Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canimm iyiyiz diyelim iyi olalim..canimm hosgeldinnn :1hug:
[hoşbulduk tatlım bebişleriniz ve sizler nasılsınız Şeniz
[
sen nasilsin?olumunekankayizsmile
canim tebriklerr :lepi:Merhaba Arkadaşlar,
Geçen cuma öğrendim hamile olduğumu tam 4 haftalıkken.
Ben 2010 ağustos anne adayıydım,15 Ocak ta bebeğin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Şimdi de çok korkuyorum. İnşallah hepimiz sorunsuz hamilelikler geçiririz.
Sevgilerimle,
diger bebegin icin cok üzüldüm,insallah bu defa hersey yolunda gider canim
saglikla bebislerimizi kucaklarimiza aliriz insallah :Saruboceq:
katlanir katlanir,sen icini rahat tut..canimm degerin normal..
3.haftada 5-50 yaziyor tabloda..
normal yani,daha katlanir gider annesi yerimseniben
inşallah tatlım yaa :Saruboceq:
bol bol dinlen,fazla yorma kendini a.s.
slm kıslarr bende bugünü sabırsızlıkla bekledimm satım 2 marttı çok acele edip doktora gittim ve kesemin büyümediğini söylemişti çok üzüldümm bi hafta sonra tekrardan gittim herşey normal dedi yarında nasipse kalp atışlarını duymaya gidicemm .. midem çok bulanıyor ve canım hep bişeyler istiyor . mide bulantım için bi çözüm buldum sayılır sabah yatağımdan kalkmadan önce üç dört tane yatarak çubuk kraker yiyiyorum on dk dinlendikten sonra kalkıyorum bütün gün azcık mide bulantısı oluyor tavsiyee ederimmyerimseniben
canimm tebrikler,insallah bundan sonrada hersey yolunda gider,saglikla gelir melegin :Saruboceq:
bende cubuk kraker sayesinde iyiyim kaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar benimde sürekli midem bulanyor artık.Hiç keyfim yok , hasta gibi hep yatmak istiyorum..Zorla bişiler yiyorum.sürekli uyusamda geçse diyorum artık.Çok halsizim, enerjim azaldı.Yemek bişiler yiyince azcık geçiyor sonra tekrar başlıyor.
sağol canım denicem..İnşallah iyi gelir.Kraker, leblebi, yedim banamısın demiyo artık.Ekmek tırtıklıyorum o biraz daha iyi geliyor.bu önerinide denicem.canimm dün görümcemden bir tüyo aldim,belki senin isine yarar...
nane limon kaynatip icincede cok iyi geliyormus,yarim limonu hafif tuzlayip yiyincede iyi geliyormus...sirayda dene istersen,insallah iyi gelir canim..:teselli:
Canım benimki bulantı şeklindeydi, 2 gündür dayanamayıp çıkartıyorum ama geçmiyor.Sürekli bir bulantı.Allah kolaylık versin hepimize..kızlar bu mide bulantısı sadece bulantı olarak kalıyo mu yoksa öğürme kusma falan da oluyor mu? benimde bulantı şeklinde sürekli henüz daha ileri boyuta geçmedi. birde koku alıyorum aldığım kokular da kötü geliyor. allah hepimize yardım etsin.
Merhaba Arkadaşlar,
Ben 2010 ağustos anne adayıydım,15 Ocak ta bebeğin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Şimdi de çok korkuyorum. İnşallah hepimiz sorunsuz hamilelikler geçiririz.
Sevgilerimle,
amin canım benim akşam olunca kesiliyo çok şükür. gündüz oluyo. bide hergün olmasada bazı günler aşırı enerjisiz yorgun aptal gibi oluyorum.Canım benimki bulantı şeklindeydi, 2 gündür dayanamayıp çıkartıyorum ama geçmiyor.Sürekli bir bulantı.Allah kolaylık versin hepimize..
görülür canım kalp atışını hemen alamayabilirsin ama keseyi görürsünüz. ben 6+3 ken hem keseyi gördüm hem kalp atışını. 7.8 mm di kesemiz. ve doktor 6+4 olduğumu söyledi. pazartesi 8+4 olcam kısmetse ve tekrar bakıcaz bebişim büyümüş mü? bide bu kez kalp atışını duyarız inşallah. geçen duyamadık sadece ekranda gördük.ayyy bende hiiç bireşey hissetmiorum ne mide bulantısı ne bas dönmesi sadece canım bişeytler istiyo bu bende olan bişeydi zatenkaydirigubbakcemile3 ha birde midem yanıo o kadar ...yarıon gidicem doktora ...baklım kese görülürmü bu hafta hesaplayıcıya göre ben 5 hafta 1 günlük hamileyim sizce görülürmü
allah korusu kötü şeyler getirme aklına o risk hepimizde var allah hepimizi korusun. :Saruboceq:canım bende seninle aynı durumdayım hemen hemen aynı tarihler,aynı durumlar şuanda bende hamileyim aralık adayı ama listeye eklenmek istemiyorum,yanlış anlaşılmasın kötü gidişat olurda moral bozarım diye biraz daha ilerleyelim ondan sonra istiyorum listeye girmeyi çok heyecanlıyım ve korkuyorum.....lütfen banada dua edin çook ihtiyacım var dualarınıza ,,,,hayırlısıyla inşallah her isteyenin kucağı sağlıklı hayırlı bebeklerle dolsun sewgilerr....![]()
sağol canım denicem..İnşallah iyi gelir.Kraker, leblebi, yedim banamısın demiyo artık.Ekmek tırtıklıyorum o biraz daha iyi geliyor.bu önerinide denicem.
