canım benim okurken kendi yaşadığım günleri de hatırladım boğazım düğümlendi resmen.allah düşmanımın başına bile vermesin pcos çok zor bi illet.benimde 3 klomen başarısız oldu ayrıca ameliyat oldum drilling yaptırdım lazerle ondan da sonuç alamadım.2 defa aşılama yapmak istedim ama yarım kaldı kanamam oldu yarım bıraktık.2,5 yıl geçti böle eşimle ayrılma noktasına geldik çok koptuk birbirimizden 20 gün ayrı yaşadık ama sonra dayanamadık daha fazla doğum günümde barıştık.(8 aralık)ve o gün anladıkki biz birbirimiz olmadan yaşayamayız,allah bize çocuk nasip etmediyse birbirimizi kazandık bu bize yeter dedik,ikimizde kafamızdan tamamen çıkardık çocuk işini sadece ikimiz vardık ikimiz için bişeyler yapıduk.eskiden ilişkiye girmek bi ödevdi bizim için çok stresliydi.yok oldu mu olmadı mı yok ayakları havaya kaldır belinin altına yastık koy...bunları bıraktık unuttuk sadece birbirimizi gerçekten istediğimiz zaman birlikte olduk zorla yapmadık.ve ben 11 ocak sabahı bi rüyayla uyandım.internetten rüyamın anlamına baktım güzel bi haber alacaksınız yazıodu.adetime 2 gün vardı.o güzel haberi alacam dedim öle hissettim ama yine de korka korka test yaptım 1 çizgi silik çıktı sonra kan testine koştum ve kesinleşti.HAMİLEYDİMMM..bende senin gibi çok ağladımm çokk sevinçten ağladım dakikalarca.allah herkese nasip etsin inş.senin yazdıklarını okuyunca bende anlatmak istedim.:1hug:
ağlattın beni yaaaaa allahım birdaha yaşatmasıın öle kötü günler hiç kimseye
canım gözün aydın allah kavuştırsun bebeğini kucağına hepimizin inşallah
bende çok acı çektim çok tedaviler gördüm ama olmamıştı asla eşim bende ayrılmayı düşünmedi ben ddddüşündüm söyledim asla dedi 5sene hiç durmadan tedavi gördüm ameliyat geçirdim açık ameliyat tüplerim tıkalıydı kistler var çok sayda
ameliyatın üzerinden 2.5 yıl geçti ve tedavileride bıaraktım aşılamam da sonuç alamadım sonra tedaviyi sonladım yeter dedim saçlarım döküldü hiç kalamdı kilo aldım aşırı halde siteresten
ama allahım bana öyle bir mucize verdiki eşime doğum günü hediyesi gelid meleğim
allahım sonuna kadar giderim inşallah elime aldığım günüde göstersin allah bana
ve herkese
ayyy kıyamam ben size yaaaa nasıl kötü oldum okuyunca..
Allah aratmasın diye boşa demiyorlarmış demi kızlar...
Ama şükürler olsun melekleriniz sizlerle şimdi.
birde sağlıkla kucağınıza alsanız tamamdır..
tabii sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım inşallah...
canım benim.. sen benden daha zorlu aşamalardan geçmişsin... allah kimseye yaşatmasın.. ama oluyor işte.. bizim gibi binlerce kadın var ne yazıkki...
neyseki çabalarımızın karşılığını aldık... çok şükür... inşallah sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi de kucağımıza alırız...
kaydirigubbakcemile5
aynen nagiş benimdee ://(((
kızlar neyseki hamileyiz şuan ve onlara kavuşmak için gün sayıyoruz resmen,artık birlikte paylaşacağımız çok güzel günler bizleri beklior..gülben ergenin şarkısını sölüyorum bebişime sürekli GEL SAKLANALIM HİÇBİR AYRILIK BULMASIN BİZİİİ...hihoyyythihoyyyt
zelcan
bencede daha yeme ağzından burnun dan gelecek miş gerçekten
ooohhh oohh nelerde yenmiş
bende geçen patetes salatası canım çekti yapıp yemiştim çok da güzel olmuştu
bakın kızlar kaç hafta kaç aya tekabül ediyormuş :)
1 - 6 : 1 ay
7 - 10 : 2 ay
11 - 14: 3 ay
15 - 18 : 4 ay
19 - 22 : 5 ay
23 - 26 : 6 ay
27 - 31 : 7 ay
32 - 35 : 8 ay
36 - 40 : 9 ay...............