canimm sen kola iciyor musunn :sinifsinif:
bence de icmesen iyi olur aslinda canim ya yerimseniben
kizlar az önce koltuktan kalkarken (ki hep yavas kalkiyorum) bi kramp girdi tam bebisimin oldugu yere...
kalakaldim oldugum yerde..
hemen gittim biraz uzandim,anlik biseydi gecti hemen ama suan hafif hafif baski seklinde agrim var
cok korktum yaa mafoldumben
anladim canim..büyümüs ne güzel,kafana takma canim,dahada büyüyecek insallah..
doktorun elbette bir bildigi vardir,keske sorsaydin degerin düsme riski mi var falan diye..
icin rahatlardi en azindan bilseydin..
ama düsünmemeye calis canim..az kalmis 2 gün sonra pitpitlari duyacaksin insallah :Saruboceq:
canim cok gecmis olsun..bas agrilari basladi demek :1no2:
bendede yavas yavas basliyor,insallah kötü olmam..
insallah sende bi daha böyle agrilar yasamazsin canim :teselli:
bende sanirim hamileyim allahim bu sefer saglikli hayirlisi olsun da insallah kucagima kucagimiza alayim hep birlikta alalim insallah
dualariniza ihtiyacim var ne olur dua edin
çok teşekkür edrimm cucuu
evet ya çok kötüydüü amaa bende nezamandır böyle oluyoooo
bu en kötüsüydüü
inşallah birdaha olmazz
amin canim aminnnnn:Saruboceq:sağol cucu hepimiz sağlıcakla alırız inşaALLAH bebişlerimizi
kismetin göbisinde canimcimmm :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3Aslında içmiyordum da dün eşim yanlışlıkla bana da doldurmuş, bende kısmetimi tepmedim içtim
Korkma güzelim önemli bişey değildir, sabahta bana oldu. Aslında gece uykudan bile uyandıracak kadar ağrısı olanlar var. Ben sancım var dedikçe eşim iyi iyi büyüyo demek ki diyor
canim hosgeldin aramiza..:1hug:bende sanirim hamileyim
allahim bu sefer saglikli hayirlisi olsun da insallah kucagima kucagimiza alayim hep birlikta alalim insallah
dualariniza ihtiyacim var ne olur dua edin
çok teşekkür edrimm cucuu
evet ya çok kötüydüü amaa bende nezamandır böyle oluyoooo
bu en kötüsüydüü
inşallah birdaha olmazz
tabi ki de bebişkom çok güzel maşallah ben haftaya tekrar gideceğim..Canim ayniyiz nerdeyse bende ayin 8de gittgimde 9mm dün gittim 14mm dedi. Normal dimi?
amin serpilcimmrb canım benimde şuan 7 hafta yı geçti.cumartesi dr. gittim.21mm olmuşama kalp atışlarını duyamadık.çok üzülmüştüm.ama bu dönemde karından bakılınca çoğunlukla duyulmuyormuş.alttan bakıldığında duyuluyormuş.banada karından bakmıştı.30 nisanda tekrar gideceğiz umarım duyarız kalp atışlarını. allah hepimizin bebeğine sağlık versin.
Kızlarr dünn gecee acillikk oldumm çokk kötüüü baş ağrımm oldumm sırtlarım ağrıdıı,bir türlüü geçmedii ağlamaktan öldümmm ağrılardan
Eşime yağlattım ettim nafile etmedii
sonra acile gittik onlardaaa daha erkenn gebelikk hiçbişiii yapamayız sadecee minosett içebilirsiniz dedilerr
Neyse evee geldikk annemler geldii iyicee yağladı kadınn uyumuşumm sabahh iyiydimm
perşembee doktoraa bende gidiyorummm
kizlar kabizlik sorunu cekiyor musunuz?
