2010 Aralık Anneleri

selam kizlar
dun aksam ailece kalpten gidiyoduk
kizim ana kucagindan dustu!!!
annemdeydim esim beni almaya geldi
ayakkabilarimi falan giydim kizimida koltugun uzerindeki anakucagina koydum
ve aptal gibi baglamadim
biz hazir olunca annemde ana kucagini sapindan tutup bize dogru geliyordu ki
salise salise kizimin anakucagindan ters donerek dustugunu gordum
son kareye bakip onun yere kapaklanmasina dayanamadim
o an yere cokmusum anne anne diye ciglik atiyodum
neyseki uzerindeki battaniye onu korudu
bi yerine bisey olmadi
ama sanirim bizim cigliklarimizdan cok agladi korkup

her yerini kontrol ettik hicbiseyi yoktu ama annemle ben bembeyaz kesildik korkudan
gece o ani o kadar cok yasadimki uykum kacti
aman kizlar benim yaptigim hataya dusmeyin
anakucagi yada puset nerdeyse bebeginiz emniyet kemerini baglayin
kendimi hala cok suclu hissediyorum

hapşurukcum sen face de yokmusun?..
varimda pek takilamiyorum canim

Bu yargı yanlış canım. Senin bebeğin dönmüş olabilir ancak bu aylarda başını kaldırabilmesi,anneyi tanıması,gözleri ile takip edebilmesi bekleniyor bebişlerimizden. He kimi bebek 5. ayda yapması gerekenleri erken yapıyor,erken gelişiyor. Ama dönemeyen bebişlerin anneleri endişelenmesin doktorum bu şekilde anlattı bana. Bir de kilo konusu. Benim bebeğimin kilosu iyi maşallah. Şimdi 6700 lerden falan bahsediyor kıslar biz 2 aylıkken o kadardık. her bebeğin gelişimi farklı. Canınızı sıkmayın,kafanıza takmayın. Kafanıza takılan şeyleri uzmana danışın kızlar. Zaten paranoyaya çok yatkınız. Kafayı yeriz alimallah.

Buralara pek takılamıyoruz,fırsat buldukça işte. Sizleri de bekleriz face e. Sehrihüzün canım grup kapalı. Desireye mesaj at açsın.

Hapşuruk canım çekilişi takip ediyor musun. Resimleri falan ekliyoruz. 3 mayısa kadar gönderiyoru hediyeleri. Bir ara kaçamak yap,uğra yahu..[/QUOTE]

ugrarim canim bi ara
resim cekmedim cekiym bari:)

Hapşuruk Çok geçmiş olsun canım.Allah bir daha yaşatmasın.İyi ki bişey olmamış canım ya.Kötü olmuşsundur tahmin edebiliyorum.

ugrarim canim bi ara
resim cekmedim cekiym bari:)[/QUOTE]

canım çoook geçmiş olsun...

hapsurukkk gecmıs olsun canım benım.. bende bı kez ruyamda dusurmustum hala ıcımde korkusunu yasıyorum gercek gıbı..

bende yaptırmadım canım doktor ben kendı cocuguma yaptırmadım dedı vazgectım cunku vırusler zaten sureklı degısıyor..ınsallah yaptırmadıgıma pısman olmam..

canım bızdede oldu yesıl kaka hala oluyor bı doktor gazdan dedı,yanı bebegın cok gazı oldugunda da yesıl kaka yapabılıyormus ama bızım kaka temız cıkmıstı gercı ben sırnaktayım ne kadar dogru bakıldı bılmıyorum ama bı ara hep yesıldık...sen baska bı doktora daha gıt bence...

geçmiş olsun canım ya biz de yaşadık o kazayı daha 3 aylık bile değildik kendini atmıştı anakucağından bende günlerce kendime gelemedim ya bişi olsaydı diye dikkat etmek gerekiyo ama tecrübeyle öğrendik Allah başka kaza yaşatmasın

özlüyorum burayı ama fırsat bulamıyorum.

hapşuruk canım çok geçmiş olsun okurken benim bile içim gitti
çok şükürki bişey olmamış.

kıyaslama işini ben de anlamış değilim.
bir defa anneler aynı mı.kimimiz daha kilolu kmimiz daha zayıf
kimimiz hamarat kimimiz üşengeç vs vs..
bebişler nasıl aynı olsun ki!!
kvmin bir sözünü çok severim "zamanı gelince olur"

öpüyorum hepiizi
bu arada gribi yeni yeni atlatıyoruz kızımla
hepinizin sağlıklı günleri olsun inş.

Hapşuruk Çok geçmiş olsun canım.Allah bir daha yaşatmasın.İyi ki bişey olmamış canım ya.Kötü olmuşsundur tahmin edebiliyorum.

ugrarim canim bi ara
resim cekmedim cekiym bari:)

canım çoook geçmiş olsun...[/QUOTE]

hapsurukkk gecmıs olsun canım benım.. bende bı kez ruyamda dusurmustum hala ıcımde korkusunu yasıyorum gercek gıbı..

saolun kizlar
umarim kimsenin basina gelmez
bende daha daha daha temkinliyim artik
allah korusun kuzularimizi

hapşuruk canım büyük geçmiş olsun allah korumuş.... canım beninm için nasıl acımıştır tekrar geçmiş olsun.

