2010 Aralık Anneleri

ben dün doktora gittim kese 17 mm olmuş ayın 10 unda 5 mm idi
doktor süper dedi haftaya da kalp atışları için gideceğiz

mrb canım benimde şuan 7 hafta yı geçti.cumartesi dr. gittim.21mm olmuşama kalp atışlarını duyamadık.çok üzülmüştüm.ama bu dönemde karından bakılınca çoğunlukla duyulmuyormuş.alttan bakıldığında duyuluyormuş.banada karından bakmıştı.30 nisanda tekrar gideceğiz umarım duyarız kalp atışlarını. allah hepimizin bebeğine sağlık versin.

bende sadece bulanti olarak kaliyor canim..ben hayatta cikaramam zaten kafamçokkarıştı
daha kokulara karsi duyarlilik baslamadi bende canim

aman gulum sakin nane yeyip icmeyin...bana dr yeme ilk 3 ay dedi ..
tatlim taze maydonozu biliyorum ama naneyi ilk defa duydum..görümcem hamileligini naneyle gecirmis..bir tatli kasigi kuru nanenin suyu..dün bende cayini ictim,rahatlatti beni..duymamistim yani,sagol...
ne yiyecegimizi icecegimizi sasirdik valla yaa :bbo:

cucu böyle dahaa iyii olduu neden dersenizz
azizee kim listeye eklenmek istiyorsa ki,şilerii dahaa iyii görecekkk
sohbetle ortadaa kaynamayacakk yanii
bence de canim...insallah esrada geri gelir buraya
tatlim aslinda degerin normal yani..hala neyin düsüsüne bakiyor doktorun valla anlamiyorum..
acaba ultrasonda daha göremedi,ondan mi yapiyor bu telasi dicem ama kolayi var,alttan baksa görür yani..yaniliyor muyum?
herseyi bi kenara birak gereksiz yere senin moralini bozmasina sinir oldum artik
insallah bundan sonra hersey yolunda gider canim

canimm keseyi görmüssün zaten,kalp atislari baslamistir miniginin
ben 5+4 ken duydum..erken duyanlardanim..daha gec duyabilenlerde var,kafana takma yani..güzel haberlerle gelirsin insallah :Saruboceq:

cucu Alttan bakti zaten canim. Kesedede büyüme olusmus zaten. Ilk basta 5mm simdi 14mm olmus. Bende anlamadim normalde cok iyi bir doktor giden herkes cok memnun niye böyle oldu anlayamadim. Dogru düzgün sevinemedim bile daha uff Insallah persembeye duyarimda kalp atislarini bu iskence son bulur.

Kızlarr dünn gecee acillikk oldumm çokk kötüüü baş ağrımm oldumm sırtlarım ağrıdıı,bir türlüü geçmedii ağlamaktan öldümmm ağrılardan
Eşime yağlattım ettim nafile etmedii
sonra acile gittik onlardaaa daha erkenn gebelikk hiçbişiii yapamayız sadecee minosett içebilirsiniz dedilerr
Neyse evee geldikk annemler geldii iyicee yağladı kadınn uyumuşumm sabahh iyiydimm
perşembee doktoraa bende gidiyorummm

anladim canim..büyümüs ne güzel,kafana takma canim,dahada büyüyecek insallah..
doktorun elbette bir bildigi vardir,keske sorsaydin degerin düsme riski mi var falan diye..
icin rahatlardi en azindan bilseydin..
ama düsünmemeye calis canim..az kalmis 2 gün sonra pitpitlari duyacaksin insallah :Saruboceq:

canim cok gecmis olsun..bas agrilari basladi demek :1no2:
bendede yavas yavas basliyor,insallah kötü olmam..
insallah sende bi daha böyle agrilar yasamazsin canim :teselli:

Insallah canm. Bakalim persembede kafamda netlesmesse bazi seyler ozaman belki yeni bi doktor bulurum kendime.

Ben burda cok rahatim ama sende görüyorsun iste..
Sen neden degistirdin canim ?

canim benim tedavimi yapan doktorum doguma falan bakmiyor..
sadece hamile kalana kadar olan tedavilere bakiyordu klinikte..
12-13.haftaya kadar ben takip ederim demisti ama tahlil ve usg sonuclarinda sükür bir sorun görmeyince onunda tavsiye ettigi yeni jinekologum ve dogum doktoruma baslicam..
tedavimi yapan doktorumda klinikte bana yarim saat mesafede...uzak...
yeni doktorum yürüyerek bile bana 10 dakika..
hem annelik karnesi falanda cikarirlar dedi,kendisi yapmiyordu..
sen cikardin mi karneni?

kizlar kabizlik sorunu cekiyor musunuz?
Canım bende hafiften düzen bozuldu.kayısı falan yiyorum .ınşallah ilerlemez.Bırde yemek yapabiliyormusunuz arkadaşlar, ben hiç mutfağa girmek istemiyorum, yemek pişerken kokusu mahfediyor beni.ne yapacağımı şaşırdım.

Son düzenleme:

Canım geçmiş olsun, sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş. Sen de haklısın. Ama bu risk hepimizde hamilelik boyunca var, ne yapalım. Allah tan herşeyin hayırlısını dilemekten başka yapacak bişey yok.

Dualaşalım :Saruboceq:

merhaba kızlar bende aralık annesiyim sat:7 Mart 4 haftalık hamileyim dr dediğine göre geç döllenme olmuş şükür bugün keseyi de gördük 10 gün sonra kalp atışları için gidicez.

Tamam tatlim anladim.
Yok daha cikmadi canim. Kalp atislarini duydukdan sonra cikartiyormus öyle dedi doktorum. Ama ön hazirliklari yapildi. Formlar felan doldurdum.

bende zaten düzen hep bozuktu ama hamilelik iyice bozdu..
sabahlari kayisi yiyorum..insallah daha kötü olmam ya..
bende daha kokuya duyarlilik baslamadi canim..

merhaba kızlar bende aralık annesiyim sat:7 Mart 4 haftalık hamileyim dr dediğine göre geç döllenme olmuş şükür bugün keseyi de gördük 10 gün sonra kalp atışları için gidicez.
canim hosgeldin,saglikla alirsin insallah kucagina :Saruboceq:
Tamam tatlim anladim.
Yok daha cikmadi canim. Kalp atislarini duydukdan sonra cikartiyormus öyle dedi doktorum. Ama ön hazirliklari yapildi. Formlar felan doldurdum.
bende cuma erken gidip formlari dolduracakmisim..sonuna kadar tasimak nasip olsun insallah :Saruboceq:

kizlar az önce koltuktan kalkarken (ki hep yavas kalkiyorum) bi kramp girdi tam bebisimin oldugu yere...
kalakaldim oldugum yerde..
hemen gittim biraz uzandim,anlik biseydi gecti hemen ama suan hafif hafif baski seklinde agrim var
cok korktum yaa mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…