Olabilir.emziriyorum ondan mı kısa sürmüştür acaba.
Ben 5. reglimi oluyorum.kızlar hepiniz adet oldunuzmu ben daha olmadımda
herkese merhaba kızlar birşey soracam kızımı geçenlerde doktora götürdüm doktorumuz artık devit3 kullanmamamız gerektiğini bundan sonra polivitkullanmamızı söyledi sizler devit3 kullanıyormusunuz daha.
herkese merhaba kızlar birşey soracam kızımı geçenlerde doktora götürdüm doktorumuz artık devit3 kullanmamamız gerektiğini bundan sonra polivitkullanmamızı söyledi sizler devit3 kullanıyormusunuz daha.
1 yaşına kadar d3 ama bıngıldağın demekki kapanmışki polivite geçiriyor..
Tüm 2010 Eylül Anneleriimizin Regaip kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim..
kimseler neden uğramıyor ya kızlar nerdesiniz.birşey soracam size.ben doğumdan sonra yeni adet oldum ama az sürdü iki gün felan fazlada gelmedi normal mi acaba bu durum
Oooo maşallah minik prensese. Benimkini örtünün üstüne bırakıyoruz, anca azıcık dönebiliyor :)
bir de elbette doğum yapanlarda normal göbek olması ama göbeğim çok kaldı benim. halbuki korse falan da takmıştım. ama doğum nedeniyle mi, yoksa yağ göbeğimde birikti bilmiyorum ama çok antipatik :) bu konuda önereceğiniz birşey varsa memnun olurum.
valla ben ancak sporla gider diye düşünüyordum dün bir tanıdıgımız bir krem önerdi. aslında kremlerin işe yarayacagı konusunda süphelerim var. ismini burda vermeyim yasak olabilir. internette arastırdım cok fazla yorum bulamadım. dün konustugum kişi kremle cok sıkılastı göbegim dedi. ne yapsam bilemedim
Benim kız nerdeyse yürüycek ayak parmaklarının üstünde duruyor ama doğrulamıyor henüz o aşamaya gelmedik :) 1-2 aya yürür
Sen bize diğer yerde söyle. Özledik seni şekerim hiç uğramıyorsun
canım napıyorsun?
grup facede galiba buraya gelen pek yok
bizimkide emekliyor ama cok tembel canı isterse gidiyor yoksa gel gel diyip yanına cagırıyor :)
maillerle yazılanları takip ediyorum aklımdasınız hep