kızlar bende hamileyimmmm sonunda allahıma binlerce şükürler olsun rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallahhhhh:ecrin_bebek:
Günaydin kizlar..Bugün yine doktordayim kan vermek icin. Ultrasondada bakti tekrar ama hala bisimi göstermedi kendini. Siz görebildinizmi? Birde en son gittigimde yazmistim hatirlarsaniz 5 gün geride diye. Simdi nerdeýse kapatmis arayi.6+6 degil 6+2 olmus. Kesenin büyüklügüde 14mm bunlar normalmi?
esracım ben senin için yapabilirim istersen son adet tarihin ve muhtemel doğum tarihin lazım bir de nasıl bişey beğeniyorsun söylersen yardımcı olmaya çalışırım hayırlı olsun canım
canimm hosgeldinnn :1hug:bu arada slm arkadaşlar dün yazmıştım ama pek gören olmamış heralde topik karışıklığından dolayı .
a.s.
canimm degerin normal..canım 3+4 de kan testim 52.12 çıktı normalmii sence ?
gunaydin kizlar nasilsiniz benim alerjim basladi polenler den dolayi nefes alamiyorum gozlerim sis dakkada bi hapsuruyorum pfffffff bi bebegimi gorsem sonra doktora gidicem ilac varmi bilmiyorum ins boyle devam etmez allahim hepimizin yardimcisi olsun amin
canimm hosgeldinnn :1hug:
[hoşbulduk tatlım bebişleriniz ve sizler nasılsınız Şeniz
[
Merhaba Arkadaşlar,
Geçen cuma öğrendim hamile olduğumu tam 4 haftalıkken.
Ben 2010 ağustos anne adayıydım,15 Ocak ta bebeğin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Şimdi de çok korkuyorum. İnşallah hepimiz sorunsuz hamilelikler geçiririz.
Sevgilerimle,
hoşgeldin tatlım inşallah cnm bol bol dua et cnm inşallah bebeğin seninle olucak sağ salim doğduğunu görüceksin hep birlikte görücez inşallah kızlar Şeniz:teselli:
esracım ben senin için yapabilirim istersen son adet tarihin ve muhtemel doğum tarihin lazım bir de nasıl bişey beğeniyorsun söylersen yardımcı olmaya çalışırım hayırlı olsun canım
canım akşam yapacağım senin için..görüşmek üzere ne demek seve seve sevgilersezencim cok sevindim canım valla yardımcı olursan iyi olur..son adet günüm 14 mart muhtemel doğum tarihimde 21 aralık 2010 sevimli bişey olşsun şte seninki güsel mesela bebk olsun üstünde bide evli bir zaman setrdii vardı rengarenk üstünede bebişim babamla seni beklioruz yazarsan...ayyyy cok seviniriimmkaydirigubbakcemile5
kızlar ticker ı nası yapıyosunuz..
bu arada yaş:26 sat:23 mart tahmini doğum:28 aralık kilo:54 boy:1,63 benide listeye ekleyin lütfenn
Kızlar mide bulantılarınız oluyormu? Benim ilk kızımda da çok olmuştu hastanede yatmak zorunda kaldım, şimdi yine başladı busefer olmazmıki dedim ama yine başladı, bulantı hapı kullanıyorum emadur oda işe yaramıyor neyapacağımı şaşırdım işe yarayan bildiğiniz çözümler varsa paylaşırsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?