• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 aralık bebiş anneleri gelin listeye:)

merhaba kızlar

ben hep yüzüstü yatardım ama nedense yatamıyorum snaki sıkışıcak ezilicek gibi gelio ya sola ya sağa yatıyorum sırt üstü yatmak benim için işkence gibi ben hiç yemek ayırt etmiyorum kızlar herşeyi canım istiyo...ilk zamanlar canım çok ekşi istemişti ama şimdi herşeyi istiyorum galiba 100 kilo olcam

benim görümcem 36 kilo aldı biliyomusunuz ayy nası verilir o kilolar

canimm ben soldan hamile kaldim,cok iyi biliyorumm,ordaki yumurtam catlamisti cünkü :kedi:
ama kese yine sola yakin ama ortalardaydi..ay ne bileyim saglikli olsunlarda..
bi hurafede benden olsun..ye tatliyi dogur atliyi falan muhabbeti var ya..ben en büyük zevkim cikolatadan öyle bir sogudum kii...aksama kadar eksi,tuzlu seyler yiyorum kaydirigubbakcemile3

benim hamileliğim çok erken ama nedense bende bi tek çikolata yemiyorum hemde o kadar severim kimi insanlar sigara içmezken hamileyken sigara aşeriyomuş ne enteresan

merhaba kızlar

ben hep yüzüstü yatardım ama nedense yatamıyorum snaki sıkışıcak ezilicek gibi gelio ya sola ya sağa yatıyorum sırt üstü yatmak benim için işkence gibi ben hiç yemek ayırt etmiyorum kızlar herşeyi canım istiyo...ilk zamanlar canım çok ekşi istemişti ama şimdi herşeyi istiyorum galiba 100 kilo olcam

bugünden itibaren bende dikkat edeyim bari...
Ay cani biliyormusun bende tam tersi canim dogru düzgün bisi istemiyor..
yani ac oluyorum ama yemek yiyene k adar farkina varmiyorum bunun.

bugünden itibaren bende dikkat edeyim bari...
Ay cani biliyormusun bende tam tersi canim dogru düzgün bisi istemiyor..
yani ac oluyorum ama yemek yiyene k adar farkina varmiyorum bunun.

kızlar diolar ki fındık fıstık ceviz süt balık tavuk et yeşillik bunları yemeye dikkat ediyomusunuz yani özel yaptığınız bişiler var mı

benim tek işe gelince simit açma poğaça falan yedim şimdi kahvaltılık getiriyorum

kızlar diolar ki fındık fıstık ceviz süt balık tavuk et yeşillik bunları yemeye dikkat ediyomusunuz yani özel yaptığınız bişiler var mı

benim tek işe gelince simit açma poğaça falan yedim şimdi kahvaltılık getiriyorum

Vallah canim sadece günde bir avuc ceviz yemeye basladim ben. Birde suyu daha cok iciyorum ama o kendiliginden oldu daha cok ihtiyac duymaya basladim. Sütüde sevmiyorum hic ama onada basliycam bugünden itibaren insallah.

günaydın cucu.. canım ilginç ama benim sabah kalkınca değil de öğleden sonra bulantım oluyor dün 2 gibi bir başladı bir saat sürdü..çok uykum var ama kafamı koysan uyuyacağım..bir de kasığımda hafif yanma tarzı bır ağrı varla yok arası..
sende ne var ne yok?

bir de tuzsuz badem özellikle süt yapıcı etkisi varmış bademin..

