2010 Aralık Anneleri

kızlar bebeğim bugün baş aşağı düştü kanepeden.kaşı şişti.çok üzgünüm,,çok kötüyüm.böyle bişey yaşayan oldu mu?

bize de negatif olsa da önemlideğil, belirtiler inek sütü demişti ama sonucumuz pozitif çıktı zaten. yalnız çocuk doktorumuz tahıl da pozitif çıkınca yalancı pozitiflik olabilir dedi.
çarpraz alerji diye bişey varmış, keçi sütüne de tepki verebilir işte. bize dana eti yasak değil şimdilik bilmiyorum ona da varmı alerjisi. çocuk doktorumuz da ek gıda da meyve ve sebze çorbalarına başlarız dedi ama gastroenterolğumuzla 1 kat var aralarında, önce ona sorucaz doktorumuz da öyle dedi.

Kizim pisik oldu besbucuk aydir pisik yapmadim simdi oldu( sis kabarik ve kizarik( huggies in islak mendili bidaha kullanmiycem.. Iki uc gundur ondan kullaniyordum.. Ondan once pamukla kremle siliyordum.. Nasil yanardur caniyaaa( biraz hava alsin diye altini actim yatagimiza koydum onuda carsafi islattiiiii)

huggiesin islak mendilini doğumdan beri kullanıyorum.pişik yapmadı hiç.ek gıdaya geçtik ya kakalar da değişti.ondan kaynalanmıştır.Aliş te de oldu biraz.hemen pişik kremi sürdüm.

Gecmis olsun cnm simdi nasil Ali pasha... Cok tatli bir bebegin var Allah bagislasin.

sğol canım ya.Damla da öyle.hem aynı gün de dğmuşlar.gel bunları beşik kertmesi yapalımşaka şak:79:sağol,Aliş daha iyi.sadece biraz huysuz.ben de üstümden atmaya çalışıyrum o korkuyu.hem Aliş in hem de benim ilgiye ihtiyacımız var.

canlar,,ben 2010 aralık annelerine girdim.....ben de artıkın ordayımmmm...(arkadaşlık dvetlerinizi bekliyorum)))):)

Son düzenleme:

Hametan var burada. Çok iyi geldi. Kanamıştı bizim pişiğimiz ertesi gün yok oldu. Sadece havalandırmak yetmez,krem kullanmayı ihmal etme canım..

kızlar bebeğim bugün baş aşağı düştü kanepeden.kaşı şişti.çok üzgünüm,,çok kötüyüm.böyle bişey yaşayan oldu mu?

geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm ...

canbebe nin alt değiştirme bezleri var onlardan ser altına naylon altı geçirmez ben sürekli alt değiştirirken ondan kullanıyorum geçmiş olsun bu arada desitin pişik kremide iyi geliyormuş.

Hametan var burada. Çok iyi geldi. Kanamıştı bizim pişiğimiz ertesi gün yok oldu. Sadece havalandırmak yetmez,krem kullanmayı ihmal etme canım..

bizdede penaten var pişik kremi almanyadan geldi bilen varmı hiç kullanmadım şu an için gerekli değil ama gerekirse desitin sürücem ben arkadaşım tavsiye etti. ama enaten nasıl onuda merak ettim... bilen varsa duyan yazsın bana..

tesk kizlar yaaa kipkirmizi ve sis kucuk kucuk sivilce Gobi( Ben bepanthane kullaniyorum .. Sik sik alt degistiriyorum yarim saat alti acik kaliyor.. yarim saat boyunca badem yagi suruyorum sonra kremini suruyorum bezini bagliyorum.. Neden Boyle oldu anlamadm .. Bes bucuk ay boyunca hic olmamisti.. Huggiesin islak mendili yada bezi etti yadaaaa havalar sicak burda gece pistiii aldi((

canım karışmak gibi olmasın ama o kadar hazır gıdayı ne yapıcan yazık yoğurtunu kendin yapsan değişik meyvelerden meyve pürelerini kendin hazırlasan daha iyi olmazmı ..mümkün olduğunca hazırdan kaçmak gerek bence

Son düzenleme:
slm tatlışlar işlerden fırsat bulup da giremedim bayadr
umarım herkesler iyidir faceye de hala gelemedim eşimden izin koparmaya çalışıorum
biz iyiyiz yürüteçe binmeye başladık çok da sevdik çok mutluyuz içersinde :)

canım haklisin meyvelerin tam zamanı gelsin onlardanda vericem bazen misafirliğe yada mağazaya parka gidiyoruz yanimda götürmek için alıyorum.. Evde çok yorgunsam kavanozları kullanıyorum.. kv . Kp olunca is bitmiyor benim kizimla ilgilenmem onlara oyun gibi geliyor.. vee suan itibariyle biTmis durumdayım.. Yemek evisi çamaşır ... olan kızıma oluyor napimm(

Son düzenleme:
çok uzun zaman olmuş buraya girmeyeli özlemişim..hep face den takip ediyorum cepten bskıyorum genelde kolay oluyor ama buranın yeri baska

slm kızlar. kızıma yürüteç almayı düşünüyorum. daha erkenmi bilmiyorum. alıpta kullanan varmı aramızda. hangi markayı önerirsiniz.

kızlar pisik için hametan denilmiş evet ben de çok memnun kaldım mavi hametandan fiyatı da 5 lira.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…