• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

canimm sen kola iciyor musunn :sinifsinif:
bence de icmesen iyi olur aslinda canim ya yerimseniben

Aslında içmiyordum da dün eşim yanlışlıkla bana da doldurmuş, bende kısmetimi tepmedim içtim :P

kizlar az önce koltuktan kalkarken (ki hep yavas kalkiyorum) bi kramp girdi tam bebisimin oldugu yere...
kalakaldim oldugum yerde..
hemen gittim biraz uzandim,anlik biseydi gecti hemen ama suan hafif hafif baski seklinde agrim var
cok korktum yaa mafoldumben

Korkma güzelim önemli bişey değildir, sabahta bana oldu. Aslında gece uykudan bile uyandıracak kadar ağrısı olanlar var. Ben sancım var dedikçe eşim iyi iyi büyüyo demek ki diyor:nazar:

bende sanirim hamileyim allahim bu sefer saglikli hayirlisi olsun da insallah kucagima kucagimiza alayim hep birlikta alalim insallah
dualariniza ihtiyacim var ne olur dua edin

anladim canim..büyümüs ne güzel,kafana takma canim,dahada büyüyecek insallah..
doktorun elbette bir bildigi vardir,keske sorsaydin degerin düsme riski mi var falan diye..
icin rahatlardi en azindan bilseydin..
ama düsünmemeye calis canim..az kalmis 2 gün sonra pitpitlari duyacaksin insallah :Saruboceq:

canim cok gecmis olsun..bas agrilari basladi demek :1no2:
bendede yavas yavas basliyor,insallah kötü olmam..
insallah sende bi daha böyle agrilar yasamazsin canim :teselli:

çok teşekkür edrimm cucuu
evet ya çok kötüydüü amaa bende nezamandır böyle oluyoooo
bu en kötüsüydüü
inşallah birdaha olmazz

bende sanirim hamileyim allahim bu sefer saglikli hayirlisi olsun da insallah kucagima kucagimiza alayim hep birlikta alalim insallah

Hoşgeldin hamet, ahh ahh hepimizin dualara ihtiyacı var, dualaşalım canım. inşallah herşey yolunda gider.

bu en kötüsüydüü
inşallah birdaha olmazz

Çok geçmiş olsun..

kızlar bu hamilelik çok karışık bir duygu
ayarım bir türlü tutmuyr
bazen çok acıkıyorum bazen de hiç yemek yiyemiyorum
bugun sadece sabahtan beri sadece bir bardak süt, bir ceviz, az bişeyde tuzlu çubuk yedim..
ağzımın içi çok acı..sizde de ağızda bir acılık varmı?..
şuan 5 haftalık hamileyim
Aralık ayı gelmeden beni endişe sardı..
çünki çok üşürüm hiç ısınmam...ve bütün kış hasta olurum :(

sağol cucu hepimiz sağlıcakla alırız inşaALLAH bebişlerimizi
amin canim aminnnnn:Saruboceq:
Aslında içmiyordum da dün eşim yanlışlıkla bana da doldurmuş, bende kısmetimi tepmedim içtim :P

Korkma güzelim önemli bişey değildir, sabahta bana oldu. Aslında gece uykudan bile uyandıracak kadar ağrısı olanlar var. Ben sancım var dedikçe eşim iyi iyi büyüyo demek ki diyor:nazar:
kismetin göbisinde canimcimmm :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3
haklisin canim cok sagol,agrilari olanlar var..
bende daha gecen haftaya kadar kasik agrisi cektim ama gecmisti..
kalkinca aniden olunca telaslandim hemen..
hepimizin bebekleri Allaha emanet..
saglikla,hayirlarla dogsunlar insallah :Saruboceq:

bende sanirim hamileyim
allahim bu sefer saglikli hayirlisi olsun da insallah kucagima kucagimiza alayim hep birlikta alalim insallah
canim hosgeldin aramiza..:1hug:
insallah saglicakla alirsin kucagina bebegini...
hepimizin en cok duaya ihtiyacimiz oldugu dönemdeyiz canim..
Allahim hepimizin yardimcisi olsunn :Saruboceq:

bu en kötüsüydüü
inşallah birdaha olmazz

ahh bilirim o agriyi canim yaa..
bende hem sinüzit hemde migren var..ikisi bir arada yani..
sabahlari hafif agrilarla uyaniyorum ama sürmüyor henüz sükür...
bol temiz hava almaya calis canim,ve su tüketmeye calis..

