ben dün doktora gittim kese 17 mm olmuş ayın 10 unda 5 mm idi
doktor süper dedi haftaya da kalp atışları için gideceğiz
bende sadece bulanti olarak kaliyor canim..ben hayatta cikaramam zaten kafamçokkarıştıkızlar bu mide bulantısı sadece bulantı olarak kalıyo mu yoksa öğürme kusma falan da oluyor mu? benimde bulantı şeklinde sürekli henüz daha ileri boyuta geçmedi. birde koku alıyorum aldığım kokular da kötü geliyor. allah hepimize yardım etsin.
tatlim taze maydonozu biliyorum ama naneyi ilk defa duydum..görümcem hamileligini naneyle gecirmis..bir tatli kasigi kuru nanenin suyu..dün bende cayini ictim,rahatlatti beni..duymamistim yani,sagol...aman gulum sakin nane yeyip icmeyin...bana dr yeme ilk 3 ay dedi ..
bence de canim...insallah esrada geri gelir burayacucu böyle dahaa iyii olduu neden dersenizz
azizee kim listeye eklenmek istiyorsa ki,şilerii dahaa iyii görecekkk
sohbetle ortadaa kaynamayacakk yanii
tatlim aslinda degerin normal yani..hala neyin düsüsüne bakiyor doktorun valla anlamiyorum..Kizlar ya yardimci olun bana. Dün kan vermistim bugün aradim doktor degerler fazla yüksek degil yarin gel tekrar alalim kan bakalim düsüsdemi yükseliyormu degerler dedi. Nekadar diye sordum 8150 dedi internetden baktim gayet normal ckti kfam karisti yaaaaa(
günaydın şekerler hoşgeldiniz
arkadaşlar ben birazdan dktra gidecem de şu anda 6 haftalık oldu bebişim kalp atışını ne zaman duyarım bu gün sadece keseyi mi görürüm cuma günü keseyi görmüştüm zaten bu gün tekrar çağırdı dktr
ben dün doktora gittim kese 17 mm olmuş ayın 10 unda 5 mm idi
doktor süper dedi haftaya da kalp atışları için gideceğiz
anladim canim..büyümüs ne güzel,kafana takma canim,dahada büyüyecek insallah..cucu Alttan bakti zaten canim. Kesedede büyüme olusmus zaten. Ilk basta 5mm simdi 14mm olmus. Bende anlamadim normalde cok iyi bir doktor giden herkes cok memnun niye böyle oldu anlayamadim. Dogru düzgün sevinemedim bile daha uffInsallah persembeye duyarimda kalp atislarini bu iskence son bulur.
Kızlarr dünn gecee acillikk oldumm çokk kötüüü baş ağrımm oldumm sırtlarım ağrıdıı,bir türlüü geçmedii ağlamaktan öldümmm ağrılardan
Eşime yağlattım ettim nafile etmedii
sonra acile gittik onlardaaa daha erkenn gebelikk hiçbişiii yapamayız sadecee minosett içebilirsiniz dedilerr
Neyse evee geldikk annemler geldii iyicee yağladı kadınn uyumuşumm sabahh iyiydimm
perşembee doktoraa bende gidiyorummm
Insallah canm. Bakalim persembede kafamda netlesmesse bazi seyler ozaman belki yeni bi doktor bulurum kendime.
hayirlisi canim..senin kendini doktorun yaninda iyi hissetmen cok önemli..
cok zor doktor secimi..bakalim benim yeni doktorum nasil olacak CADIARZU
Ben burda cok rahatim ama sende görüyorsun iste..
Sen neden degistirdin canim ?