Vallah canim sadece günde bir avuc ceviz yemeye basladim ben. Birde suyu daha cok iciyorum ama o kendiliginden oldu daha cok ihtiyac duymaya basladim. Sütüde sevmiyorum hic ama onada basliycam bugünden itibaren insallah.
ay evet ya bende sütü sevmiyorum ama aldım bugün mini paket başlicam bakalım sadece soğuk ve şekeriz içebiliyorum bebeişim için öle denicem artık bende başliim bari şu cevize
bir de tuzsuz badem özellikle süt yapıcı etkisi varmış bademin..

bademi bende duydum canım yemek lazım mış çok faydalıymış gerçekten kızlar bu yaşa kadar şu hamileliğimiz geçirdiğimiz dönem kadar sağlıklı beslenmemişizdir herhalde vücudumuz patlama yaşicak :)))

merhaba kızlar

benim hamileliğim çok erken ama nedense bende bi tek çikolata yemiyorum hemde o kadar severim kimi insanlar sigara içmezken hamileyken sigara aşeriyomuş ne enteresan

canim neee 36 kilo muuu akannehir
hasaplamalarima göre benim 8-15 arasi almam gerekiyor..insallah gecmem yaa..
bu arada evet ben hamile kalmadan önce baslamistim düzenli beslenmeye..
hamile oldugum idrar testinde ciktigi günde liste yaptim..
kendime sasiriyorum bu kadar düzenli beslendigim icin.. kaydirigubbakcemile3
gittigim klinikte beslenme uzmanida var,yarin firsatim olursa onada ugramayi düsünüyorum..
canim dikkat et bence beslenmene,bebisin herseyi bu ilk 3 ayda olusmaya basliyor..
bizim millette bi inanc vardir,iki canlisin yee :umursamaz:
öyle degilde,belli temel besin gruplari var,öyle öyle ayirip yemelisin..sütü ihmal etme...
birde kahvalti yapamiyorum diyorsan kellogs var ya,onlardan yemeye calis sabahlari yerimseniben

günaydın cucu.. canım ilginç ama benim sabah kalkınca değil de öğleden sonra bulantım oluyor dün 2 gibi bir başladı bir saat sürdü..çok uykum var ama kafamı koysan uyuyacağım..bir de kasığımda hafif yanma tarzı bır ağrı varla yok arası..
sende ne var ne yok?

günaydin canimm..
canim gece bile bulananlar var,normal yani,hem sabah olmamasi daha iyi sanirim,rahat rahat kahvaltini yaparsin yerimseniben
bendede ne olsun canim,ayni iste..yat kalk yemek ye,yat kalk yemek ye...
daha spor yok bisey yok,bi ton olmaktan korkuyorum eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3

ay kizlar bende okadar siskinlik var ki yemn ederim sanki 3-4 aylik hamileyim :):)
pantolonumun dügmesini bile actim simdi ya :)
ama allahdan dar degil üzerimdekilerde belli olmuyor kaydirigubbakcemile3

canim neee 36 kilo muuu akannehir
hasaplamalarima göre benim 8-15 arasi almam gerekiyor..insallah gecmem yaa..
bu arada evet ben hamile kalmadan önce baslamistim düzenli beslenmeye..
hamile oldugum idrar testinde ciktigi günde liste yaptim..
kendime sasiriyorum bu kadar düzenli beslendigim icin.. kaydirigubbakcemile3
gittigim klinikte beslenme uzmanida var,yarin firsatim olursa onada ugramayi düsünüyorum..
canim dikkat et bence beslenmene,bebisin herseyi bu ilk 3 ayda olusmaya basliyor..
bizim millette bi inanc vardir,iki canlisin yee :umursamaz:
öyle degilde,belli temel besin gruplari var,öyle öyle ayirip yemelisin..sütü ihmal etme...
birde kahvalti yapamiyorum diyorsan kellogs var ya,onlardan yemeye calis sabahlari yerimseniben
haklısın canım öle ne bulduysak yememeliyiz yaralı hem bebeğimize hem bize yarayacak besinleri tercih etmeliyiz bende bi 15 kilo alırım herhalde

diğer görümcemde 20 kilo aldı ayyy çok fena
ay kizlar bende okadar siskinlik var ki yemn ederim sanki 3-4 aylik hamileyim :):)
pantolonumun dügmesini bile actim simdi ya :)
ama allahdan dar degil üzerimdekilerde belli olmuyor kaydirigubbakcemile3
ya kolay değil genişlicez daha bunlar ii günlerin daha neler olucak koca totolu koca memeli olucazdelikafadulden aç aç düğmeni sıkışmasın yavrular çalışıyomusun canım sen

