• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

Arkadaşlar benimde sürekli midem bulanyor artık.Hiç keyfim yok , hasta gibi hep yatmak istiyorum..Zorla bişiler yiyorum.sürekli uyusamda geçse diyorum artık.Çok halsizim, enerjim azaldı.Yemek bişiler yiyince azcık geçiyor sonra tekrar başlıyor.

çok geçmişş olsunn arkadaşımm bunlarda anne olmanınn cilvelerii işteeee

kızlar bu mide bulantısı sadece bulantı olarak kalıyo mu yoksa öğürme kusma falan da oluyor mu? benimde bulantı şeklinde sürekli henüz daha ileri boyuta geçmedi. birde koku alıyorum aldığım kokular da kötü geliyor. allah hepimize yardım etsin.

ayy buu kötüü olmuşş en nefrett ettiğimm şey buzdolabındann birşeylerr almaktııı
hele hele komşuu yemeğininn kokusuu evime geldimii ağlayacakk duruma gelirdimm bennn

canım bende seninle aynı durumdayım hemen hemen aynı tarihler,aynı durumlar şuanda bende hamileyim aralık adayı ama listeye eklenmek istemiyorum,yanlış anlaşılmasın kötü gidişat olurda moral bozarım diye biraz daha ilerleyelim ondan sonra istiyorum listeye girmeyi çok heyecanlıyım ve korkuyorum.....lütfen banada dua edin çook ihtiyacım var dualarınıza ,,,,hayırlısıyla inşallah her isteyenin kucağı sağlıklı hayırlı bebeklerle dolsun sewgilerr....:nazar::nazar::nazar::nazar:

öyle kendinii korkutmaaa kötüü düşünmee derimm ben canımm

canım özelden mesaj atamadım kapatmışsın özel mesaj almayı
canım unutmaki bebeğin önce Allaha sonra doktorlara emanet eğer rabbim bişey olmasını isterse değil 5 haftalık son haftanda bile bişey olur sen doktoruna güven ve antibiyotik kullanman gerekirse kullan sonuçta onlar bilirler internet herşeyin en kötüsünü anlatıyo ben 5 ay düşük hapları bile kullandım mide bulantısı hapları serumlar bi ton şey çok şükür ki atlattım
düşünsene ben 5 aylıktım kanamam olduğunda ve bebeğim 600 gr dı ya ölseydi diye kendi kendimi yemiştim sen bol bol dua et doktoruna güven bak bu çok önemlii
Allah a emanet olun olumunekankayizsmile
bu arada üç ay değil hamileliğinizin son ayına kadar nane ve maydanoz yemeyin :):):
niye maydonoz yenmemeliii benn çok seviyordumm hatta dünn ağzımaa bir tutamm attımm bundan sonra yememm

niye maydonoz yenmemeliii benn çok seviyordumm hatta dünn ağzımaa bir tutamm attımm bundan sonra yememm

maydanoz da düşüğe sebep oluyormuş da ondan bana doktorum öle demişti ilk zamanlar özellikle suyu bol için ki plesantanız yaşlanmasın

Kizlar ya yardimci olun bana. Dün kan vermistim bugün aradim doktor degerler fazla yüksek degil yarin gel tekrar alalim kan bakalim düsüsdemi yükseliyormu degerler dedi. Nekadar diye sordum 8150 dedi internetden baktim gayet normal ckti kfam karisti yaaaaa:((

Kizlar ya yardimci olun bana. Dün kan vermistim bugün aradim doktor degerler fazla yüksek degil yarin gel tekrar alalim kan bakalim düsüsdemi yükseliyormu degerler dedi. Nekadar diye sordum 8150 dedi internetden baktim gayet normal ckti kfam karisti yaaaaa:((

tatlım kaç haftalık hamilesin şu anda tam olarak son adet tarihin 5 martmıydı senin

2 martdi canim. Normalde 7 haftalik olmam gerekiyor. Ama dün ultrasondada 6+2 cikmisti.

cnm bence değerlerin çok çok güzel şimdi benim tahlil sonucuna baktım da onda tablo var şu anda tam 6+7 haftalık görünüyosun cnm değerde.korkma cnm sakın stres yapma normal değerlerin bence

günaydın arkadaşlar...Ben yine bulantılarla kalktım,kahvaltımı güzel yaptım..ınşallah güzel bir gün geçiririz..

günaydın şekerler hoşgeldiniz
arkadaşlar ben birazdan dktra gidecem de şu anda 6 haftalık oldu bebişim kalp atışını ne zaman duyarım bu gün sadece keseyi mi görürüm cuma günü keseyi görmüştüm zaten bu gün tekrar çağırdı dktr

günaydın şekerler hoşgeldiniz
arkadaşlar ben birazdan dktra gidecem de şu anda 6 haftalık oldu bebişim kalp atışını ne zaman duyarım bu gün sadece keseyi mi görürüm cuma günü keseyi görmüştüm zaten bu gün tekrar çağırdı dktr

Insallah görürsün canim kalp atislarini. Erken gören cok var.

canım muhtemelen görülür benim sat 13 mart gecen cuma gıttım gördük keseyi 9 mm di. diğer hamişler sizin kesenizin boyutu kactı haftanıza göre ?
ben dün doktora gittim kese 17 mm olmuş ayın 10 unda 5 mm idi
doktor süper dedi haftaya da kalp atışları için gideceğiz

Back