2010 Aralık Anneleri

Başta bende kullanmak istemedim ama artık dayanımıyorum. Hamile olduğumu daha kimseye söyleyemedim çalışıyorum kızım da küçük ben kullanıyorum emadur ama onunda faydası yok. Yani mecbur kaldım.

Arkadaşlar benimde sürekli midem bulanyor artık.Hiç keyfim yok , hasta gibi hep yatmak istiyorum..Zorla bişiler yiyorum.sürekli uyusamda geçse diyorum artık.Çok halsizim, enerjim azaldı.Yemek bişiler yiyince azcık geçiyor sonra tekrar başlıyor.

canimm dün görümcemden bir tüyo aldim,belki senin isine yarar...
nane limon kaynatip icincede cok iyi geliyormus,yarim limonu hafif tuzlayip yiyincede iyi geliyormus...sirayda dene istersen,insallah iyi gelir canim..:teselli:

canimm dün görümcemden bir tüyo aldim,belki senin isine yarar...
nane limon kaynatip icincede cok iyi geliyormus,yarim limonu hafif tuzlayip yiyincede iyi geliyormus...sirayda dene istersen,insallah iyi gelir canim..:teselli:
sağol canım denicem..İnşallah iyi gelir.Kraker, leblebi, yedim banamısın demiyo artık.Ekmek tırtıklıyorum o biraz daha iyi geliyor.bu önerinide denicem.

kızlar bu mide bulantısı sadece bulantı olarak kalıyo mu yoksa öğürme kusma falan da oluyor mu? benimde bulantı şeklinde sürekli henüz daha ileri boyuta geçmedi. birde koku alıyorum aldığım kokular da kötü geliyor. allah hepimize yardım etsin.

Canım benimki bulantı şeklindeydi, 2 gündür dayanamayıp çıkartıyorum ama geçmiyor.Sürekli bir bulantı.Allah kolaylık versin hepimize..

ayyy bende hiiç bireşey hissetmiorum ne mide bulantısı ne bas dönmesi sadece canım bişeytler istiyo bu bende olan bişeydi zatenkaydirigubbakcemile3 ha birde midem yanıo o kadar ...yarıon gidicem doktora ...baklım kese görülürmü bu hafta hesaplayıcıya göre ben 5 hafta 1 günlük hamileyim sizce görülürmü

canım muhtemelen görülür benim sat 13 mart gecen cuma gıttım gördük keseyi 9 mm di. diğer hamişler sizin kesenizin boyutu kactı haftanıza göre ?

canım bende seninle aynı durumdayım hemen hemen aynı tarihler,aynı durumlar şuanda bende hamileyim aralık adayı ama listeye eklenmek istemiyorum,yanlış anlaşılmasın kötü gidişat olurda moral bozarım diye biraz daha ilerleyelim ondan sonra istiyorum listeye girmeyi çok heyecanlıyım ve korkuyorum.....lütfen banada dua edin çook ihtiyacım var dualarınıza ,,,,hayırlısıyla inşallah her isteyenin kucağı sağlıklı hayırlı bebeklerle dolsun sewgilerr....

Canım benimki bulantı şeklindeydi, 2 gündür dayanamayıp çıkartıyorum ama geçmiyor.Sürekli bir bulantı.Allah kolaylık versin hepimize..
amin canım benim akşam olunca kesiliyo çok şükür. gündüz oluyo. bide hergün olmasada bazı günler aşırı enerjisiz yorgun aptal gibi oluyorum.

görülür canım kalp atışını hemen alamayabilirsin ama keseyi görürsünüz. ben 6+3 ken hem keseyi gördüm hem kalp atışını. 7.8 mm di kesemiz. ve doktor 6+4 olduğumu söyledi. pazartesi 8+4 olcam kısmetse ve tekrar bakıcaz bebişim büyümüş mü? bide bu kez kalp atışını duyarız inşallah. geçen duyamadık sadece ekranda gördük.
allah korusu kötü şeyler getirme aklına o risk hepimizde var allah hepimizi korusun. :Saruboceq:

sağol canım denicem..İnşallah iyi gelir.Kraker, leblebi, yedim banamısın demiyo artık.Ekmek tırtıklıyorum o biraz daha iyi geliyor.bu önerinide denicem.

