- 3 Nisan 2008
- 1.261
- 2
kızlar ben tüm vucüt lazere yazılacaktım kadınla konuştum çok candan davrandı bana :)) bende iç guatr var bunu söyledim önce tedavi görün yoksa lazere boşuna para verirsiniz dedi. hemen randevu aldım yarın öğlen genel cerraha gidicem bakalım ne diyecek
ya ben korkuyorumçok yanma olyormuş yaparken kuzenim söylediGeçmiş olsun canım,
Nekadarmış tüm vucut ??? bende çok istiyorum ama fiyatlar uçuk sanrırım birde alınacak sonuçta önemli tabi.
İnşallah güzel haberlerle gelirsin...Ben bi hastaneye gitsem sırf kendim için 3 bölüme gitmem lazım :Sdökülüyorum
şaka bir yana kızlar ben burayada takılıyordum zaten eskisi yenisi yok umarım tüm arkadaşlar burada daim olursunuz gene çok eğlenceli saatler geçirirz sizleri seviyorum
yalnız dikkatinizi çekerim eski ve yeniler ayrı sohbet ediyo:))
ha bide benim caanım arkadaşalarım milupanın içinden indirim kuponu çıktı hoşuma gitti değişiklik olsun diye arada hazırlardan veriyordum iyi oluyor kupondan alır veririm iyi olur sadece tansaş ve migrosta geçerliymiş ama
evett işte buu :) mihri01 ve bozo85 siz de hem face de hem burdasınız. eskisi yenisi mi olur Allah aşkına siz söyleyin. siz de burda sohbet eden arkadaşları bir düşünün. daha düne kadar 15 kişi. hergün sürekli birşeyler paylaşırken. bir anda bombardımana uğrar gibi oldu. bir anda ne olduğunu anlayamadık. sayfalar hızlı hızlı ilerlemeye başladı. geriye doğru bakarsanız. birşeyler soruluyor ve cevaplanıyordu. siz girip eskileri yadediyorsunuz, bir taraftan da tıpkı facebookta olduğu gibi ek gıda, hastalıklar, endişeler, doktor kontrolleri vs paylaşılıyor. o yüzden sanki iki ayrı taraf varmış gibi görünüyor. bu ikilik durumu ordan kaynaklanıyor.
kızlar yanlış anlamayın ama siz gelir gelmez bize bi merhaba bile demediniz ya hemen burası bizimdi sizindi muhabbeti başladı. ben de eskiden buradaydım ama hala buradayım. bide şu tapu meselesi çok gereksiz buldum lila başlatmasa başka biri başlatacaktı bu başlığı kimin başlattığı değil kimin devam ettirdiği önemli bence.
ilk bi arkadaş aaaa baksana burda ekim anneleri var sanırım ticker larda 5 aylık yazıyor falan yazmıştı bi arkadasına bizi yok sayarcasına. merak ediyorsa bize sorsaydı keşke. daha iyi iletişim kurardık ben çoğunuzu eskiden tanıyorum ama konuşmalarınızla çok yabancı hissettirdiniz kendinizi. neyse uzamasın bu muhabbet ne kadar çok kişi o kadar çok muhabbet bizce
şeker delisi yanlış anlamışsın biraz öncede açıklamasını yaptım yeterince açıktı sizin ticketler 5 aylık oduğu için aa ekim anneleride var gibi bi yorum yaptım tapu muhabbetinide bi arkadaşın çıkardı bunlar öylesine muhabbet için söylenen şeyler alınganlık yapcak bişey yok size burdan gidin burası bizim demedik sadece bi arkadaş vardı onunla atışıyoduk dikkat edersen hep yazdıklarımızın altında gülücük var yani zannettin gibi bi kavga emaresi değil öylesine muhabbet sadece alınmanıza gerek yok
Gülücük mülücük var ama sonu tartışmaya gidiyor anlamayana saf derim. neyse bunları uzatacak kadar vaktimiz yok bizim olsa zaten burada boş lakırtı yapardık sayfalar dolusu bugün oldugu gibi bak ben de gülüyorum alınganlık yapmayın yani
anlamayan gerçektende saf yani daa nasıl anlatayım dur bende güleyimvalla sen bugun konuşulanlara o arkadaşlarım birbirine bağlılıklrına kurban ol öyle çakma makma yapmacık değil yani ondan bi de face grubumuz var dur bi daha güleyim de anlaman anlasın
Çok acımıyor ben yaptırmıştımya ben korkuyorumçok yanma olyormuş yaparken kuzenim söyledi
Sanada geçmiş olsun canım,senin neyin var ki ??? benim haberim yok valla facede yazdıysan eğer.
Allah muhabbetinizi bozmasın
Ne bu kitap olayi ben bilmiyorum nerdn istiyosunuz bende istyim eksik kalmayim
Çok acımıyor ben yaptırmıştım
Saol canım...ahh ahh bi doğum yaptım döküldüm resmen...göğsüm iltihap olmuştu geçmedi,dişçiye gitmem lazım,kadım doğumcuya gitmem lazım...Azra nın aylık kontrolüyle beraber bide göz kontrolüne götürücem 1 günüm hastanede geçer heralde