yine giremedim.
öznurcum mayısta toplanalım derken haziranı ortaladık :)
18 haziranda bir arkadasıma gidecem ama 25 haziranda herkes uygunsa bende toplanabiliriz
biz bu arada ev aldık batıkent cakırlara tasınacaz agustosta seninle daha yakın olacaz galiba dimi yoksa yanlış mı hatırlıyorum
canımmmm iyiyim ev iş arasında gelip gidip duruyorum.
Hayırlı olsun canım eviniz ? Bzim muhit çakırlar diye geçiyor? Site adını msj atarsın bana müsait olunca yeni yapılan binalar çok inş.daha yakınlaşırız.Ben konuşurum kızlarla bu tarih için canım.
Yuksel canim yeni eviniz hayirli olsun :) Umarim bir an once borcuda biter cnm ..