Canım bende hafiften düzen bozuldu.kayısı falan yiyorum .ınşallah ilerlemez.Bırde yemek yapabiliyormusunuz arkadaşlar, ben hiç mutfağa girmek istemiyorum, yemek pişerken kokusu mahfediyor beni.ne yapacağımı şaşırdım.kizlar kabizlik sorunu cekiyor musunuz?
canım bende seninle aynı durumdayım hemen hemen aynı tarihler,aynı durumlar şuanda bende hamileyim aralık adayı ama listeye eklenmek istemiyorum,yanlış anlaşılmasın kötü gidişat olurda moral bozarım diye biraz daha ilerleyelim ondan sonra istiyorum listeye girmeyi çok heyecanlıyım ve korkuyorum.....lütfen banada dua edin çook ihtiyacım var dualarınıza ,,,,hayırlısıyla inşallah her isteyenin kucağı sağlıklı hayırlı bebeklerle dolsun sewgilerr....
canim benim tedavimi yapan doktorum doguma falan bakmiyor..
sadece hamile kalana kadar olan tedavilere bakiyordu klinikte..
12-13.haftaya kadar ben takip ederim demisti ama tahlil ve usg sonuclarinda sükür bir sorun görmeyince onunda tavsiye ettigi yeni jinekologum ve dogum doktoruma baslicam..
tedavimi yapan doktorumda klinikte bana yarim saat mesafede...uzak...
yeni doktorum yürüyerek bile bana 10 dakika..
hem annelik karnesi falanda cikarirlar dedi,kendisi yapmiyordu..
sen cikardin mi karneni?
canim tebriklerr :lepi:
diger bebegin icin cok üzüldüm,insallah bu defa hersey yolunda gider canim
saglikla bebislerimizi kucaklarimiza aliriz insallah :Saruboceq:
Teşekkür ederim canım, inşallah. hepimiz ve tüm isteyenler bebişlerini sağlıkla kucaklar!
hoşgeldin canım
inşallah canımmm hep birliktee sorunsıuz atlatırızz
Hoşbulduk güzelim. Amiiinnn :)
kizlar kabizlik sorunu cekiyor musunuz?
Evet bende iki gündür oluyor ama kola içtim ondan da olabilir. bir daha içmesem iyi olacak!
Canım bende hafiften düzen bozuldu.kayısı falan yiyorum .İnşallah ilerlemez.Bİrde yemek yapabiliyormusunuz arkadaşlar, ben hiç mutfağa girmek istemiyorum, yemek pişerken kokusu mahfediyor beni.ne yapacağımı şaşırdım.
Bende çok halsizlik var ve hep uykum geliyor. henüz mide bulantısı başlamadı.
bende zaten düzen hep bozuktu ama hamilelik iyice bozdu..Canım bende hafiften düzen bozuldu.kayısı falan yiyorum .İnşallah ilerlemez.Bİrde yemek yapabiliyormusunuz arkadaşlar, ben hiç mutfağa girmek istemiyorum, yemek pişerken kokusu mahfediyor beni.ne yapacağımı şaşırdım.
canim hosgeldin,saglikla alirsin insallah kucagina :Saruboceq:merhaba kızlar bende aralık annesiyim sat:7 Mart 4 haftalık hamileyim dr dediğine göre geç döllenme olmuş şükür bugün keseyi de gördük 10 gün sonra kalp atışları için gidicez.
bende cuma erken gidip formlari dolduracakmisim..sonuna kadar tasimak nasip olsun insallah :Saruboceq:Tamam tatlim anladim.
Yok daha cikmadi canim. Kalp atislarini duydukdan sonra cikartiyormus öyle dedi doktorum. Ama ön hazirliklari yapildi. Formlar felan doldurdum.
Teşekkür ederim canım, inşallah. hepimiz ve tüm isteyenler bebişlerini sağlıkla kucaklar!
Hoşbulduk güzelim. Amiiinnn :)
Evet bende iki gündür oluyor ama kola içtim ondan da olabilir. bir daha içmesem iyi olacak!
Bende çok halsizlik var ve hep uykum geliyor. henüz mide bulantısı başlamadı.
canimm sen kola iciyor musunn :sinifsinif:
bence de icmesen iyi olur aslinda canim ya yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?