2010 Aralık Anneleri

çok geçmişş olsunn arkadaşımm bunlarda anne olmanınn cilvelerii işteeee

ayy buu kötüü olmuşş en nefrett ettiğimm şey buzdolabındann birşeylerr almaktııı
hele hele komşuu yemeğininn kokusuu evime geldimii ağlayacakk duruma gelirdimm bennn

öyle kendinii korkutmaaa kötüü düşünmee derimm ben canımm

niye maydonoz yenmemeliii benn çok seviyordumm hatta dünn ağzımaa bir tutamm attımm bundan sonra yememm

niye maydonoz yenmemeliii benn çok seviyordumm hatta dünn ağzımaa bir tutamm attımm bundan sonra yememm

maydanoz da düşüğe sebep oluyormuş da ondan bana doktorum öle demişti ilk zamanlar özellikle suyu bol için ki plesantanız yaşlanmasın

Kizlar ya yardimci olun bana. Dün kan vermistim bugün aradim doktor degerler fazla yüksek degil yarin gel tekrar alalim kan bakalim düsüsdemi yükseliyormu degerler dedi. Nekadar diye sordum 8150 dedi internetden baktim gayet normal ckti kfam karisti yaaaaa(

tatlım kaç haftalık hamilesin şu anda tam olarak son adet tarihin 5 martmıydı senin

2 martdi canim. Normalde 7 haftalik olmam gerekiyor. Ama dün ultrasondada 6+2 cikmisti.

cnm bence değerlerin çok çok güzel şimdi benim tahlil sonucuna baktım da onda tablo var şu anda tam 6+7 haftalık görünüyosun cnm değerde.korkma cnm sakın stres yapma normal değerlerin bence

günaydın arkadaşlar...Ben yine bulantılarla kalktım,kahvaltımı güzel yaptım..ınşallah güzel bir gün geçiririz..

günaydın şekerler hoşgeldiniz
arkadaşlar ben birazdan dktra gidecem de şu anda 6 haftalık oldu bebişim kalp atışını ne zaman duyarım bu gün sadece keseyi mi görürüm cuma günü keseyi görmüştüm zaten bu gün tekrar çağırdı dktr

Insallah görürsün canim kalp atislarini. Erken gören cok var.

canım muhtemelen görülür benim sat 13 mart gecen cuma gıttım gördük keseyi 9 mm di. diğer hamişler sizin kesenizin boyutu kactı haftanıza göre ?
ben dün doktora gittim kese 17 mm olmuş ayın 10 unda 5 mm idi
doktor süper dedi haftaya da kalp atışları için gideceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…