aman gulum sakin nane yeyip icmeyin...bana dr yeme ilk 3 ay dedi ..
kızlar bende hamileyimmmm sonunda allahıma binlerce şükürler olsun rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallahhhhh:ecrin_bebek:
sayın yönetim, biz size neden buradan devam etmek istemediğimizi açıkladık sanıyorum ki, Siz de bize açıklar mısınız neden ısrarla buradan devam etmemizi istiyorsunuz, gördüğünüz üzere oradaki paylaşım çok çok daha güzel, anlaşılır, ve tamamen gerçek 2010 annelerinden oluşuyor. Bu konunun kilitlenip o konunun sabitlenmesi bu kadar zor bişey midir? Nedir bu inadınız anlamış değilim yaa. Ordan oraya bi hal olduk, yeter artık, biraz da siz anlayış gösterin, bu 4.topik, bu konu düzelmediği sürece ben herhangi bir paylaşımda bulunmak istemiyorum artık. ısteyen arkadaşlarla özelden mesajlaşırız, onun dışında pek bi anlamı kalmadı buranın....
Azizenin konusu tekrar açılsın ve sabitlensin diye bi anket açsam herkes olumlu oy kullanır eminimki.......klava:
klava:
klava:
klava:
klava:
Bu arada aynı durum kasım annelerinin başınada gelmiş, onlar ama ikinci açtıkları listeyi sabitlettirip ilk konuyu kilitletmişler, hiç kimse de onlara sorun çıkarmamış, bizimle niye bu kadar uğraşılıyo anlamadım gitti....
bence de...
sonucta listemiz aksamayacak..
hemde iki topik karisikligida bitmis oldu...
paylasim sadece burdan yapilacak,liste ordan devam edecek
Azizenin emegide bosa gitmemis olcak
güzel oldu yanii,sevindim bi cözüm olmasina :lepi:
size iyi paylaşımlar kızlar, ben bu gelgitlere daha fazla dayanamıycam, bu kadar anlayışsız bi yönetim de görmemiştim, benden pes.... :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Günaydin kizlar..Bugün yine doktordayim kan vermek icin. Ultrasondada bakti tekrar ama hala bisimi göstermedi kendini. Siz görebildinizmi? Birde en son gittigimde yazmistim hatirlarsaniz 5 gün geride diye. Simdi nerdeýse kapatmis arayi.6+6 degil 6+2 olmus. Kesenin büyüklügüde 14mm bunlar normalmi?
kızlar bende hamileyimmmm sonunda allahıma binlerce şükürler olsun rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallahhhhh:ecrin_bebek:
hoşgeldin canımbu arada slm arkadaşlar dün yazmıştım ama pek gören olmamış heralde topik karışıklığından dolayı .
a.s.
inşallah canımmm hep birliktee sorunsıuz atlatırızzMerhaba Arkadaşlar,
Sevgilerimle,
benimde 2 kızımda olmuştuu çokk kötüüKızlar mide bulantılarınız oluyormu? Benim ilk kızımda da çok olmuştu hastanede yatmak zorunda kaldım, şimdi yine başladı busefer olmazmıki dedim ama yine başladı, bulantı hapı kullanıyorum emadur oda işe yaramıyor neyapacağımı şaşırdım işe yarayan bildiğiniz çözümler varsa paylaşırsanız sevinirim.
slm kıslarr bende bugünü sabırsızlıkla bekledimm satım 2 marttı çok acele edip doktora gittim ve kesemin büyümediğini söylemişti çok üzüldümm bi hafta sonra tekrardan gittim herşey normal dedi yarında nasipse kalp atışlarını duymaya gidicemm .. midem çok bulanıyor ve canım hep bişeyler istiyor . mide bulantım için bi çözüm buldum sayılır sabah yatağımdan kalkmadan önce üç dört tane yatarak çubuk kraker yiyiyorum on dk dinlendikten sonra kalkıyorum bütün gün azcık mide bulantısı oluyor tavsiyee ederimmyerimseniben
ama doktor verdiyse kullanabilirisinn canımm yan etkisii olacağınıı sanmıyorummmcanım dr banada metamid verdi ama kullanıp kullanmamakta kararsızım yan etkisi falan olursa diye