özüm hoşgeldn face'e cnm,bizim bebişler aynı gün gelmişlerr
canım, hoşbulduk

bebişler aynı gün gelmişler hakkaten! benimkinin gelmeye niyeti yoktu da zorla getirildi daha doğrusu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özüm hoşgeldn face'e cnm,bizim bebişler aynı gün gelmişlerr
slm ...kızlar ya siz su işini ne yaptınız?bebişleriniz ne kadar su içiyor?biz ek gıdaya başladık ama sudan nefrt ediyoruz.a siz?
ÖZÜM canım senin beb,iş tede inek sütü alerjisi varmış gal,ba nasıl anlaşıldı. neler yapıosun ne mama veriosun .
sanırm benim cadıda vare ama ne yaacağoımı pek bilmiorum.
hamileyken buralardaydım özlüyorum şimdi de
ama vakit kalmıyor hemen face bakıyorum
genelde telden giriyorum burayı açmıyor tel.
özüm geldin mi face hoşgeldin canım.
evet canım, inek sütü, tahıl, yumurta alerjisi var. kolik ağlamaları azalmamıştı 3. ayda bile, yine de geçer diye bekledik, 3 ay 1 haftalıkken kakasını kanlı yaptı bir kere, ertesi gün gastroenterolojiye gittik, alerjiden şüphelendi doktor ama kan testi de yapalım dedi, test pozitif çıktı ama negatif olsa da farketmiyomuş, yine alerji olabiliyomuş ama kanda çıkmıyormuş. hemen süt ve süt ürünleri yemeyi kestim, kakada kansa 1 ay içinde 4 yada 5 kere oldu o da noktacık şeklinde, 2 aydır hiç yok ama mukuslu kaka yapıyor hala.
diyete başladıktan bir ay sonra yine gittik kontrol için, gastroenterolog sıkıntımız olmadığı halde önlem amaçlı sanırım bu kez de yumurta ve tahıla bakalım dedi, onlar da pozitif, şaştık tabi, kendi doktorumuz da şaştı, şimdi yumutra ve süt için diyetteyim ama tahılı kestirmedi 2 doktor da.
mama vermiyorum, normal mamalar inek sütü katkılıymış, özel mamalar varmış ( nette tadlarının çok kötü olduğunu bebişlerin pek sevmediğini okudum, pekmez vs. koyuyolarmış tatlandırmak için) doktorumuz daha başlatmadı, kilo alımımız iyi çünkü ama bu aydan sonra süt yeter mi bilmem.
gastroenterolog 7. ay ek gıdaya başlarız dedi, çocuk dr.umuz da gastroloenterolojideki dr. la konuşup sebzeye, elma suyuna vs. başlarız 6. ay dedi.
canım sen en iyisi çocuk gastroenterolojiye götür yağmuru, tahil sonuçları çıktı mı? alerjiyse de geçiciymiş biliyosundur, 1 yaş civarında geçer dedi doktorumuz.
kizlar bugun kizimA milupanin sutlu pirincli mamasini aldim
henuz vermedim simdilik sadece meyve syu veriorum
ama ek gidaya cok hevesliyim:)
bu mamayi aksammi vermek gerekiyo acaba?
Slm cnm aksam verirsin yatmadan oncede ya emzirirsin yada devam sutunu verirsin.. Ben bugun stokladim valla Carrefour a gittim meyvepureleri ile yogurtlar aldim.. Iki alirsan ucuncusu bedavaydi( blendina) 36 meyveli yogurt 24 de meyvepuresi aldim:)) son kullanma tarihlerine baktim 11. Ayda bitiyor dolapta durur zaten severde yerde iki aya kalmaz:))