aman gulum sakin nane yeyip icmeyin...bana dr yeme ilk 3 ay dedi ..

aman gulum sakin nane yeyip icmeyin...bana dr yeme ilk 3 ay dedi ..

canım özelden mesaj atamadım kapatmışsın özel mesaj almayı
canım unutmaki bebeğin önce Allaha sonra doktorlara emanet eğer rabbim bişey olmasını isterse değil 5 haftalık son haftanda bile bişey olur sen doktoruna güven ve antibiyotik kullanman gerekirse kullan sonuçta onlar bilirler internet herşeyin en kötüsünü anlatıyo ben 5 ay düşük hapları bile kullandım mide bulantısı hapları serumlar bi ton şey çok şükür ki atlattım
düşünsene ben 5 aylıktım kanamam olduğunda ve bebeğim 600 gr dı ya ölseydi diye kendi kendimi yemiştim sen bol bol dua et doktoruna güven bak bu çok önemlii
Allah a emanet olun olumunekankayizsmile
bu arada üç ay değil hamileliğinizin son ayına kadar nane ve maydanoz yemeyin :):):

işte esracımm bu topiğiii ilk kim açtıysaaa onunn ceremesinii çekiyoruzz
Demekkii topikten ilk hangisii açılıyorsaa onun kalmasıı gerekiyoo demekkkk
ocakk topiğinee git bakkk ilk açıldığı günee dahaa aralıkk anneleriii ,gelmeye başlamamışkenn ocakk annelerii nerdesinizz hadii gelinn bekliyoruzz topikk açmışş yine biriii
orasıda aynıı buraa gibii olur artıkkk
açann kişi daha hamile değilll ,eğer hamile kalmazsaa o topiğe oda uğramayacakk veeee onlarda aynı sorunuu yaşayacakkk

Son düzenleme:
bence de...
sonucta listemiz aksamayacak..
hemde iki topik karisikligida bitmis oldu...
paylasim sadece burdan yapilacak,liste ordan devam edecek
Azizenin emegide bosa gitmemis olcak
güzel oldu yanii,sevindim bi cözüm olmasina :lepi:

cucu böyle dahaa iyii olduu neden dersenizz
azizee kim listeye eklenmek istiyorsa ki,şilerii dahaa iyii görecekkk
sohbetle ortadaa kaynamayacakk yanii

yooooooo esracımm hiçte öyle değiller aslındaa
senn bu sitedee yenisinn canımmm ,aslındaa okadar iyii insanlarkiii hemenn yardımaa koşarlkarr canımm bennn 2006 yılındann berii burdayımmmm
aslında onlarınn anlatmakk istediğinii burda arkadaşlarr anlayamadıı
demekkii siteninn bir kuralıı varkii onuu yapmaya çalışıyorlarr
bencee okadarda önemlii değilll paylaşımm nerden olmuşş
önemlii olannn arkadaşlarınn gelipp bebekleriii içinn birşeylerr yazmasııı ve okumamaızz canımm
hemenn öylee alınganlıpp yapıpp gitme canımmm,dahaa bebeklerimiz le ilgilii çokk şeylerr yazacağızz annesiiii

hala göremedinmii canımm bende perşembee gideceğimm acaba görebilirmiyimm çok merak ediyorumm

bu arada slm arkadaşlar dün yazmıştım ama pek gören olmamış heralde topik karışıklığından dolayı .
a.s.
hoşgeldin canım
inşallah canımmm hep birliktee sorunsıuz atlatırızz

benimde 2 kızımda olmuştuu çokk kötüü
ama bunda daha başlamadıı amaa baş ağrımm çokk fazlaaa oluyooo

hoşgeldinn aramızaaa
canım dr banada metamid verdi ama kullanıp kullanmamakta kararsızım yan etkisi falan olursa diye
ama doktor verdiyse kullanabilirisinn canımm yan etkisii olacağınıı sanmıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…