2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

lili sen neden nur111 ekledinki o başka yerde diye biliyorum o eylülde hamile kalmış açmış tı okonuyu

evet aynen bende beslenemiyorum çünki neyersem malum ama bebeklerimiz bizden 4cü aydan sonra besleniyormuş

vitamin kullanıyormusun
ilk 2/3 ay zaten bebek keseden besleniyormuş senin rezerve lerin varya depoların :)
bebek ihtiyacı olanı anamın malı diyip alıyormuş merak etme sen
üzülmeni anlıyorum ama korkulacak bişey yok gerçekten
ama hamilelere özel vitaminler var bunlarda A vit. ayarlanmış oluyor
hamilelikte fazla tüketmemek gerek. öyle bişey deneyebilirsin
sen neyi yiyebiliyorsan için neyi alıyorsa onu ye, üzülme

evet nagişim 2 aylık olacağız ne güzel.
riskli dönemi atlatmamıza 1 ay kalıcek :)

zelcan valla yazın çok iyi geldi bana.
müthiş bir halsizlik var üzerimde diyorumki kendim beslenemiyorum bebekte beni yiyiyp bitiriyo demekki ondan halsiz kalıyorum..
tabii bu benim teorim...
bunun dışında ben folikasit kullanıyorum sadece ama doktorum dedi testler yapmıştı sonuçlarına bakalız elevit kullandırabiliriz sana demişti.
1 şubatta bi gideyimde inşallah vitamin verir bana...

ilk zamanlar ananas yemekde iyiymiş.. rahmi güçlendiriyormuş dedi bir hamile arkadaş... dr u söylemiş..oda yemiş bol bol.. şimdi 3 ayın içinde kendisi =)

hah şöyle rahatla senin stressin ve üzülmen yiyememenden çok daha kötü
zaten 3 gün sonra gidiyormuşsun dr. onunlada görüş

evet senin depolardan kullandığı için halsiz düşmen çok normal
ve uyku bol bol uyu dinlen vücüd 24 saat çalışıyor içerde
seninde daha çok dinlenmen lazım

suyuda bol için kızlar :)

ilk zamanlar ananas yemekde iyiymiş.. rahmi güçlendiriyormuş dedi bir hamile arkadaş... dr u söylemiş..oda yemiş bol bol.. şimdi 3 ayın içinde kendisi =)

iyice araştırmadan yemeni tavsiye etmem
ananasın o sert yeri varya hani kesiyoruz göbeği
onu doğum yapmak için kolaylaştırsın diyorlar bundan eminim ama
normal yerini bilmiyorum faydası olurmu zararı mı olur
araştırmak lazım
her kulaktan duyduğumuzu körü körüne uygulamamak lazım

(senin için demiyorum yanlış anlama genel olarak, herkez birden profesör kesiliyor :) )

sağolasın zelcanım :)
güzel annişler ben çıkıyorum eşim geliyor alış verişe gitmişti yemek yapacak bende yanında gezinirim artık :)
hadi dikkat edin kendinize...
yine diyorum bilgileri eksik olanlar listeyi kontrol edip bana özelöden yazsınlar :)

9 kişiolduk maaşallah ama 3 kişi yazıyor sürekli klava:

bende çıkıyorum kızlar görüşürüz opuyorumnanaktan

kesinlikle haklısın.. benim zaten araştırmacı kişiliğim acaip gelişmiş durumda =) herşeyi iyice araştırırım..
internetten baktım doktorlar sitelerinede yazmışlar... faydalı diye...yarın doktora gidicem zaten.. gitmişken bir sorarım bunuda yerimseniben

çok haklısın ben de az önce bunu buldum:

ANANAS:Hamile bayanlar meyvesini yememeli,suyunu emelidir.Erken doğuma veya düşüklere sebep olabilir.

ama tek bir yere değil birkaç yere bakmak lazım ve güvenilir yerler olmasıda çok önemli

ay sor valla bizde aslını öğrenmiş oluruz

unutmazsam sorarım
ilk kontrolüm olacak ya şaşkınlıkla herşey silinebilir aklımdan kaydirigubbakcemile3

ben kaçıyorum arttııkk.. mesaim bittiii.... ptesi görüşmek üzeree...
sevgiyle kalıınnnnn opuyorumnanaktan

Kızlar benim karnım acıkıyo çoook....
Ama işin garip tarafı dünyaları yiyecek kadar acıktığımı hissediyorum bişey yemeye başlayınca da 2. lokmada doyuyorum, ve hiç bişey yemek istemiyorum...
2 akşamdır çorbada tıkandım, kndimehergün taze yemek hazırlıyorum, önceki gün kabak dün de ıspana yapışstım ama çorbada doydum, yemeklerimden de ancak 2 çatal alabildim..
Eşim de kızıyo yemiyosun yemek dye.. ama doymuş gibi hissediyorum, ve hiiç canım istemiyo napıyım... sonra 1 saat sonra gene acıkıyorum, gene 2 çatal sonra gene doyuyorum.
Offf ne sinir bişey...
işyerinde de sürekli meyve yiyorum o yüzden mi tıkanıyorum acama günde 2 elma 1 muz 1 portakal yiyorum...

zaten dr.lar sık sık ye az az ye diyor sende öyle yap
önce çorbanı iç
bi saat sonra yemeğini ye
dilan gibi kendin ayarla

bende kaçıyorum eşim gelir şimdi
yarın dr. kontrolüm var benimde çok heyecanlıyım
bakalım pıt pıtları duyacakmıyız
yada sadece keseyi mi göreceğiz
iiiii akşamlar kızlarrrrrr

Kızlar doktorlarımızın isimlerini de ekleyelimi listeye.. Hem fikir olur..
Ben mesela hala kararsızım...
ılk muayenemi osmanoğlu kliniğinde Filiz Ak ta oldum ama hiç memnun kalmadım, ve zaten ssk ile anlaşması da yokmuş... Ptesi kontrole tekrar ona gitcem ama değiştiricem....
Avrupayasında özellile mecidiyeköy şişli fatih civarlarında bir hastane ve doktor arıyorum...
fazla doktor değiştirmiyim, doğumuma girecek olan doktor herşeyi baştan sona bilsin istiyorum.....

slm kızlar bizde dün gittik doktoraa bebişim 7 haftalık oldu artık yavrumun kalbi nasıda pır pır oynuyodu yaaaa opuyorumnanaktan 1 kiloda zayıflamışım bidahaki kontrol 1 ay sonra hem ense deri kalınlığınada bakılcakmışş buarada bugün daha önce hiç yemediğim hiç sevmediğim cipsi bugün çok canım çekti küçük paketlerinden alıp yedim bende kafamçokkarıştı bide buaralar zeytin ekmek domates ve peynir dörtlüsüne takmış durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…