canım teşekkür ederim. biz de gastroenteroloğa götürdük. o da inek sütü alerjisinden şüphlendi. bağışıklık sistemine falan bakılıomuş. daha sonuçalı çıkmadı.bakalım ne çıkıcak. bizim doktorda sonuç negatif çıksada farketmez dedi. ama bi labaratuarda kak tahlili vermiştik bursanın en işyi labaratuarı ordaki doktorda sonuç negatifse nasıl diyet uygulanıcakki diyo.kafam karıştı çok. şu aya kadar belli olmazmıydı diyorum.
bende kestim valla. doktor içinde süt olan herşey yasak dedi. hep ürünlerin içindekiler kısmına bakıyorum napiim. ama herşeyde süt var napcaz.dana eti de yasak dedi. ek gıdaya geçmediğin için tarif de evremesin tabi. ama benimki meyesuyu.çorba sebze evrebilirsin dedi. yoğurt keçi sütünden.ama bi türlü keçi yoğurdu bulamadım mayalamak için. bende manda yoğurdu aldım napiim. keçi peyniri aldım kızım için. ama ben yiyemedim. kokualra karşı zaten çok hassasım. ama keçisütü normalmiş eşim tattı. valla tadamadım ben henüz. yoğurdunu tadıcam yapiim u akşamda. inşallah mayası manda yoğurdu die bişi olmaz.
ya yaz da gelio dondurma yok tatlı yokkk. napıcaz şimdilik, bilemmç
bzie neocate die özel bi mama verdi. heyet raporu çıkardı. aldık bile. bakalım tadı ansıl. ama çok veririmiim bilmem. işte böle.
kızlar bebeğim bugün baş aşağı düştü kanepeden.kaşı şişti.çok üzgünüm,,çok kötüyüm.böyle bişey yaşayan oldu mu?
çok geçmiş olsun bebişine...
kızlar bebeğim bugün baş aşağı düştü kanepeden.kaşı şişti.çok üzgünüm,,çok kötüyüm.böyle bişey yaşayan oldu mu?
Kizim pisik oldu besbucuk aydir pisik yapmadim simdi oldu( sis kabarik ve kizarik ( huggies in islak mendili bidaha kullanmiycem.. Iki uc gundur ondan kullaniyordum.. Ondan once pamukla kremle siliyordum.. Nasil yanardur caniyaaa ( biraz hava alsin diye altini actim yatagimiza koydum onuda carsafi islattiiiii )
Gecmis olsun cnm simdi nasil Ali pasha... Cok tatli bir bebegin var Allah bagislasin.
Kizim pisik oldu besbucuk aydir pisik yapmadim simdi oldu( sis kabarik ve kizarik ( huggies in islak mendili bidaha kullanmiycem.. Iki uc gundur ondan kullaniyordum.. Ondan once pamukla kremle siliyordum.. Nasil yanardur caniyaaa ( biraz hava alsin diye altini actim yatagimiza koydum onuda carsafi islattiiiii )
Hametan var burada. Çok iyi geldi. Kanamıştı bizim pişiğimiz ertesi gün yok oldu. Sadece havalandırmak yetmez,krem kullanmayı ihmal etme canım..
tesk kizlar yaaa kipkirmizi ve sis kucuk kucuk sivilce Gobigeçmiş olsun canım ya çok üzüldüm ...
canbebe nin alt değiştirme bezleri var onlardan ser altına naylon altı geçirmez ben sürekli alt değiştirirken ondan kullanıyorum geçmiş olsun bu arada desitin pişik kremide iyi geliyormuş.
bizdede penaten var pişik kremi almanyadan geldi bilen varmı hiç kullanmadım şu an için gerekli değil ama gerekirse desitin sürücem ben arkadaşım tavsiye etti. ama enaten nasıl onuda merak ettim... bilen varsa duyan yazsın bana..
Slm cnm aksam verirsin yatmadan oncede ya emzirirsin yada devam sutunu verirsin.. Ben bugun stokladim valla Carrefour a gittim meyvepureleri ile yogurtlar aldim.. Iki alirsan ucuncusu bedavaydi( blendina) 36 meyveli yogurt 24 de meyvepuresi aldim:)) son kullanma tarihlerine baktim 11. Ayda bitiyor dolapta durur zaten severde yerde iki aya kalmaz:))
canım karışmak gibi olmasın ama o kadar hazır gıdayı ne yapıcan yazık yoğurtunu kendin yapsan değişik meyvelerden meyve pürelerini kendin hazırlasan daha iyi olmazmı ..mümkün olduğunca hazırdan kaçmak gerek bence
çok uzun zaman olmuş buraya girmeyeli özlemişim..hep face den takip ediyorum cepten bskıyorum genelde kolay oluyor ama buranın yeri baska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?