walla erkilcim bende de pek bişey yok sadece geceleri sık idrara çıkma ve idrarda koku değişikliğ bide doymak bilmeme başka bişey yok bende acaba değerlerim düştümü diye endişe ettim idrar testi aldım bakalım perşembe kan testim var yine seninde yakında başlar bulantı falan baksana sen bayağı ilerdesin bende pazartesi allahın izniyle keseyi görmeye gidicem
azize benimki bölemi şimdi inanamıorum perşembe tam 6haftalık ya
yaa diloşum bu bıdık göbüşünde şincik alkisalkisalkis
ya insan nası vicdan azabı çekiyor dimi öle kötü oluyor ki bende bi kere takside kötü oldum adama yavaş diyorum nası kullanıyo bi gör çukur mukur hakgetire insan bindiğine pişman oluyo
walla sonradan allah korusun olumsuz bir şey olursa kendimizi paralamaktansa dikkat etmemiz lazım
sen şimdi ya bişey olursa diye yiyip bitirme sakın kendini allah emanet onlar sıkma canını[/
cnm sirf bu yuzden baskalarinin arabalarina binmiyorum kimse bizim ne yasadigimizi anlamaz ben surunce en fazla 30 la gidiyorum kaydirigubbakcemile3 tabi arkadakiler fitil oluyor ama neyse ....kaydirigubbakcemile3
KIZLAR COK KASMAYA GEREK YOK KENDIMIZI ONLARIN BU DUNYADA YIYECEK EKMEKLERI VARSA HICBIRSEY ENGEL OLAMAZ HERAN BUNU DUSUNELIM VE ALLAHA TEVEKKUL EDELIM :Saruboceq:
hoşbulduk canımmm. bilgilerimide verdim hadi hayırlısı bakalım :)))))
esracım tebrikler keseciği görmüşsün kaydirigubbakcemile5
bende geldim azizecimmm. benim yaş 25, satım 2 mart, tahmini doğum 7 aralık,kilom 53, kesemde görüldü geçen hafta. hayırlı olsun listemiz....
günaydin orays...Ya bisi dikkatimi cekti canim ya senin cizelgede hata var yada benim :) arada sadece 5 gün var ama sende 202 gün kaldi bende 237 gün kaldi yaziyo:)
seninki doğru canım oraysınkinde sanırım bi yanlışlık var, 280 günlük bir dönem olarak düşünülüyo gebeliği, buna göre de seninki doğru:)
bendede var canimmm,sevinelimmi ne dersin kaydirigubbakcemile3bu saydıklarınınn hepsi bende varr
sezenim hadi gözümüz aydin..bulanti bulanti dedik geldi yavastan yavastan demekki :sinifsinif:kızlar bende bugün bulantılar epey bir başladı bir kaç defa istifra edecek gibi oldum öğle yemeğinden sonra çok kötü oldum.bir de baş dönmem var çok..hafif kasık ağrısı..
slm kızlar, biz de bugün doktordaydık, çok şükür keseyi gördük yanlız normalde 6 haftalık olmasına rağmen ultrasonda 5 haftalık çıktı bebişim. Doktor ya gelişememiştir ya da geç döllenme olmuştur dedi, aslında ben son adet tarihimden de emin değilim, son 1 yılın takvimini tutmama rağmen geçen ayı işaretlemeyi unutmuşum, ama 28 şubat olmadığına eminim artık, yanlız 9 günlük bi fark da olamaz, her halukarda bebeğim küçük çıktı, 15 gün sonra kalp atışı için tekrar gidicez, bu arada büyük korkum olan alttan muayeneyi yaşamadım, abdominal ultrasonda göründü... :gitme::gitme::gitme:
Bi de muayeneden sonra bir kaç damla kan geldi bugün , çok korktum, muayeneden sonra kuzine gitmiştim, bebeğini kucağıma almıştım, ondan mıki
seninki doğru canım oraysınkinde sanırım bi yanlışlık var, 280 günlük bir dönem olarak düşünülüyo gebeliği, buna göre de seninki doğru:)
günaydın arkadaşlar hepinize güzel bir gün diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?