Yine çok uzun zaman olmuş buraya yazmayalı,herkeslere selamlar :)
hapşuruk cum çok geçmiş olsun canım..Allah bir daha böyle korkular yaşatmasın,tüm yavrularımzı korusun inşallah:26:
Uzun zamandır görüşmediğim bir arkadaşımın daha 5 yaşına girmemiş kızının kanser olduğunu öğrendim Bağırsak üstünde tümör varmış. Karın ağrılarıyla başlamış,ilk dr.a gidişlerinde kaka birikmiş deyip ishal yapıcı ilaçlar vermişler.1 ay geçmesine rağmen çocuğun karın ağrıları geçmeyince tekrar başka dr.a götürüp durumu anlatmışlar,ordada lavman yapmışlar çocuk hala rahatlayamayınca dr. film istemiş.Sonra filmi görünce keşke kaka birikmesi olsaydı demiş ve üniversiteye sevk etmiş. Şimdi kemoterapi görüyo çocuk..Küçücük yaşında yaşadıklarına bakın
Ay çok üzüldüm ve etkisinde kaldım.Arkadaş diyo daha 40 ı çıkmamış bebekler var kanser olan.. İnsan görmeyince bilmiyo maalesef..Ne kadar basit şeylerden şikayet ediyoruz..Böyle şeyleri duyunca,görünce akıl başa geliyo ama biz yine aynı biz Rabbim tüm hastalara şifalar versin.Hiçbir anneyide evladıyla imtihan etmesin.:26:Çok zor çookk..

slmmmm kimsecikler yok herkes face demi.kizim gece uyuyamadi burnu tikali agzindan fosur fosur nefes aldi oksuruyordu .serum fizyolojik verdim banamisin demedi demin verdim yine biraz sumuk cikardi rahatladi azcik.dr aradim aksam rdv aldik bakalim 4 ay uc haftaligiz neler diycek ins ciddi birseyimiz yoktur

Geçmiş olsun canım,atlatırsınız inşallah en kısa zamanda.ama şu serum fizyolojik yerine otribebe kullan daha iyi sonuç alırsın.Son bi kaç gündür benim kızımında burnu tıkanıyo ve akıyodu.Sadece otribebe kullandık ve gayette rahat atlattık.Hem rahat emiyo hemde rahat uyuyo yavrum.Tavsiye ediyorum böyle problem yaşayan herkese..

çok geçmiş olsun buda bize ders olsun

Rabbim şifasını versin inş.çok zor bir durum evlatla sınanmak

Chicco Living marka üründen memnun değilim. Sakın almayın !!!
Kızlar sizinle bir şikayet sitesinde yazdığım sorunumu paylaşmak istiyorum. LÜTFEN OKUYUN !!!
Siz ve çocuğunuzda benim gibi mağdur olmasın !!!

Chicco Living Puset Modelini tasarlayan - çıkaran arkadaşı tebrik ediyorum hiç çocuk sahibi olmayan birisi kesinlikle. Çocuğumu pusete yatırdığımda omuzları kafası sıkışıyor, ağlama krizlerine giriyor.
*İç süngerin çıkartılma özelliği yok!
*Ürün en kısmından çok dar!

Maalesef hiç memnun kalmadım. Sizin satışı için piyasaya sürdüğünüz üründe 0-36 ay yazıyor yani 3 yaşına kadar kullanılabileceğini garanti ediyorsunuz. Sadece 3 ay kullanılabilir bir ürünmüş bunu anladım.

Ayrıca içine ek olarak koydukları yağmurluk tamamını kapatmıyor. Bu nedenle yağmurluğu oyuncak mağazalarından birinden ekstra aldım. Birde ürünün tentesinin alt -arka kısmında hiç yapıştırma yada fermuar gibi bir şey yok. Çocuğun gövde kısmı üstten kapalı ama kafa kısmından rüzgar püfür püfür esiyor. Tente ve yağmurluk olayını bu güne kadar hiç dert etmedim hatta kendim çözüm üretmeye başladım.

Ama çocuğumun bu ürünün içinde rahat etmemesi ortaya çıkınca gözardı edemedim çünkü ürünü aldığım fiyat gerçekten çok ciddi bir rakam. 1 ailenin 2 aylık geçim parası.
Ve sırf çocuğumun rahat edeceğini düşündüğüm için aldım ama yanılmışım.
Ürünü geri alın yada paramın karşılığında gerçekten çocuğumun rahat edeceği bir ürün verin.

canım inşallah çözerler bu sorunu yazdıkların gerçekten can sıkıcı bilgilendirdiğin için teşekkür ederiz...
ben Quinny buzz3 kullanıyorum şimdilik maxi cosi ana kucağı ile ana kucağı 1 yaşına kadar ilk 3 ay ped ile kullandık şimdi pedi çıkardık. ana kucağından sonraki oturma ünitesi 4 yaşa kadar ve çift kılıfı var küçük kılıf ilk yaşlar için büyük kılıfımız sonrakiaşlarında kullanılmaküzere biz çok memnunuz kullanımı çok rahat hatta evin içinde kurtarıcım anlatamam kuzum da çok seviyo eğer çözemezsen ben bu arabay ıtavsiye ederim... inşallah sorun çözülür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…