Tamam canım Dikimevi bize yakın sayılır bende keçiörendeyim. Nisanda görüşürüz inşallah. Ben yatıyorum iyi geceler sana :)
ayy bensiz görüşmeyin yaa ben de gelecem ankaraya valla küserim
inşallah denk gelir aynı zamanda Ankarada oluruz ,ben nisanda gitcem bir de haziranda bir ay orda kalmayı düşünüyorum bi aksilik çıkmazsa eğer,bir buluşma ayarlarız umarım
kızlar ankarada buluşursanız benide çağırın bende dikimevine çok yakın natoyolunda oturuyorum.bende katılmak isterim oğluşumla
Gülücük mülücük var ama sonu tartışmaya gidiyor anlamayana saf derim. neyse bunları uzatacak kadar vaktimiz yok bizim olsa zaten burada boş lakırtı yapardık sayfalar dolusu bugün oldugu gibi bak ben de gülüyorum alınganlık yapmayın yani
Tşk ler kızlar
1800 tl nakit fiyatı ama sınırlama yok
kol bacak popo :) göbek bel göğüs ucu yüz vs. nerende varsa hepsini komple hallediyormuş. tam anlamıyla tüm vücut yani.
ama dediki ben lazerle alsamda sizinki bitmez iç guatr nedeniyle tekrar çıkabilir. en iyisi önce tedavi sonra lazer. ikisi eş zamanlıda olur dedi ama tedavi bitince başlarım artık. ben önceden 4 seans gitmiştim evet biraz acıyo ama sonuç güzel oluyo
Hepimiz sorunları,meşgul olduğumuz bebekleri var,burada neler paylaşıldı neler ama hep sıkıntılar,problemler değil,sevinçler heyecanlarda paylaşıldı.
Yani bugün yapılan şey size göre boş lakırtı olabilir ama bize göre o sıkıntılı günlerden beraber geçmiş olmanın bağlığı vardı hepsi bu.
canlarrrrrrrrrrrrrr:))) anılarımı tazeliyoruz......
Allah muhabbetinizi bozmasın
alerji testi bu yaşta yapılıormu acaba bilmiyorum ben kızımı 7 yaşında yaptırmıştım kolundansağol nergisim sen de gel :)
kızlar oğlum hep alerji oluyor hem benim yediklerimden hem kendi yediklerinden. kakaolu, inek sütü, soya hepsi alerji yapıyor bu durum geçer mi acaba yoksa hep böyle mi gider? ben de öyleydim 15-16 yaşlarıma kadar yoğurt bile yediremiyorum hem inek hem keçi sütü alerji yaptı
alerji testi bu yaşta yapılıormu acaba bilmiyorum ben kızımı 7 yaşında yaptırmıştım kolundan
sen kendinemi yaptıracaktın bebeğemidr yapmadı canım bana inek sütü çerez cips yeme süt içme dedi ne yiyeceksem
sen kendinemi yaptıracaktın bebeğemi
Biz burda boş lakırdı yapmadık sadece eski günleri gülümseyerek anımsadık. Hiç yakıştıramadım boş lakırdı lafını.
Biz burda boş lakırdı yapmadık sadece eski günleri gülümseyerek anımsadık. Hiç yakıştıramadım boş lakırdı lafını.
bebeğime yaptıracaktım canım, bana her iki senede bir yapılıyor zaten alerjik astım var bende