cucucum sagol canim allahyavrunu bagislasin hepimize bagislasin kucagimiza almak nasip olsun insallah benim cikmam lazim kendinize dikkat edin a.e o

mrb canım benimde şuan 7 hafta yı geçti.cumartesi dr. gittim.21mm olmuşama kalp atışlarını duyamadık.çok üzülmüştüm.ama bu dönemde karından bakılınca çoğunlukla duyulmuyormuş.alttan bakıldığında duyuluyormuş.banada karından bakmıştı.30 nisanda tekrar gideceğiz umarım duyarız kalp atışlarını. allah hepimizin bebeğine sağlık versin.
amin serpilcim
benim doktorum da alttan bakma taraftarı değil dün alttan baksa duyardık belki kalp atışlarını
haftaya inşallah duyarız
Allah hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin amin

Kızlarr dünn gecee acillikk oldumm çokk kötüüü baş ağrımm oldumm sırtlarım ağrıdıı,bir türlüü geçmedii ağlamaktan öldümmm ağrılardan
Eşime yağlattım ettim nafile etmedii
sonra acile gittik onlardaaa daha erkenn gebelikk hiçbişiii yapamayız sadecee minosett içebilirsiniz dedilerr
Neyse evee geldikk annemler geldii iyicee yağladı kadınn uyumuşumm sabahh iyiydimm
perşembee doktoraa bende gidiyorummm

cnm benim çok geçmiş oLsun.baş ağrısı gerçekten çok zor oLuyo.Çok şükür benim artık ağrımıyoo

kizlar kabizlik sorunu cekiyor musunuz?

ewet cnm.Zaten benim hamiLeLikten öncesinde de sorunum wardı.sıvı aLımına ve LifLi gıdaLar tüketmeye dikkat ediyorum.Biraz daha ii

Canım bende hafiften düzen bozuldu.kayısı falan yiyorum .İnşallah ilerlemez.Bİrde yemek yapabiliyormusunuz arkadaşlar, ben hiç mutfağa girmek istemiyorum, yemek pişerken kokusu mahfediyor beni.ne yapacağımı şaşırdım.

cnm Allah yardımcın oLsun waLLa.çok şükür şuan oyLe bi şikayetim yok

kizlar az önce koltuktan kalkarken (ki hep yavas kalkiyorum) bi kramp girdi tam bebisimin oldugu yere...
kalakaldim oldugum yerde..
hemen gittim biraz uzandim,anlik biseydi gecti hemen ama suan hafif hafif baski seklinde agrim var
cok korktum yaa mafoldumben

bana da oLuyoo cnm yaaa kaLıyorum birden çok pis bişeyy yaa.KımıLdayamıyoo insan

kızlar bu hamilelik çok karışık bir duygu
ayarım bir türlü tutmuyr
bazen çok acıkıyorum bazen de hiç yemek yiyemiyorum
bugun sadece sabahtan beri sadece bir bardak süt, bir ceviz, az bişeyde tuzlu çubuk yedim..
ağzımın içi çok acı..sizde de ağızda bir acılık varmı?..
şuan 5 haftalık hamileyim
Aralık ayı gelmeden beni endişe sardı..
çünki çok üşürüm hiç ısınmam...ve bütün kış hasta olurum :(

ben de öyLeyim cnm.Bir gün çok iştahım oLuyooo ertesi gün hiç oLmuyoo.ben de çoküşüyen biriyim cnm ama arkadaşLarımda gördüğüm kadarıyLe hamiLyekn hiç üşümüyoLarrr

slm kızlar ben geldim dktrdan .
cuma günü keseyi hayal meyal görmüştük o yüzden salı günü tekrar gel demişti cnm neyse baktı kese büyümüş anında göründü zaten çok şükür rabbime ama kalp atışını 10 gün sonra gel duyalım dedi kalp atışını duyamadım ama kızlar çk güzel bi duygu ya resimde küçücük bişey bu bile insanı çok heycanlandırıyo

