bebişkom senin tüp bebekmiydii canımm yoksa yanlışmı hatırlıyorumm
kizlarrr bisey sorucam..
yatis pozisyonunuz nasil sizin??
okudugum kitaplarda hep sol tarafiniza yatmaya özen gösterin diyor..
bir yerde daha okumustum yüzüstü yatmamaya calisin diye..evham oldu bendede put gibi yatar oldum..
sizde durum ne?
günaydın kızlar
bebişkom ooo 6ay mı oldu hihhhih maşallah sana. 6 hafta dicektin heralde :))
Bende bunu hep sorayim diyorum unutuyorum iyiki sen sordun canim..
Bende yüzüstü yatmadan uyuyamiyorum maalesef .. Nekadar yatmamaya özen göstersemde arada yatiyorm vallah :)
bu arada ilk kontrole giden kızlar, keseniz ne tarafınızda, benim ortalarda ama sola kayık, solda olursa kız olur derler, inşallah öledir, gerçi sağlıklı olsun yeter. Bakalım büyüklerin dediği çıkacak mı?
Bi de dün teyzen dedi ki, eğer göğüslerinizin yan tarafları acıyosa (koltukaltına yakın yerler) erkekmiş, eğer iki göğsünüzün ortasına yakın yerler acıyosa kızmış, ama benim her yeri acıyooooo :)
bu arada ilk kontrole giden kızlar, keseniz ne tarafınızda, benim ortalarda ama sola kayık, solda olursa kız olur derler, inşallah öledir, gerçi sağlıklı olsun yeter. Bakalım büyüklerin dediği çıkacak mı?
Bi de dün teyzen dedi ki, eğer göğüslerinizin yan tarafları acıyosa (koltukaltına yakın yerler) erkekmiş, eğer iki göğsünüzün ortasına yakın yerler acıyosa kızmış, ama benim her yeri acıyooooo :)
valla o nedemek bilmiyorum canım da eğer hareleri genişlediyse ve kahverengiyse erkek, pembeyse de kızmış, ama bu bizim için erken sanırım, hamileliğin biraz daha ilerleyen zamanları için geçerli galiba.e benimde sadece uclari aciyo :)
valla o nedemek bilmiyorum canım da eğer hareleri genişlediyse ve kahverengiyse erkek, pembeyse de kızmış, ama bu bizim için erken sanırım, hamileliğin biraz daha ilerleyen zamanları için geçerli galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?