2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın bitter
ben de kaç gündür cips yesem mi diye düşünüyorum bi yandan canım çekiyor bi yandan miydem bulanıyor

gözün aydın bitter
ben de kaç gündür cips yesem mi diye düşünüyorum bi yandan canım çekiyor bi yandan miydem bulanıyor

teşekkürler canımmmmmm Şeniz
benimde çok bulantım var sabah kahvaltı bile yapamadım yürüyüş olsun biraz hava alırım diye sabah markete gittim ne olduysa orda oldu zararlı diye baya bi mücadele ettim kendimle ama :1no2: kahvaltı yerine cips yedim bende
buarada diğer arkadaşlarda yazmış benim doktorumda söyledi bulantı olması çok sağlıklı bi hamilelik oldğu içinmiş :CüvCüv:

canım türkiye hastanesini tavsiye ederim. tam tedarikli bi hastane. bebek yoğun bakım üniteleri de var ve doktorların hepsi bayan, ayrıca çok ilgileniyorlar. ben Nihal Çakır'a gidiyorum. bu arada doktorların hepsi op.dr. ssk geçiyor. ssklı muayene 45 tl. 10 gün içinde yeniden kont.gidersen ücret ödemiyorsun.

kızlarbu mevsimde neden domatez yiyorsunuz ki hiç mevsimi değil yanii....

ya kızlar benim hiç bulantım yok. 7 haftalığım. normalmi acaba ya endişeleniyorum

kızlarbu mevsimde neden domatez yiyorsunuz ki hiç mevsimi değil yanii....

ben de biran önce yaz olsun istiyorum kahvaltıda domatesi çok seviyorum
ya kızlar benim hiç bulantım yok. 7 haftalığım. normalmi acaba ya endişeleniyorum

ayy bence şükret miydenin bulanmamasına istediğin herşeyi rahatça ye

benimde yok canım telaşlanma herkezin hamilelik dönemi farklı oluyor...birde hamilelike birgün birgüününü turumuyor maşşallah de endine bakarsın yarın sabah mide bulantın olurbilmiyorumkismile

bende domatez yemek istiyorum bozacım..şu marketlerdesatılan lavaşların içine domatez peynir koyup durum yapıp çayla yiyesi var missss gibi ya çok severimkaydirigubbakcemile5
ama yazın yani mevsimsiz meyve sebze asla almam normaldede...ama hamileyken daha da önemli yanii

canım bende tedirginim aslında ama cherry domates yiyorum :1ninca:

o cherry dediğin şeyde çok sağlıklı değil bittecim..televizyonlarda genetiği değiştirilmiş yiyecekler diye neler çıkıyor....oda öylee...bilgin olsun canım

bişey dikkatimi çekti bana boza diyor herkes kaydirigubbakcemile3 bozo benim nicikim kaydirigubbakcemile3

bişey dikkatimi çekti bana boza diyor herkes kaydirigubbakcemile3 bozo benim nicikim kaydirigubbakcemile3

hahahaha:roflol::roflol:
ay çok özürdilerim valla körümgözüm resmen:roflol:

özlem147 bulantının olmaması çok güzel..benimde hiç bulantım ve aşermem olmamıştı doktora söylemiştim ne güzel işte demişti...yalnız bu oğlan bebeğe işaret olabilir benim oğlum oldu çünkü...en önemlisi hayırlı evlat olması Allah hepinize iyi bir hamilelik dönemi geçirmenizi nasip etsin...bu arada unutmadan bol bol ceviz ve balık yiyin kızlar.........

kızlar ben şimdi gene çıkarttım az yoğurt yemiştim ya onuda çıkarttım allahım ben napacam böyle 3ay allahım bana sabır versin artık yemek yemeğe korkuyorum

canım bendedim ama yanlış anlaşıldı arkadaşlarında bebekleri sağlıklı ama dr dedğini diyorum

buarada bende cipsi yiyemiyorum dr yasakladı kesinlikle diyor

ay negüzel keşke benimde olmasaydı bende senin gibi olmuyor diyordum aman negüzel böyle geçsin hamileliğin
ben ölüyom bulantıdan:çok üzgünüm:

kızlar ben şimdi gene çıkarttım az yoğurt yemiştim ya onuda çıkarttım allahım ben napacam böyle 3ay allahım bana sabır versin artık yemek yemeğe korkuyorum

sen ye canım yediğin zaman vitamini direk alıyorsun

almıyor artık miğdem neyapacam ya eşimi aradım mesaiye kalmıştı gelirken zeytin al dedim
üff benle dalga geçiyor adam ya miğdem bulanacağı zaman öğğğğretmenim diyo beni tiksinsin diye çık çık

bugün sağlık ocağıyla telde konuşuken dr sordu bulantın çok mu dedi evet dedim bulantın olduğu zaman bişey yiyip içme dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…