Canım bende hafiften düzen bozuldu.kayısı falan yiyorum .İnşallah ilerlemez.Bİrde yemek yapabiliyormusunuz arkadaşlar, ben hiç mutfağa girmek istemiyorum, yemek pişerken kokusu mahfediyor beni.ne yapacağımı şaşırdım.
kizlar az önce koltuktan kalkarken (ki hep yavas kalkiyorum) bi kramp girdi tam bebisimin oldugu yere...
kalakaldim oldugum yerde..
hemen gittim biraz uzandim,anlik biseydi gecti hemen ama suan hafif hafif baski seklinde agrim var
cok korktum yaa mafoldumben
kızlar bu hamilelik çok karışık bir duygu
ayarım bir türlü tutmuyr
bazen çok acıkıyorum bazen de hiç yemek yiyemiyorum
bugun sadece sabahtan beri sadece bir bardak süt, bir ceviz, az bişeyde tuzlu çubuk yedim..
ağzımın içi çok acı..sizde de ağızda bir acılık varmı?..
şuan 5 haftalık hamileyim
Aralık ayı gelmeden beni endişe sardı..
çünki çok üşürüm hiç ısınmam...ve bütün kış hasta olurum
kizlar kabizlik sorunu cekiyor musunuz?
Canım benimde migrenim var,ara ara başım ağrıyor..migrene dönücek diye aklım çıkıyor.Doktoruna migrenini sordun mu?ben sormayı unuttum, ne yaparız ne ederiz acaba..Haftaya randevum var kafama takılanları sorucam..[
ahh bilirim o agriyi canim yaa..
bende hem sinüzit hemde migren var..ikisi bir arada yani..
sabahlari hafif agrilarla uyaniyorum ama sürmüyor henüz sükür...
bol temiz hava almaya calis canim,ve su tüketmeye calis..
slm kızlar ben geldim dktrdan .
cuma günü keseyi hayal meyal görmüştük o yüzden salı günü tekrar gel demişti cnm neyse baktı kese büyümüş anında göründü zaten çok şükür rabbime ama kalp atışını 10 gün sonra gel duyalım dedi kalp atışını duyamadım ama kızlar çk güzel bi duygu ya resimde küçücük bişey bu bile insanı çok heycanlandırıyo
cnm benim çok geçmiş oLsun.baş ağrısı gerçekten çok zor oLuyo.Çok şükür benim artık ağrımıyoo
ewet cnm.Zaten benim hamiLeLikten öncesinde de sorunum wardı.sıvı aLımına ve LifLi gıdaLar tüketmeye dikkat ediyorum.Biraz daha ii
cnm Allah yardımcın oLsun waLLa.çok şükür şuan oyLe bi şikayetim yok
bana da oLuyoo cnm yaaa kaLıyorum birden çok pis bişeyy yaa.KımıLdayamıyoo insan
ben de öyLeyim cnm.Bir gün çok iştahım oLuyooo ertesi gün hiç oLmuyoo.ben de çoküşüyen biriyim cnm ama arkadaşLarımda gördüğüm kadarıyLe hamiLyekn hiç üşümüyoLarrr
Evet canim maalesef ya
gözün aydin tatlim kalp atislarini duymakda nasip olur insallah.
Bebisidemi gördün yoksa keseyimi? Yani o karanlik olan seyin icinde bebis göründümü ? nasil anlattim ama kaydirigubbakcemile3
canim gözün aydinnnn :lepi:slm kızlar ben geldim dktrdan .
cuma günü keseyi hayal meyal görmüştük o yüzden salı günü tekrar gel demişti cnm neyse baktı kese büyümüş anında göründü zaten çok şükür rabbime ama kalp atışını 10 gün sonra gel duyalım dedi kalp atışını duyamadım ama kızlar çk güzel bi duygu ya resimde küçücük bişey bu bile insanı çok heycanlandırıyo
Canım benimde migrenim var,ara ara başım ağrıyor..migrene dönücek diye aklım çıkıyor.Doktoruna migrenini sordun mu?ben sormayı unuttum, ne yaparız ne ederiz acaba..Haftaya randevum var kafama takılanları sorucam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?