kzlar bu topigde yazayim bende 7 haftalik hamileym.kismetse eger 1aralik muhtemel dogum tarihi.. bende uzun bi beklemden sonra kavustum yavruma..2 senenin sonunda tam tup bebege baslayacgm ay hamile oldugumu ogrendim rahim filminden hemen sonra hmile kaldim..allah kimsenin gonlunu bos birakmasin.doktor bile sasirdi bi filme yolladik hamile kalip geldin masallh dedi..hasili ben bebegimi gordum kalp atislarinida dinledm cok sukur..darisi sizlerin basina olsun ins..mide bulantilarim yok denecek kadar az..sadece goguslerim bomba gibi oldular esim bile fark ediyo yani disardan bile bariz belli..olsun o kadar artik dmi..hepinizi opuyorum..yarinda kontrol var dua edin
hoşgeldin canmm yerimseniben msj gelmedi tatlım daha yenisin ondan özel msj atamazsın.
burdan bilgilerini yaz eklerim canmm yerimseniben
canım aynısı bende de oluyor 2 gündür hatta bugün birazcık çıkardım bile ama bende sabah değil öğleden sonra oluyor çok ilginç hep aynı saatlerde..canimm olur belkide,bekle bakalim yerimseniben
rengim atti birden,bi tuhaf oldum,yutkunamadim bile..cok pis bisey..insallah cok fazla olupta yormaz kafamçokkarıştı
mrb azize... 29 yaşındayım.. doktor 4 haftalıksın dediği için 18 aralık olarak doğum gününü belirledim .. 2 hafta sonra tam gün verebilecem inş. ya bu kahverengi lekelenme 12. hafta bile tehlike oluşturuyorsa yandım ben...daha 8 hafta var. hadi bakalım hayırlısı... iş yerinden ne güzel izin almıştım ... gelmeyince rahatlamıştım.. iznimi bile iptal ettim..artık bu hafta bi daha izin de alamam... şu 2 gün geçince 10 günlük kriz tatilimiz var .. ( kim derdi ki kriz hayat kurtarır) işte her şerde bi hayır vardır.. dua edin de bişi olmasın bebişime...bu arada isim alternatiflerimiz de özge ve kaan... inş..
aminnn canim cok sagol...
yarin kontrolümüz var,insallah pitpitlar baslamistir :Saruboceq:
canım allah hayırlısıyla tamamına erdirsin hoşgeldin aramıza hayırlı sonuçlar alma dileğiyle
sezenim hosgeldin canimm..ben daha cikarmadim canim..yapamam ki yaa laelaelaelaelaecanım aynısı bende de oluyor 2 gündür hatta bugün birazcık çıkardım bile ama bende sabah değil öğleden sonra oluyor çok ilginç hep aynı saatlerde..
ayy cnm yaaa valla ben heyecnlandim senin adina..bol bol dua oku gitmeden//sakin heyecanlanma..atmaya baslamistir kalbi minigin coktan..seni yeni duyacaksin..cok guzel bi duygu yaaa gum gum o kadar hizli atiyoki sen bile sasiracaksn..biz gittigimizede doktor sesi sonuna kadar acti ama heryer kalp atisiyla inliyodu..gozlerimiz doldu vala..hadi bakalim simdiden gozunadin diyeyim sana..
merhaba arkadaşlar,
bugün inanılmaz çok bulantılarım oldu..
bir de ilk defa çok açık kahverengi yani aslında sarı gibi leke gelmiş..korktum..akıntı zaten oluyordu ama hep şeffaf ilk defa oldu inşallah bir daha olmaz..korkuyorum..
inşallah güzel arkadaşım..çok korktum yani kahverengi değil tam olarak koyu sarı gibi ama Allahımmm kimseye gösterme mutluluğumuzu çok görme sağlıkla kucağımıza almayı nasip et yarabbim amin..
evet bacaklarım ağrıyor ve halsizim..aynen canım ya..
inşallah güzel arkadaşım..çok korktum yani kahverengi değil tam olarak koyu sarı gibi ama Allahımmm kimseye gösterme mutluluğumuzu çok görme sağlıkla kucağımıza almayı nasip et yarabbim amin..
evet bacaklarım ağrıyor ve halsizim..aynen canım ya..
ins duyacaksn cucu..haberdar et bizi..opuyorum
evet canım ya haklısın bebeklerimiz allaha emanet inşallah devam etmez kanamalarınızcanım benim... sarı lekeyi herkes normal karşılıor.. gerçi dr um kahverengi lekeyi bile normal karşıladı ve işe gidebilirsin dedi.tabi gel bir de bana sor... hatta ben yatmalı mıyım ayaklarımı uzatmalı mıyım diye sorduğumda ... evde olman ve dinlenmen bile yeterli dedi... Allah'a emanet...
sagol canimm insallahh :Saruboceq:
hergün burdayim zaten,mutlaka yazarim yerimseniben
evet canım ya haklısın bebeklerimiz allaha emanet inşallah devam etmez kanamalarınız
evet canım bizi haberdar et hayırlı haberler alıcaksın inşallah
akrepp canimmm cok sevindimmm:lepi:
ilk pitpitlari sen duydun demi böylelikle :lepi:
ahhh darisi basimiza insallah,bende yarin gidicem insallah duyabilirimm
senin kac haftalikti canim?
çok sağol canım benim...canım bizim bugün tam 6+5 alttan baktı doktor..üstten bakarsak sadece keseyi görrüz alttan bakarsak kalp atışlarını da görürüz dedi..ben de nasıl isterseniz siz dedim..alttan baktı minicik kıpır kıpır bişey:)
ALLAHA EMANET CANMM :Saruboceq:mrb azize... 29 yaşındayım.. doktor 4 haftalıksın dediği için 18 aralık olarak doğum gününü belirledim .. 2 hafta sonra tam gün verebilecem inş. ya bu kahverengi lekelenme 12. hafta bile tehlike oluşturuyorsa yandım ben...daha 8 hafta var. hadi bakalım hayırlısı... iş yerinden ne güzel izin almıştım ... gelmeyince rahatlamıştım.. iznimi bile iptal ettim..artık bu hafta bi daha izin de alamam... şu 2 gün geçince 10 günlük kriz tatilimiz var .. ( kim derdi ki kriz hayat kurtarır) işte her şerde bi hayır vardır.. dua edin de bişi olmasın bebişime...bu arada isim alternatiflerimiz de özge ve kaan... inş..
KORKUYOM CANMM YAA 3AY ÖNCE 12 HAFTALIK BEBEĞİMİ KABETTİM ONDAN...inşallah canım zaman çabucak geçicek inşallah hepimiz için
niye korkuyosun fıstık aynı şeyleri yaşarsın diyemi ekolay değil tabi
direk 4 aylik olarak baslasak degil mi?
bu stresler olsama,yok keseydi,yok pitpitlardi,yok düsük riskiydi...:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?