owww lapaci demekki içime doğmuş.
bu demek oluyorki sağsağlim bebetonun pıtpıtlarını duyacaksın :)
hadi hayırlısı bakalım.
kızlar ben gene çıkartıp geldim çok fenayım yaaaaaa
hım buarada bu akşam eşimin sigarasına sulanmak yok.söözz size..,
yarın izmirdeyim zaten sülale falan sigara falan içmem ...ya bu sayfa kapandı şuan itibariyle ..tek bir fırt dahi yok artık:ecrin_bebek:
kızlar ben gene çıkartıp geldim çok fenayım yaaaaaa
bende nagiş az önce çıkardım geldim
yaa bizmiydik midemiz bulansında hamile olduğumuzu anlayalım diyenler.
al işte ne kötü bişiymiş dimi...
içim dışım çubuk kraker içim dışım zeytin ağlıciiiim
mopsycim kolay gelsin şekerim.
dikkat et kendine...
ay canım yaaa
başka bi sitede ekşinin çok iyi geldiğini duydum!!!!!
limon, ekşi elma vs. gibi bi dene istersen
ben henüz midem bulanmıyor ama daha erken büyük konuşmayayım:kedi:
evet benim biraz sıkıntılı oldu... ama çok şükür çabalarımın sonucunu aldım
--http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/344434-pcosla-gebe-kalinabilirmis-ustelik-gec-dollenme.html
hikayemi burad anlattım... merak eden okuyabilir.... rabbim dileyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin...
denemdiğim şey kalmadı limonda kanı sulandırıyor diye fazla kullanmak istemiyorum
aman aman bulanmasın böyle geçsin hamileliğin
canım benim okurken kendi yaşadığım günleri de hatırladım boğazım düğümlendi resmen.allah düşmanımın başına bile vermesin pcos çok zor bi illet.benimde 3 klomen başarısız oldu ayrıca ameliyat oldum drilling yaptırdım lazerle ondan da sonuç alamadım.2 defa aşılama yapmak istedim ama yarım kaldı kanamam oldu yarım bıraktık.2,5 yıl geçti böle eşimle ayrılma noktasına geldik çok koptuk birbirimizden 20 gün ayrı yaşadık ama sonra dayanamadık daha fazla doğum günümde barıştık.(8 aralık)ve o gün anladıkki biz birbirimiz olmadan yaşayamayız,allah bize çocuk nasip etmediyse birbirimizi kazandık bu bize yeter dedik,ikimizde kafamızdan tamamen çıkardık çocuk işini sadece ikimiz vardık ikimiz için bişeyler yapıduk.eskiden ilişkiye girmek bi ödevdi bizim için çok stresliydi.yok oldu mu olmadı mı yok ayakları havaya kaldır belinin altına yastık koy...bunları bıraktık unuttuk sadece birbirimizi gerçekten istediğimiz zaman birlikte olduk zorla yapmadık.ve ben 11 ocak sabahı bi rüyayla uyandım.internetten rüyamın anlamına baktım güzel bi haber alacaksınız yazıodu.adetime 2 gün vardı.o güzel haberi alacam dedim öle hissettim ama yine de korka korka test yaptım 1 çizgi silik çıktı sonra kan testine koştum ve kesinleşti.HAMİLEYDİMMM..bende senin gibi çok ağladımm çokk sevinçten ağladım dakikalarca.allah herkese nasip etsin inş.senin yazdıklarını okuyunca bende anlatmak istedim.:1hug:
canım benim okurken kendi yaşadığım günleri de hatırladım boğazım düğümlendi resmen.allah düşmanımın başına bile vermesin pcos çok zor bi illet.benimde 3 klomen başarısız oldu ayrıca ameliyat oldum drilling yaptırdım lazerle ondan da sonuç alamadım.2 defa aşılama yapmak istedim ama yarım kaldı kanamam oldu yarım bıraktık.2,5 yıl geçti böle eşimle ayrılma noktasına geldik çok koptuk birbirimizden 20 gün ayrı yaşadık ama sonra dayanamadık daha fazla doğum günümde barıştık.(8 aralık)ve o gün anladıkki biz birbirimiz olmadan yaşayamayız,allah bize çocuk nasip etmediyse birbirimizi kazandık bu bize yeter dedik,ikimizde kafamızdan tamamen çıkardık çocuk işini sadece ikimiz vardık ikimiz için bişeyler yapıduk.eskiden ilişkiye girmek bi ödevdi bizim için çok stresliydi.yok oldu mu olmadı mı yok ayakları havaya kaldır belinin altına yastık koy...bunları bıraktık unuttuk sadece birbirimizi gerçekten istediğimiz zaman birlikte olduk zorla yapmadık.ve ben 11 ocak sabahı bi rüyayla uyandım.internetten rüyamın anlamına baktım güzel bi haber alacaksınız yazıodu.adetime 2 gün vardı.o güzel haberi alacam dedim öle hissettim ama yine de korka korka test yaptım 1 çizgi silik çıktı sonra kan testine koştum ve kesinleşti.HAMİLEYDİMMM..bende senin gibi çok ağladımm çokk sevinçten ağladım dakikalarca.allah herkese nasip etsin inş.senin yazdıklarını okuyunca bende anlatmak istedim.:1hug:
senin işinde çok zor yaa kafamçokkarıştı
hayatımda 2-3 kez kusabilmiş birisi olarak inşallah gebeliğimde böyle bir problemim olmaz.. çok midem bulanıyor kusamıyorum ben :sinifsinif:
ozaman yağlı yiyeceklerden uzak durmaya çalış onunda çok faydası oluyor
ve kuru ekmek de çok iyi bastırıyor bulantıyı
ben ilk gebeliğimde öyleydim ya çok kötü suratım kireç gibi oluyordu
inşallah bu defer yaşamam
benim uykumda bile midem bulanıyor varmı böyle bişiy yaaa....
bulantıyla uyanıyorum.boğazlarım tahriş oldu resmen.
çubuk krakerden içim çıktı şimdi zeytin keşvettim sabahtan beri koca 1 tabak zeytin yedim...