selam anneler...
ne güzel bebeklerinizi kucağınıza almışsınız... Allah bizlerede nasip etsin.. bende inşallah 2011 aralık annesi olacağım.. kontrollerime ist medikalpark bahçelievler haastanesine gidiyorum o hastanede doğum yapam arkadaşlar varmı acaba... varsa bana bilgi verebilirmisiniz acaba...
Hu huuunabersiniz anneler ve güzel bebişleri.Nerdill senin oğluşun fotoya hastayım valla maşallah.Burayı ihmal ediyoz ya :) Ama eskisi gibi çok fırsat kalmıyor gündüz gece takılıyom o zamanda kimse olmuyor :)))
kimsecikler yok
biz daha başlamadık ek gıdaya 21 aralıkdoğumlu oğlum.
ben bes ay dolunca basladim bes ay dolmasina bi hafta kala iki gunde bir meyve puresi yemeklerden tattirdim simdi veriyorum mamalari ogleden once meyve puresi aksam yemek(ispanak havuc patates) cok yemiyor 100 gr lik yemegini yarisinin yarisi yiyor ama yavas yavas baslamak lazim diye dusunuyorum zaten baslayinca hemen yemiyorlar yine emmiyorlar
ayrica ben mama takviyesi yapiyordum gunde bir kez mama bitti tekrardan almak istemyincede de yemege basladim:))
ben bes ay dolunca basladim bes ay dolmasina bi hafta kala iki gunde bir meyve puresi yemeklerden tattirdim simdi veriyorum mamalari ogleden once meyve puresi aksam yemek(ispanak havuc patates) cok yemiyor 100 gr lik yemegini yarisinin yarisi yiyor ama yavas yavas baslamak lazim diye dusunuyorum zaten baslayinca hemen yemiyorlar yine emmiyorlar
ayrica ben mama takviyesi yapiyordum gunde bir kez mama bitti tekrardan almak istemyincede de yemege basladim:))
kızlar ben sadece çilek ve muz tattırdım birer sefer bir daha da vermedim 6. ayı dolsun öle başlamayı düşünüorum geç mi kalırım acaba başlamışsınız siz vermeye
kızlar ben geldim ne zmandır yoktum nasılsınız minikler nasıl bakim?ek gıdalara başlanmış maşlallh biz daha başlamadık sadece anne sütü yetio çok şükür. doktorumuzda ii 6.aya kadar anne sütüne devam dedi. buarada 2011 anneleri yazışmaya başlamış yanlışlıkla oraya girdim ayy tanıdık kmse kalmamıi diom bende bi baktım yanlış yerdeyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?