ayy nasıl düştü yavrum ya geçmiş olsun
dikkat ederim tabi sağolasın.ama nasıl düştü ya yürüteç yan nasıl dönmüş.
sağol canım anlamadım ki yanın daydım arkamı döndüm ağlayışına ya yerden bişey almaya eğildi yada yerdeki yorganına takıltı yere yorgan seriyom hem üşüyor hemde kafasını yere vurunca acımassın diye bilemiyorum artık
sağol canım anlamadım ki yanın daydım arkamı döndüm ağlayışına ya yerden bişey almaya eğildi yada yerdeki yorganına takıltı yere yorgan seriyom hem üşüyor hemde kafasını yere vurunca acımassın diye bilemiyorum artık
merhabalar herkese benim kızım 6 ay 18 günlük oldu kilosu 7.500 kilosu iyimi ya gören ay ne zayıf diyo canımı sıkıyo.yürüteçte yürüyo geziyo evin içinde ama emekleme yok daha tembel bizimki ortada dişimizde yok şimdilik bakalım hayırlısı.
sadece bizimki yapışır saça sanardım demek her bebek yapıyomuş bizimki saçımı bide ağzına alıp emmeye çalışıyo. kızlar bebişleriniz desteksiz oturuyomu bizimki hala sağa sola düşüyo
cnm bende yürütece koyuyorum ama hep göz hapsinde. güvenemiyorum yürüteçlere
hı o zaman yorgandan dolayı düşmüştür örümcek zemine oturduğu gibi yorganın üstünde durmaz.
sadece bizimki yapışır saça sanardım demek her bebek yapıyomuş bizimki saçımı bide ağzına alıp emmeye çalışıyo. kızlar bebişleriniz desteksiz oturuyomu bizimki hala sağa sola düşüyo
Bence canınızı hiç sıkmayın. Benim kızım şimdi 7 ay 5 günlük. 6. ay kontrolümüzde kilosu 6750 gr.dı. Yani sizin kızınızdan epey bir zayıf. Önemli olan sağlıklı olmaları
Bir de halen daha dişi çıkmadı. Ben ve kardeşlerim de 1 yaş civarında çıkarmışız. O da geç çıkarır inşallah.
ben güvenmiyorum bide hafif yürüteçlerden benim ki bir an mutfağa veya zil çalıp gidiyorsun bi işin çıkıyor aman dikkat et çok hareketli benim kız yerinde durmuyor yürüteçtende kendini atıyr
senin ki kaç aylık nezaman doğdu
20 eylül doğumlu ama benimki o kadar hareketli deil haha yüzüstünden sırtüstüne bile dönemiyor çok hareketsiz kilosuda fazla zaten ondan kılını bile kıpırdatamıyor
biz bugün dişimizi gördük ve cok mutluyuz
ama ben baska bişi sorucam kızım dün gece öksürmekten yatamadı nezle değil ama biraz burnuda tıkalı ve öksürüyor ne verebillirim şurup veriyimmi??? ıhlamur vericem biraz sonra öksürük için faydalı bişilr biliyosanz paylasın lütfen..ilerlemez umarım:18:
biz bugün dişimizi gördük ve cok mutluyuz
ama ben baska bişi sorucam kızım dün gece öksürmekten yatamadı nezle değil ama biraz burnuda tıkalı ve öksürüyor ne verebillirim şurup veriyimmi??? ıhlamur vericem biraz sonra öksürük için faydalı bişilr biliyosanz paylasın lütfen..ilerlemez umarım:18:
meraba bende 8 eylül 2010 da anne oldum ilk bebeşimbende kilosuna biraz kafayı takıyorum gerçi gayet sağlıklı daha hiç doktora gitmedik Allaha şükür iki tane dişimiz çıktı yeni sorunsuz biraz dızdız sadece 2.500 kilo doğdu şimdi 7.500 oldu ama dün bize misafir geldi 4 aylık bebeği
vardı 6.300 kiloymuş baktım nerdeyse bizim kızla boyu kilosu acaba kızım zayıfmı kolları falan boğum boğum ama sizin çocukların doğum tarihini ve kilosunu yazarmısınız
meraba bende 8 eylül 2010 da anne oldum ilk bebeşimbende kilosuna biraz kafayı takıyorum gerçi gayet sağlıklı daha hiç doktora gitmedik Allaha şükür iki tane dişimiz çıktı yeni sorunsuz biraz dızdız sadece 2.500 kilo doğdu şimdi 7.500 oldu ama dün bize misafir geldi 4 aylık bebeği
vardı 6.300 kiloymuş baktım nerdeyse bizim kızla boyu kilosu acaba kızım zayıfmı kolları falan boğum boğum ama sizin çocukların doğum tarihini ve kilosunu yazarmısınız