2010 aralık bebiş anneleri gelin listeye:)

ay kizlar bende okadar siskinlik var ki yemn ederim sanki 3-4 aylik hamileyim :):)
pantolonumun dügmesini bile actim simdi ya :)
ama allahdan dar degil üzerimdekilerde belli olmuyor kaydirigubbakcemile3
aynenn..
karnim kocaman,sanki 3-4 aylik gibi..
ama kilom ayni.. boshayallersmile

insallah canim cok almayiz..
sutyenlere sigmiyorum,cumartesi gittimde büyük 2 tane aldim..9.ayimizda düsünemiyorum halimizi kaydirigubbakcemile3

kızlar günaydın ben geçen hafta gittim doktora daha 3 haftalık ama keseyi gördü doktor 5mm çapında:)

kızlar bişe sorcam şimdi benim son adet günüm 8 mart, internette gebelik hesaplama çizelgeesinde hesaplıorum 5 haftalık hamilesiniz dio bu kadr deildir di mi ben 3 haftalık die düşünüorum

kızlar bişe sorcam şimdi benim son adet günüm 8 mart, internette gebelik hesaplama çizelgeesinde hesaplıorum 5 haftalık hamilesiniz dio bu kadr deildir di mi ben 3 haftalık die düşünüorum

Bende internetdekilere göre hesapladim tatlim doktora gittigimdede dogru cikmisti. Bence sende 5 haftaliksin cünkü bende gittigimde 5 haftalikdim ve bebisim seninki gibi 5mm di :)

Bende internetdekilere göre hesapladim tatlim doktora gittigimdede dogru cikmisti. Bence sende 5 haftaliksin cünkü bende gittigimde 5 haftalikdim ve bebisim seninki gibi 5mm di :)

ayy canım ben baya bi hamileymişim o haldeopuyorumnanaktan şaşırdım ya şimdi bebeğim şu 5 haftalık bebek resimlerindeki gibi mi yaniiiikaydirigubbakcemile3

Benim arkadasim 6 kilo aldi hamilelikde simdi eskisinden dahada zayif sempatiksalakcinni

canimm o bünye meselesiylede alakali birazcik..
ama ebru salli 7 kilo almisti,hatun cok pismanim,bebegim 3,5hafta erken dogdu,son ana kadar spor yaptim doktor yapma desede diye bi aciklama yapti..yani bilerekte,sirf kilo almicam diye riske atamayiz..
ben 3-7 aylik dönem arasinda sporumu yapmayi düsünüyorum..ama riske atmadan
emzirme döneminde zaten gidiyormus kilolarin cogu,bebis biraz hareketlenince onun pesinden kosmaktanda iyice zayiflariz olumunekankayizsmile

canim spor derken nasil yani ?? Yürüyüs disinda ne yapabilirsin ki hamis hamis??

bende 2 tane ktuma sığabiliyorum ondan başka bişey giyemiyorum dar geliyor 4 kilo almışım bide yaa gerçi sigarayı da bıraktığım için yemeye düştüm birazda onun etkisi vardır
aman sigara içmede boşver kilo al dhaa ii bebeiş zehirlenmesin sen doğunca onun peşinde koşmaktan zayıflarsın
kızlar günaydın ben geçen hafta gittim doktora daha 3 haftalık ama keseyi gördü doktor 5mm çapında:)
ayyyyyyyyyy hadi hayırlısı bakalım büyüsün bebişin sağlıkla inşallah
canim spor derken nasil yani ?? Yürüyüs disinda ne yapabilirsin ki hamis hamis??

evey ne yapıcann ki yürüyüş dışında plates mi

bana da doktor 10 gün sora gel dedi ama bu hafta raporluyum üşütmüşüm rapor verdi doktor, haftaya nasıl işten izin alcam bilmiorum

kızlar merhaba bende bu gün gittim dr. ultrason çekildim dış gebelik tehlikem vardı allaha şükür dış gebelik yokmuş ama kese falanda görülmedi doktor geç döllenme olmuş olabilir dedi

kızlar ben aranızdan ayrılıyorum malesef gecen gun yazışmıstık hafıf lekelenmelerım basladı dıye. doktora gıtım dun kimyasal gebelik yaşıyormusum. degerlerıme bakıldı hemen 139 dan 100 e dusmus. kanama seklınde degıl ama daha kahverengı lekeler seklınde kaybedıyorum bebeğimi. çok ağladım dunden berı. her tuvalete gıdısımdede ıcım parçalanıyor. ama boylemıs hayırlısı. allah saglıklısını versın ınsallah tekrar.
hepınız allaha emanet olun. cok dıkkat edın kendınıze bebıslerınıze. ben burdan takıp ederım sızı ve guzel haberlerınızı......

tatlım çok geçmiş olsun Allah hayırlısını nasip etsin inşallah:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…