- 24 Aralık 2010
- 1.429
- 1.165
- 333
Merhaba kızlar bugün itibarıyle işe başlamış bulunuyorum...
Oğluma annem bakıyor içim rahat o yüzden teyzeleri de var evde...
Ve bende yürüteç kullanmaya başladım az tutuyorum oğlumu orda...Kendi kendine birşeyler yapması iyi oluyor yürümede problem olacağını düşünmüyorum...
kızlar ya püre vericem ben bebeğime ama ne püresi başlasam acaba
ek gıdaya geçen annler yardımmmmm
kabak-havuç-patates haşla canım(tercihen buharda) sonra rondoda püre kıvamına getir, çok az zeytinyağı ekle ver canım,meyve püresi olarakta elma,nektarin ve armutu rondoda çekip verebilirsin,ama 6. ayı doldurduysan muzda ekleyebilirsin..başlangıç olarak doktor bunu verdi bize, ama hazır kavanozlardan alıcaksan bebelacın havuçlusu,meyve şöleni güzel. umarım başarıyla sonuçlanır denemen...
teşekkür ederim tatlım 6. ay dolmadı 8 günümüz var
ben başlıım bu akşam pürelere bakalım nolcak
kızlr bebeğimin burnuna demir damlası kaçtı.çok kötüm ve korkuyorum
bişy olur mu ne olur yazın
kızlar ben yoğurdu günlük sütlerden yapıyorum bir oluyor bir olmuyor.
beyzam çok sevdi ama yoğurdu maşallah.
çorba niyetine de kabak patates havuç pirinç haşlayıp blendardan geçirdim zeytinyağı ekledim ama çorbadan çok püreye benzedi:)
elma suyu sevdiklerinden biz artık veriyoruz yerse devamını da veriyoruz.
sabah da az ekmekle peynir yemeği seviyor üstüne anne sütü:)
canım bende almayı düşünüyorum sen yazınca netten baktım,chicco yu da düşünmüştğüm ama ergo da fena gözükmüyor bu arada bebekler sırtta taşınırken daha çok eğleniyomuş,öyle diye duydum arkadaşlardan:))) güle güle kullanın bu arada memnun kalırsan paylaş mutlaka...
canım ama alışması lazım yoksa katı gıdaya çok zor geçer,önce blenderdan geçmiş meyveler, bi süre sonrada rendeleri ver ,bide yoğurdun tutmadığı zamanlarda labneyi dene benimki bayılıyor,doktor tavsiyesiyle vermiştim...
canım biz kullanıyoruz,2.aydan beri, önceleri ev içinde uyutmak için kullanıyoduk sonra dışarda da kullanmaya başladık, bizimki pierre cardin'in, başlarda çok eğlenceliydi ve eşimle taşımak için kavga ediyoduk, şimdi de taşımamak için kavga ediyoruzçünkü belli bi kilodan sonra boynu ve sırtı çok yoruyo, özellikle uzun süre gezersen, ne kadar sırt desteği boyun desteği olursa olsun :95: Umarım siz memnun kalırsınız, baya da pahalı bi ürünmüş sizinki, sırtta taşıma özelliği sayesinde belki bu sıkıntıları çekmezsiniz siz. Umarım Can çok sever ve güle güle kullanır:)
kabak-havuç-patates haşla canım(tercihen buharda) sonra rondoda püre kıvamına getir, çok az zeytinyağı ekle ver canım,meyve püresi olarakta elma,nektarin ve armutu rondoda çekip verebilirsin,ama 6. ayı doldurduysan muzda ekleyebilirsin..başlangıç olarak doktor bunu verdi bize, ama hazır kavanozlardan alıcaksan bebelacın havuçlusu,meyve şöleni güzel. umarım başarıyla sonuçlanır denemen...
canım bişe olcağını sanmam panikleme
ne oldu habedar et bizi geçmiş olsun
Pandam,Alim ağladı ben ağladım.uyumadım 3 e kadar.o uyudu ben sarıldım yine ağladım.galiba psikolojim bozuluyor.kendimi yetersiz hissediyorm.bakamadığımı,iyi bir anne olamadığımı hissediyorum.geçenlerde kanepeden düştü,gece burnuna o acı,zehir gibi ilaç kaçtı.aslında yetemiyorum da...Alim biberon tutmuyor.mamayı kaşıkla alıyor o da en fazla 3 ölçek.dün ne mama yedi ne çorba ne de meyve suyu.yaptığım herşey çope gtt.bi de çok yorgundum,çok uykusuzdum.malum sabahçıyım,dersim de çoktu.bi de yıl sonu,anlarsın.gece 1.alim uyanık.ilaç da olunca dağıldım.
Şimdi iyi çok şükür.bişey olmadığı tecrubeyle sabitlendi.ama yemek olayı hala devam ediyor..ben de mi hata?bebeğimi neden besleyemiyorum?offfffffffff of.
nerdilim sağol...
kızlar ya bana mı özel bi durum bu anlayamıyorum.ev,ek gıda olayı,çocuk bakımı,yemek,çamaşır,bulaşık,okul...kaldıramıyorum ben.kendimi dağılmış hissediyorum.yanlızım bi de.yanımda bana destek olacak bi büyük de yok.Allah tan okulların kapanmasına az kaldı.seminerde de rapor alıcam.Alime bakacak kimse yok çünkü eşim de seminerde olucak.belki o zaman toparlanırım.siz ne alemdesiniz?beniim kadar zor geliyor mu hayat?
2.bi soru.marketlerde satılan muhallebi,kahvaltı ve cam kavanozlarda püreler var
.onları veriyor musunuz?sağlıklı mı?4.aydan sonra veriliyormuş.ben vermedim de.akıl danışayım dedim.
dün bebeğime patates ve havuç püresi verdim çok sewdi yedi
acaba su vermeye ne zamn başlamam gerekior??
bu konuda bi bilgim yok
nerdilim sağol...
kızlar ya bana mı özel bi durum bu anlayamıyorum.ev,ek gıda olayı,çocuk bakımı,yemek,çamaşır,bulaşık,okul...kaldıramıyorum ben.kendimi dağılmış hissediyorum.yanlızım bi de.yanımda bana destek olacak bi büyük de yok.Allah tan okulların kapanmasına az kaldı.seminerde de rapor alıcam.Alime bakacak kimse yok çünkü eşim de seminerde olucak.belki o zaman toparlanırım.siz ne alemdesiniz?beniim kadar zor geliyor mu hayat?
2.bi soru.marketlerde satılan muhallebi,kahvaltı ve cam kavanozlarda püreler var
.onları veriyor musunuz?sağlıklı mı?4.aydan sonra veriliyormuş.ben vermedim de.akıl danışayım dedim.
canım ek gıdaya ben başlayalı üç hafta oldu suyu ver mutlaka geç kalınca sevmiyorlar. Benim oğlan 6 aylık bitki çayları filan verdiğim için çok su ihtiyacı olmuyor. zaten o susayınca gerçekten içiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?