2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayy nasıl düştü yavrum ya geçmiş olsun
dikkat ederim tabi sağolasın.ama nasıl düştü ya yürüteç yan nasıl dönmüş.

sağol canım anlamadım ki yanın daydım arkamı döndüm ağlayışına ya yerden bişey almaya eğildi yada yerdeki yorganına takıltı yere yorgan seriyom hem üşüyor hemde kafasını yere vurunca acımassın diye bilemiyorum artık

sadece bizimki yapışır saça sanardım demek her bebek yapıyomuş bizimki saçımı bide ağzına alıp emmeye çalışıyo. kızlar bebişleriniz desteksiz oturuyomu bizimki hala sağa sola düşüyo

cnm bende yürütece koyuyorum ama hep göz hapsinde. güvenemiyorum yürüteçlere

hı o zaman yorgandan dolayı düşmüştür örümcek zemine oturduğu gibi yorganın üstünde durmaz.

Bence canınızı hiç sıkmayın. Benim kızım şimdi 7 ay 5 günlük. 6. ay kontrolümüzde kilosu 6750 gr.dı. Yani sizin kızınızdan epey bir zayıf. Önemli olan sağlıklı olmaları
Bir de halen daha dişi çıkmadı. Ben ve kardeşlerim de 1 yaş civarında çıkarmışız. O da geç çıkarır inşallah.

Son düzenleme:
cnm bende yürütece koyuyorum ama hep göz hapsinde. güvenemiyorum yürüteçlere

ben güvenmiyorum bide hafif yürüteçlerden benim ki bir an mutfağa veya zil çalıp gidiyorsun bi işin çıkıyor aman dikkat et çok hareketli benim kız yerinde durmuyor yürüteçtende kendini atıyr
senin ki kaç aylık nezaman doğdu

hı o zaman yorgandan dolayı düşmüştür örümcek zemine oturduğu gibi yorganın üstünde durmaz.

o düşüşü yorgandan olumuşturda sonra korkacakmı düştüm diye tekrar bindirdim düz bişey yokken gene bitarafı kalkıyor yürütecin kendini atıyor içinde bide ağırlaşınca artık yamukuyor bir yana

sadece bizimki yapışır saça sanardım demek her bebek yapıyomuş bizimki saçımı bide ağzına alıp emmeye çalışıyo. kızlar bebişleriniz desteksiz oturuyomu bizimki hala sağa sola düşüyo

Benim kız da öyle saçlarımı yoldu hep bide eline doluyor bi çekiyor bazende yiyor saçımı

teşekkür ederim sağolun sanki iyi bakamıyormuşum gibi konuşmalar olunca sinir oluyorum zayıf olsun sağlıklı olsun ne yapalım.zaten dişin geç çıkması iyiymiş elbet çıkacak biz sabırsızlanıyoruz

20 eylül doğumlu ama benimki o kadar hareketli deil haha yüzüstünden sırtüstüne bile dönemiyor çok hareketsiz kilosuda fazla zaten ondan kılını bile kıpırdatamıyor

geçende saçlarımı eline bi doladı bıraktığında bi baktım parmaklarının arası hep saç kel kalmadan büyüseler inş.

20 eylül doğumlu ama benimki o kadar hareketli deil haha yüzüstünden sırtüstüne bile dönemiyor çok hareketsiz kilosuda fazla zaten ondan kılını bile kıpırdatamıyor

benimki ço hareketli maşallah elde durmuyor yerde durmuyor artık emeklemeye başladı tam değil ama çabaları var

biz bugün dişimizi gördük ve cok mutluyuz
ama ben baska bişi sorucam kızım dün gece öksürmekten yatamadı nezle değil ama biraz burnuda tıkalı ve öksürüyor ne verebillirim şurup veriyimmi??? ıhlamur vericem biraz sonra öksürük için faydalı bişilr biliyosanz paylasın lütfen..ilerlemez umarım:18:

gözün aydın hayırlı olsun diş çıkartırken ateşlendimi
arkadaşım çarşaflarını sık yıka bebeğin ondan da kuru öksürüyorlar normalde kendimizde öksürüğümüz ondan mş tabi burnu tıkalıysada serum fizik ver tatlı da vere bilirsin öksürüğüğü için

hayırlı olsun inciniz :) bizimde burun tıkanıklığı balgam var burnu için tonimer damla balgam içinde 5 gün asist kullandık ama hala var kış boyunca koruduk baharda hasta oldu bide dr.ıhlamurun içine 1 damla limon damlatıp ver dedi..

meraba bende 8 eylül 2010 da anne oldum ilk bebeşim bende kilosuna biraz kafayı takıyorum gerçi gayet sağlıklı daha hiç doktora gitmedik Allaha şükür iki tane dişimiz çıktı yeni sorunsuz biraz dızdız sadece 2.500 kilo doğdu şimdi 7.500 oldu ama dün bize misafir geldi 4 aylık bebeği
vardı 6.300 kiloymuş baktım nerdeyse bizim kızla boyu kilosu acaba kızım zayıfmı kolları falan boğum boğum ama sizin çocukların doğum tarihini ve kilosunu yazarmısınız

31 ağustos da 2870 doğduk en son 7700 dü kilosu ben takılmıyorum artık sağlığı çok şükür yerinde

herkesinde dediği gibi önemli olan sağlıklı olması ama daha tombiş bi bebek gördüğümüzde hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz halbuki her bebeğin gelişimi ve doğum kilosu farklı karşılaştırmak bundan sonuç çıkarmamak lazım mesela benim kızım 2650 gr doğdu 6 eylül doğumluyuz geçen ay tartıldığımızda 7850 gr dı bu ay en fazla 8 kg olmuştur diş hastalık vs.

Son düzenleme:
bizde 20 eylül oğumluyuz kilomuz biraz fazla bugün aşısını yaptırdık tarttılar 11,750 tombişiz biraz nedenini sütümün yağlı olmasına bağlıyorum çünkü ek gıdalara hala alışamadık bu arada 6,5 aylıkken başladık ek gıdaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…