2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayrıca bana laf atıp duran kişiyi ciddiye alıp cevap yazıp onun seviyesine inmem siz iletin arkadaslar kusura bakmasın artık bunu yazmak bile benim için seviyesizce ben tamam dedikçe uzatıyor

ay çok güldüm ya ayrıca seviye kelimesini bilmenede çok şaşırdım sabahtan beri yerlerdesinde neyse arkadaşlar iletirmisiniz şekerkedisine boş muhabbet dediklerini unutup şimdi onu demedim diyip durmasın yazdıklarını iyi okusun aynı seviyeye gelebilmek içinde merdiven dayasın belki yetişir

geldin garip tavırlarınla birşey yapmaya çalıştın sonra hiçbirşey yapmamışsın gibi davranıyorsun ,
bu arada sen annemisin ya ben çok merak ettim

geldin garip tavırlarınla birşey yapmaya çalıştın sonra hiçbirşey yapmamışsın gibi davranıyorsun ,

ay aynı soruyu sormaya hazırlanıyodum inan Allah yardımcısı olsun evlatlarınızın anlayamadığın konu hakkındada yorum yapma ne söylemek istediğim gayet açık çarpıtıpta polemik yaratmaya çalışmayın..

ne mutlu benim ve arkadaşımın evladına bizler gibi anneleri var edep ,terbiye nedir bilen ,bilmeyenlerin evladına acırım ben...

Bence kimsenin anneliğini yargılamayın.Mentos iyi bir annedir.Off ya konu nerelere gidiyor 1.5 senedir burda hiç böyle şeyler olamamıştır.Lütfen konuyu uzatmayın

ne mutlu benim ve arkadaşımın evladına bizler gibi anneleri var edep ,terbiye nedir bilen ,bilmeyenlerin evladına acırım ben...

edep ve terbiyen bahsetmeden önce lütfen geriye dönük yazılanları okurmusun eğer terbiyeden anladığınız buysa anlamından haberiniz yok demekki...

heyyy analığa falan laf uzatmayın .herkes kendine göre en iyi anne.lafı başka taraflara çekmeyin.ayrıca mentosunda anneliğine laf yapacak kimse yok şuanda burda

edep ve terbiyen bahsetmeden önce lütfen geriye dönük yazılanları okurmusun eğer terbiyeden anladığınız buysa anlamından haberiniz yok demekki...

evet ya girmeyeli buranın ortamı baya düşmüş kendini bilmeyen insanlar bide annelik dersi vermeye çalıyolar..arada girelimde bari kim kimin nasıl anne olduğunu daha doğrusu nasıl anne olunduğunu öğrensinler..

Bence kimsenin anneliğini yargılamayın.Mentos iyi bir annedir.Off ya konu nerelere gidiyor 1.5 senedir burda hiç böyle şeyler olamamıştır.Lütfen konuyu uzatmayın

haklısın ama arkadaşınız geldi dakikadan beri hep alaycı garip bir tavır içerisinde, bu dakikaya kadar herkes gayet güzel paylaşımlarda bulunuyordu burda

naksis canım boşver tepki verme umursamayınca kendi kendine susar nasıl olsa psikolojide vardır ya sönme olayı konuşsun dursun

Bence siz konuyu çok başka yerlere çekiyorsunuz ve konu çok gereksiz bi şekilde uzuyor

haklısın ama arkadaşınız geldi dakikadan beri hep alaycı garip bir tavır içerisinde, bu dakikaya kadar herkes gayet güzel paylaşımlarda bulunuyordu burda

Başta yapılan bi espiri yanlış anlaşıldı ve konu çok saçma yerlere geldi

sağolun arkaaşlarım..bu konuyu geriye dönüp okuyun ordan buraya işi deli cesaretiyle anneliğime kadar dil uzatan terbiyeden yoksun insanlar kendinize gelin annelik sizin dilinize doladığınız gibi her ortamda ortaya atılacak basit bi kavram değil bide seviyedep ahlaktan edepten bahsediyorsunuz..

Başta yapılan bi espiri yanlış anlaşıldı ve konu çok saçma yerlere geldi

espiri anlama yeteneği bile olmayan insanlar bide yorum yapıyolar ya ve terbiyesizce konuyu anneliğe getirerek başka yerden vurmaya çalışıyolar..

Arkadasim cok uzamadimi bu konu hem uzatmayalim deyip hemde uzattikca uzatiyosunuz burada guzel seyler paylasmak icin burdayiz kavga icin degil

Arkadasim cok uzamadimi bu konu hem uzatmayalim deyip hemde uzattikca uzatiyosunuz burada guzel seyler paylasmak icin burdayiz kavga icin degil

peki zeynep ben senin anneliğine lafetsem sen aaa önemli değil konuyu kapatalım mı dersin ne demek canım sen kimsinde benim anneliğimi yargılıyosun hayatım boyunca böyle terbiyesizlik görmedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…