2010 Aralık Anneleri

gunaydin kizlar nasilsiniz benim alerjim basladi polenler den dolayi nefes alamiyorum gozlerim sis dakkada bi hapsuruyorum pfffffff bi bebegimi gorsem sonra doktora gidicem ilac varmi bilmiyorum ins boyle devam etmez allahim hepimizin yardimcisi olsun amin

canım ya bana yardımcı olursan sevinirim bende bu doğum şeridinden istiyorum ama bir türlü yapamadım ..seninki güsel olmus benbde istiyorum nasıl yapcamCADIARZU

esracım ben senin için yapabilirim istersen son adet tarihin ve muhtemel doğum tarihin lazım bir de nasıl bişey beğeniyorsun söylersen yardımcı olmaya çalışırım hayırlı olsun canım

sezencim cok sevindim canım valla yardımcı olursan iyi olur..son adet günüm 14 mart muhtemel doğum tarihimde 21 aralık 2010 sevimli bişey olşsun şte seninki güsel mesela bebk olsun üstünde bide evli bir zaman setrdii vardı rengarenk üstünede bebişim babamla seni beklioruz yazarsan...ayyyy cok seviniriimmkaydirigubbakcemile5

bu arada slm arkadaşlar dün yazmıştım ama pek gören olmamış heralde topik karışıklığından dolayı .
a.s.
canimm hosgeldinnn :1hug:
canım 3+4 de kan testim 52.12 çıktı normalmii sence ?
canimm degerin normal..
3.haftada 5-50 yaziyor tabloda..
normal yani,daha katlanir gider annesi yerimseniben

canimm gecmis olsunn,polen alerjisini bilirim..insallah oan göre bir ilac vardirda rahatlarsin :Saruboceq:

Merhaba Arkadaşlar,
Geçen cuma öğrendim hamile olduğumu tam 4 haftalıkken.
Ben 2010 ağustos anne adayıydım,15 Ocak ta bebeğin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Şimdi de çok korkuyorum. İnşallah hepimiz sorunsuz hamilelikler geçiririz.
Sevgilerimle,

hoşgeldin tatlım inşallah cnm bol bol dua et cnm inşallah bebeğin seninle olucak sağ salim doğduğunu görüceksin hep birlikte görücez inşallah kızlar Şeniz:teselli:

canimm degerin normal..
3.haftada 5-50 yaziyor tabloda..
normal yani,daha katlanir gider annesi yerimseniben

inşallah tatlım yaa :Saruboceq:

hoşgeldin tatlım inşallah cnm bol bol dua et cnm inşallah bebeğin seninle olucak sağ salim doğduğunu görüceksin hep birlikte görücez inşallah kızlar Şeniz:teselli:

Hoşbulduk, canım teşekkür ederim. Dua ediyorum etmezmiyim:) hemde hepimize! Rabbim bizlere sağlıkla bebeklerimize kavuşmak nasip etsin. :Saruboceq:

esracım ben senin için yapabilirim istersen son adet tarihin ve muhtemel doğum tarihin lazım bir de nasıl bişey beğeniyorsun söylersen yardımcı olmaya çalışırım hayırlı olsun canım

canım aslında ben lilypie sitesinden yaptım ama burada nasıl paylasıcam onu bilemedim:uhm:

kızlar ticker ı nası yapıyosunuz..

bu arada yaş:26 sat:23 mart tahmini doğum:28 aralık kilo:54 boy:1,63 benide listeye ekleyin lütfenn

canım akşam yapacağım senin için..görüşmek üzere ne demek seve seve sevgiler

Kızlar mide bulantılarınız oluyormu? Benim ilk kızımda da çok olmuştu hastanede yatmak zorunda kaldım, şimdi yine başladı busefer olmazmıki dedim ama yine başladı, bulantı hapı kullanıyorum emadur oda işe yaramıyor neyapacağımı şaşırdım işe yarayan bildiğiniz çözümler varsa paylaşırsanız sevinirim.

slm kıslarr bende bugünü sabırsızlıkla bekledimm satım 2 marttı çok acele edip doktora gittim ve kesemin büyümediğini söylemişti çok üzüldümm bi hafta sonra tekrardan gittim herşey normal dedi yarında nasipse kalp atışlarını duymaya gidicemm .. midem çok bulanıyor ve canım hep bişeyler istiyor . mide bulantım için bi çözüm buldum sayılır sabah yatağımdan kalkmadan önce üç dört tane yatarak çubuk kraker yiyiyorum on dk dinlendikten sonra kalkıyorum bütün gün azcık mide bulantısı oluyor tavsiyee ederimmyerimseniben

canım dr banada metamid verdi ama kullanıp kullanmamakta kararsızım yan etkisi falan olursa diye

bu arada benide listeye eklermisinizz

satım 2 mart tahmini doğum tarihi 7 aralık yaşım :24 kilo: 62 ydim şuanda 64:) a.s.

kızlar bende sata göre 5+2 haftalık ama kesenin boyutuna göre 6+0 haftalık cıkıyor. sizin kese boyutlarınız nedir? benimde hiç bulantım yok arada sırada mide yanması yasıyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…