2010 aralık bebiş anneleri gelin listeye:)

kizlarrr bisey sorucam..
yatis pozisyonunuz nasil sizin??
okudugum kitaplarda hep sol tarafiniza yatmaya özen gösterin diyor..
bir yerde daha okumustum yüzüstü yatmamaya calisin diye..evham oldu bendede put gibi yatar oldum..
sizde durum ne?

günaydın kızlar
bebişkom ooo 6ay mı oldu hihhhih maşallah sana. 6 hafta dicektin heralde :))

Bende bunu hep sorayim diyorum unutuyorum iyiki sen sordun canim..
Bende yüzüstü yatmadan uyuyamiyorum maalesef .. Nekadar yatmamaya özen göstersemde arada yatiyorm vallah :)

ben soluma yatamıyorum sırt üstü de yatamıyorum malesef sagıma doğru yatıyorum umarım çok sakıncası yoktur. cucu benim bildiğimm bebeğin büyümesiyle kalbin yer değiştirmesi yani sağa kayması söz konusu oluyormuş o yüzden de sola doğru yat ki kalb rahat etsin diye galiba yanlış hatırlamıyorsam şimdilik bi sorun yok. ikinci yada üçüncü dönemde solayatmak gerekecek galiba

Bende hep yüzüstü yatardım ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri psikolojik midir bilmem yatmıyorum, sol tarafıma yatıyorum genelde, hatta ilk günlerde bu yüzden çok uykusuzuk çektim, yan yatarken uyuyp uykumda yüzüstüne döndüğümde uyanıyodum, sanki bebeğe bişey olacakmış gibi. Ama bence kendinizi alıştırmaya çalışın, zaten bi süre sonra o şekilde uyuyamayacaksınız :)

Bende bunu hep sorayim diyorum unutuyorum iyiki sen sordun canim..
Bende yüzüstü yatmadan uyuyamiyorum maalesef .. Nekadar yatmamaya özen göstersemde arada yatiyorm vallah :)

bende hep yüzüstü yatardim..onu okuyunca iste birden degisti yatis seklim,ama cok zor oluyor,onun icin sürekli uykum bölünüyor..
ama sol tarafa yatmak cok önemliymis..maksimum kan akisi saglaniyormus böylece..
sirtüstü yatmak kirli kani tekrar kalbe getiriyormus,daraliyormussun o yüzden..
yüzüstü yatmak bebege baski yapiyormus..

kitapta kacinci aydan itibaren gecerli oldugu yazmiyor ama ben simdiden alismaya calisiyorum canim.. boshayallersmile

bu arada ilk kontrole giden kızlar, keseniz ne tarafınızda, benim ortalarda ama sola kayık, solda olursa kız olur derler, inşallah öledir, gerçi sağlıklı olsun yeter. Bakalım büyüklerin dediği çıkacak mı?
Bi de dün teyzen dedi ki, eğer göğüslerinizin yan tarafları acıyosa (koltukaltına yakın yerler) erkekmiş, eğer iki göğsünüzün ortasına yakın yerler acıyosa kızmış, ama benim her yeri acıyooooo :)

valla kizlar dedigim gibi ne zaman baslanacak bilmiyorum ama alismak gerek bence simdiden..
esra bende cok uykusuz kaldim coook..alisiyorum sükür..

e benimde sadece uclari aciyo :)

canimm ben soldan hamile kaldim,cok iyi biliyorumm,ordaki yumurtam catlamisti cünkü :kedi:
ama kese yine sola yakin ama ortalardaydi..ay ne bileyim saglikli olsunlarda..
bi hurafede benden olsun..ye tatliyi dogur atliyi falan muhabbeti var ya..ben en büyük zevkim cikolatadan öyle bir sogudum kii...aksama kadar eksi,tuzlu seyler yiyorum kaydirigubbakcemile3

e benimde sadece uclari aciyo :)
valla o nedemek bilmiyorum canım da eğer hareleri genişlediyse ve kahverengiyse erkek, pembeyse de kızmış, ama bu bizim için erken sanırım, hamileliğin biraz daha ilerleyen zamanları için geçerli galiba.

valla o nedemek bilmiyorum canım da eğer hareleri genişlediyse ve kahverengiyse erkek, pembeyse de kızmış, ama bu bizim için erken sanırım, hamileliğin biraz daha ilerleyen zamanları için geçerli galiba.

Evet bencede canim. Saliyi iple cekiyorum vallah. Insallah hersey yolundadir eyvahedigeldismile

Ben kaçyorum bi süreliğine kızlar, fazla bilgisayar başında kalınca yine midem bulandı, kendinize iyi bakın hamişler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…