[
ahh bilirim o agriyi canim yaa..
bende hem sinüzit hemde migren var..ikisi bir arada yani..
sabahlari hafif agrilarla uyaniyorum ama sürmüyor henüz sükür...
bol temiz hava almaya calis canim,ve su tüketmeye calis..
Canım benimde migrenim var,ara ara başım ağrıyor..migrene dönücek diye aklım çıkıyor.Doktoruna migrenini sordun mu?ben sormayı unuttum, ne yaparız ne ederiz acaba..Haftaya randevum var kafama takılanları sorucam..

cuma günü keseyi hayal meyal görmüştük o yüzden salı günü tekrar gel demişti cnm neyse baktı kese büyümüş anında göründü zaten çok şükür rabbime ama kalp atışını 10 gün sonra gel duyalım dedi kalp atışını duyamadım ama kızlar çk güzel bi duygu ya resimde küçücük bişey bu bile insanı çok heycanlandırıyo

gözün aydin tatlim kalp atislarini duymakda nasip olur insallah.
Bebisidemi gördün yoksa keseyimi? Yani o karanlik olan seyin icinde bebis göründümü ? nasil anlattim ama kaydirigubbakcemile3

cnm benim çok geçmiş oLsun.baş ağrısı gerçekten çok zor oLuyo.Çok şükür benim artık ağrımıyoo

ewet cnm.Zaten benim hamiLeLikten öncesinde de sorunum wardı.sıvı aLımına ve LifLi gıdaLar tüketmeye dikkat ediyorum.Biraz daha ii

cnm Allah yardımcın oLsun waLLa.çok şükür şuan oyLe bi şikayetim yok

bana da oLuyoo cnm yaaa kaLıyorum birden çok pis bişeyy yaa.KımıLdayamıyoo insan

ben de öyLeyim cnm.Bir gün çok iştahım oLuyooo ertesi gün hiç oLmuyoo.ben de çoküşüyen biriyim cnm ama arkadaşLarımda gördüğüm kadarıyLe hamiLyekn hiç üşümüyoLarrr

Evet canim maalesef ya

kizlar az önce Kagan Kocatepenin videolarini izledim..
kabizliga karsi sabah kahvaltilarinda cornflakes ve yulaf ezmesini sütle yada meyve suyuyla karistirip yiyince hic bi kabizlik sorunu yasanmiyormus...
ben her ikinci gün böyle kahvalti yapiyordum ama simdi hergün deneyelim bakalim boshayallersmile

gözün aydin tatlim kalp atislarini duymakda nasip olur insallah.
Bebisidemi gördün yoksa keseyimi? Yani o karanlik olan seyin icinde bebis göründümü ? nasil anlattim ama kaydirigubbakcemile3

sağol cnm benim inşallah cnm kalp atışlarını da duyarım ama cnm evet o karartı içinde bebek küçükmüş daha keseyi gördüm ama gayet iyimiş kesenin gelişimi dktr bi sorun yok dedi çiğ et ürünlerini yasakladı bi de ilişki yasakladı .bebişkom cn ya o karanlık şeyin içinde bebiş tam olarak ne zaman belli olur bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3

canim gözün aydinnnn :lepi:
demiii doktorun o minnacik kafasini bile göstermesi insani duygulandiriyor..
kalp atisini gördün mü peki?

Canım benimde migrenim var,ara ara başım ağrıyor..migrene dönücek diye aklım çıkıyor.Doktoruna migrenini sordun mu?ben sormayı unuttum, ne yaparız ne ederiz acaba..Haftaya randevum var kafama takılanları sorucam..

sormadim canim yaa...bakalim cuma günü yeni doktoruma sorarim herseyi..
migrenim tutunca karanlikta uyumam gerek benim..tabii ilac alarak..
insallah tutmaz..cünkü bu defa ilacta alamayiz :sinifsinif:

sancılarınız çok ooluyo mu arkadaşlar ya ben bazen yerimde duramıyorum çok sık oluyo dktr bi sorun yok dedi ama denetleme vardı hastanede dktrla pek konuşamadık sorucaklarımı bile soramadım

Back