- 24 Aralık 2010
- 1.429
- 1.165
- 333
Bende seni yakaladımAma Pozi kaçmış
ben geldim bu sefer sen kaçmışsın,pozi geri gelmiş :)
çookkk çok sağol özüm.arayıp da bulamadığımız tarifler hep burda.teşekkürler
özüm çok sağol canım. Ayrı bir başlık açıp yayınlasana,kaynamasın burada hem de daha çok kişi faydalanır. Bir de face de ki grupta da paylaşabilir miyim?
rica ederim kızlar.
ayrı bi başlık sonradan aklıma geldi, bu kadar tarif olduğunu unutmuşum:) canım face de paylaş tabi, ben de kararsızım gelsem mi gruba? yani yazdıklarımız profilde ara sıra çıkıyomuş, kızlar yazmıştı buraya, o durumlar olmasa ben de hemen giricem gruba!
arkadaşlar bende faceye katılmak istiyorum istek gönderiyorum ama olmuyor nasıl yapabilirim
kızlar grubun adı neydi face de? 2010 aralık-2011 ocak anneleri çıkıyo aratınca o mudurrr???
değil cnm. 2010 aralık anneleri. grup gizli olabilir. özelden yazayım,beni ekle yöneticilerden biri davet eder
Selam arkadaşlar :)Ben faceye eklendim sanırım ama kimseyi tanıyamadımKonuşmalardan sanki yanlış yerdeyim hissine kapıldım 4 aylık bebekleri konuşuyorlar.Nerden anlarım burdaki arkadaşları.Ay ne çok şey istiyorum
evet canım ben seni diğer grupta gördüm, bizimkini aratırken çıkmıştı bi seni tanıdım. seninki 2010 aralık- 2011 ocak anneleri, yanlış yerdesinSelam arkadaşlar :)Ben faceye eklendim sanırım ama kimseyi tanıyamadımKonuşmalardan sanki yanlış yerdeyim hissine kapıldım 4 aylık bebekleri konuşuyorlar.Nerden anlarım burdaki arkadaşları.Ay ne çok şey istiyorum
evet canım ben seni diğer grupta gördüm, bizimkini aratırken çıkmıştı bi seni tanıdım. seninki 2010 aralık- 2011 ocak anneleri, yanlış yerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?