2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay negüzel keşke benimde olmasaydı bende senin gibi olmuyor diyordum aman negüzel böyle geçsin hamileliğin
ben ölüyom bulantıdan:çok üzgünüm:

canımcım bulantı için kızarmış ekmek ve peynir çok ii geliyo bana bide % 100 vişne suyu

bulantı olduğu zaman zaten yenmiyor canım sende bilirsin sonra başlıyor yemek yedikten sonra
oturup ağlıyorum artık walla ben dayanamıyorum

canım dua ediyorum hepimizn bulantsı 3 aydan sonra biter inşşş 9 ayy böle devam ederse ozaman kötüü ne tavuk ne sebze ne kurufasulye ve diğer baklagil hiçbişi yiyemiyorum bende :çok üzgünüm:

allah yardımcımız olsun şuan karnım kurulduyor ama canım bişey istemiyor

slm ben yine geldim.Karnımızı doyurduk çok şükür.Anam bi bıraktım sizi uçmuşsunuz oku oku bitmiyorakannehir

kimse yokmu kızlar.. herkes yemeğe dağımış heralde..
Eşim bu akşam iş yemeğinde yanlızım anlayacağınız.....

ayy 1 bardak sütü zorla içtim öğürmekten ölücem

içtiğim sütü de çıkarttım şimdi 2 akşamdır aniden geliyor çıkartıyorum

ya arkadaşlar bendede çok var bulantı hiçbişey yiyemiyorum bende.kk da okumuştum havuç yiyince geçiyo dediler hatta birisi havucu temizleyip folyoya sarıyomuş gece yatarken yanına alıyomuş.bende denedim okadr değil ama yinede bastırdı biraz rahatladım sizde deneyin bakalım işe yarar inş.

Arkadaşlar ben de kısmetse 8 eylülde anne oluyorum, hayırlısıyla inşallah.:CüvCüv:

bende şimdi yoğurt yiyorum hazır miydem rahatlamışken

Bütün sıkıntıların üzerine bir de Amerika'dayım, yiyecek zaten düzgün bir şey yok,eşim de ilgilenmek şöyle dursun ilgi ve hizmet bekliyor, ben de durmadan ağlıyorum. Sanırım bebeğimi başından olduğu gibi yapayalnız dünyaya getireceğim.Sadece ben mi bu kadar zor yaşıyorum yoksa sizlerden de benim gibi yaşayan var mı? Eşimin ailesinde hayırlı olsun diyen bile olmadı üstelik.Arkadaşlar ne olur bir şeyler yazın da şu hayatta birileri için önemli olduğumu hissedeyim.senağlama

ağlama canım stres yapma sen üzülürsen bebeğinde üzülür
şimdi gül ki bebeğinde mutlu olsunolumunekankayizsmile

boşver cnm ya anneliğin tadını çıkar hem senden güçlü kim olabilir şuanda çünkü sen 2 kişisn.bebeğinden en büyük teselliyi al emin ol herşeye değer.doğunca anlatır dertleşirsin:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…