2010 Aralık Anneleri

kızlar bana kocişten izin çıkmadı giremiyorum face e.... buradan idare edicez artık ihmal etmeyin burayı....

slm ...kızlar ya siz su işini ne yaptınız?bebişleriniz ne kadar su içiyor?biz ek gıdaya başladık ama sudan nefrt ediyoruz.a siz?

slm ...kızlar ya siz su işini ne yaptınız?bebişleriniz ne kadar su içiyor?biz ek gıdaya başladık ama sudan nefrt ediyoruz.a siz?

benim aklıma geldikçe veriyorum günde bir defa bazen hhiç .hatırlarsam veriyorum yani ama sıcaklar başladı vermek lazım anne sütü az alıyor çünkü.ne kadar verdiğime gelince 30cc dolduruyorum ne kadar içerse genelde yarısını içiyo başlarda hiç içmiyordu bide diliyle ağzına set kuruyodu şimdi biraz biraz alıştı

ÖZÜM canım senin beb,iş tede inek sütü alerjisi varmış gal,ba nasıl anlaşıldı. neler yapıosun ne mama veriosun .
sanırm benim cadıda vare ama ne yaacağoımı pek bilmiorum.

ÖZÜM canım senin beb,iş tede inek sütü alerjisi varmış gal,ba nasıl anlaşıldı. neler yapıosun ne mama veriosun .
sanırm benim cadıda vare ama ne yaacağoımı pek bilmiorum.

evet canım, inek sütü, tahıl, yumurta alerjisi var. kolik ağlamaları azalmamıştı 3. ayda bile, yine de geçer diye bekledik, 3 ay 1 haftalıkken kakasını kanlı yaptı bir kere, ertesi gün gastroenterolojiye gittik, alerjiden şüphelendi doktor ama kan testi de yapalım dedi, test pozitif çıktı ama negatif olsa da farketmiyomuş, yine alerji olabiliyomuş ama kanda çıkmıyormuş. hemen süt ve süt ürünleri yemeyi kestim, kakada kansa 1 ay içinde 4 yada 5 kere oldu o da noktacık şeklinde, 2 aydır hiç yok ama mukuslu kaka yapıyor hala.
diyete başladıktan bir ay sonra yine gittik kontrol için, gastroenterolog sıkıntımız olmadığı halde önlem amaçlı sanırım bu kez de yumurta ve tahıla bakalım dedi, onlar da pozitif, şaştık tabi, kendi doktorumuz da şaştı, şimdi yumutra ve süt için diyetteyim ama tahılı kestirmedi 2 doktor da.
mama vermiyorum, normal mamalar inek sütü katkılıymış, özel mamalar varmış ( nette tadlarının çok kötü olduğunu bebişlerin pek sevmediğini okudum, pekmez vs. koyuyolarmış tatlandırmak için) doktorumuz daha başlatmadı, kilo alımımız iyi çünkü ama bu aydan sonra süt yeter mi bilmem.
gastroenterolog 7. ay ek gıdaya başlarız dedi, çocuk dr.umuz da gastroloenterolojideki dr. la konuşup sebzeye, elma suyuna vs. başlarız 6. ay dedi.

canım sen en iyisi çocuk gastroenterolojiye götür yağmuru, tahil sonuçları çıktı mı? alerjiyse de geçiciymiş biliyosundur, 1 yaş civarında geçer dedi doktorumuz.

hamileyken buralardaydım özlüyorum şimdi de
ama vakit kalmıyor hemen face bakıyorum
genelde telden giriyorum burayı açmıyor tel.
özüm geldin mi face hoşgeldin canım.

hamileyken buralardaydım özlüyorum şimdi de
ama vakit kalmıyor hemen face bakıyorum
genelde telden giriyorum burayı açmıyor tel.
özüm geldin mi face hoşgeldin canım.

geldim canım, hop orda hop burda oğlanlardan vakit kaldıkça

Slm kizlar nasilsiniz?? Biz yorgunuz hava cok sicak disari cikamayoruz bunaltici Ev.. Bu bebekler buyuyor mu nee!! Daha Dun Gibi ne zaman dogurcaz diyorduk simdi bes -6 aylik oldular .4,5 aylik olanlarda aralik son anneleri... deprem olmus turkiyede ins fazla zarar vermemistir cok korkuyorum depremden depremleri bi ara cok yasamistik(

canım teşekkür ederim. biz de gastroenteroloğa götürdük. o da inek sütü alerjisinden şüphlendi. bağışıklık sistemine falan bakılıomuş. daha sonuçalı çıkmadı.bakalım ne çıkıcak. bizim doktorda sonuç negatif çıksada farketmez dedi. ama bi labaratuarda kak tahlili vermiştik bursanın en işyi labaratuarı ordaki doktorda sonuç negatifse nasıl diyet uygulanıcakki diyo.kafam karıştı çok. şu aya kadar belli olmazmıydı diyorum.
bende kestim valla. doktor içinde süt olan herşey yasak dedi. hep ürünlerin içindekiler kısmına bakıyorum napiim. ama herşeyde süt var napcaz.dana eti de yasak dedi. ek gıdaya geçmediğin için tarif de evremesin tabi. ama benimki meyesuyu.çorba sebze evrebilirsin dedi. yoğurt keçi sütünden.ama bi türlü keçi yoğurdu bulamadım mayalamak için. bende manda yoğurdu aldım napiim. keçi peyniri aldım kızım için. ama ben yiyemedim. kokualra karşı zaten çok hassasım. ama keçisütü normalmiş eşim tattı. valla tadamadım ben henüz. yoğurdunu tadıcam yapiim u akşamda. inşallah mayası manda yoğurdu die bişi olmaz.
ya yaz da gelio dondurma yok tatlı yokkk. napıcaz bilemmç
bzie neocate die özel bi mama verdi. heyet raporu çıkardı. aldık bile. bakalım tadı ansıl. ama çok veririmiim bilmem. işte böle.

kizlar bugun kizimA milupanin sutlu pirincli mamasini aldim
henuz vermedim simdilik sadece meyve syu veriorum
ama ek gidaya cok hevesliyim:)
bu mamayi aksammi vermek gerekiyo acaba?

kizlar bugun kizimA milupanin sutlu pirincli mamasini aldim
henuz vermedim simdilik sadece meyve syu veriorum
ama ek gidaya cok hevesliyim:)
bu mamayi aksammi vermek gerekiyo acaba?

Slm cnm aksam verirsin yatmadan oncede ya emzirirsin yada devam sutunu verirsin.. Ben bugun stokladim valla Carrefour a gittim meyvepureleri ile yogurtlar aldim.. Iki alirsan ucuncusu bedavaydi( blendina) 36 meyveli yogurt 24 de meyvepuresi aldim:)) son kullanma tarihlerine baktim 11. Ayda bitiyor dolapta durur zaten severde yerde iki aya kalmaz:))

oh oh:) iyi yapmissin walla kampanyalari takip etmek lazim tabi:)
yarin denerim bakalim begenecekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…