haklısın canım öle ne bulduysak yememeliyiz yaralı hem bebeğimize hem bize yarayacak besinleri tercih etmeliyiz bende bi 15 kilo alırım herhalde

diğer görümcemde 20 kilo aldı ayyy çok fena

ya kolay değil genişlicez daha bunlar ii günlerin daha neler olucak koca totolu koca memeli olucazdelikafadulden aç aç düğmeni sıkışmasın yavrular çalışıyomusun canım sen

hehe actm vallah....Evet calisiyorum canim ama masa basi oldugu icin kimse farketmiyo acik oldugunu :roflol: Sen calisiyormusun?

hamilelikte şişkinlik normalmiş kızlar, özellikle ilk zamanlarda, bize göbeğimiz büyümüş gibi geliyo ama o tamamen şişkinlik, benimde 2 kotumu üst düğmeyi açmadan giyemiyorum ama kilomda bi değişiklik yok, biraz da pskilolojik heralde, ama dar kıyafetlerle çok daralıyorum, tayt filan giyemiyorum bu ara..

buralarda bi yerde kilo takibi vardı, kim ne kadar kilo almış hamilelikte, en az 12-en fazla 25 kilo vardı okuduklarım arasında, ama çoğu büyük bi bölümünü ilk haftada veriyomuş, sağlıklı olarak doğsunlarda kiloları halledicez bi şekilde....

buralarda bi yerde kilo takibi vardı, kim ne kadar kilo almış hamilelikte, en az 12-en fazla 25 kilo vardı okuduklarım arasında, ama çoğu büyük bi bölümünü ilk haftada veriyomuş, sağlıklı olarak doğsunlarda kiloları halledicez bi şekilde....

Benim arkadasim 6 kilo aldi hamilelikde simdi eskisinden dahada zayif sempatiksalakcinni

hehe actm vallah....Evet calisiyorum canim ama masa basi oldugu icin kimse farketmiyo acik oldugunu :roflol: Sen calisiyormusun?
evet canım abimin arkadaşı avukat onun yanındayım dava dosyası hazırlıyorum ii yapmışsın sende aç aç rahatlasın kasıkların
hamilelikte şişkinlik normalmiş kızlar, özellikle ilk zamanlarda, bize göbeğimiz büyümüş gibi geliyo ama o tamamen şişkinlik, benimde 2 kotumu üst düğmeyi açmadan giyemiyorum ama kilomda bi değişiklik yok, biraz da pskilolojik heralde, ama dar kıyafetlerle çok daralıyorum, tayt filan giyemiyorum bu ara..
ay bende kotlarıma zaten sığamıyodum kilo almıştım şimdi elbise giydim nolcak halim bilmem zaten olan hiçbir kıyafetim yoktu kaldım ortada
Benim arkadasim 6 kilo aldi hamilelikde simdi eskisinden dahada zayif sempatiksalakcinni

bak ne güzel işte önemli olan bebeğimize kilo yapacak şeyler yemek kimsinin bünyesi çabuk atıyo demet kutluay nası kadın çatır çatır doğuruyor hemde incecik

evet canım abimin arkadaşı avukat onun yanındayım dava dosyası hazırlıyorum ii yapmışsın sende aç aç rahatlasın kasıkların

ay bende kotlarıma zaten sığamıyodum kilo almıştım şimdi elbise giydim nolcak halim bilmem zaten olan hiçbir kıyafetim yoktu kaldım ortada

bak ne güzel işte önemli olan bebeğimize kilo yapacak şeyler yemek kimsinin bünyesi çabuk atıyo demet kutluay nası kadın çatır çatır doğuruyor hemde incecik

bende 2 tane ktuma sığabiliyorum ondan başka bişey giyemiyorum dar geliyor 4 kilo almışım bide yaa gerçi sigarayı da bıraktığım için yemeye düştüm birazda onun etkisi vardır

Back