merhaba,
bende çok araştırdım şimdilerde oturma alıştırması yapmamız ilerde destekli oturmaya yarar sağlayacağını öğrendim. ama kenarlara yastık değilde kendimize yaslayarak olacak ilk alıştırmalar. mesela örnek vermişler yerde oturup bacaklarınızı açın bebeğinizi oturtup kendinize yaslayın karşısınada sevdiği bir oyuncağı koyun ilgisini çeksin .. kısa kısa alıştırmalar yapıp hazırlamamız gerekiyor ben başladım.
hee öle yazıom da birsürü değişik kişi var burası gibi değilki sohbetler bakıyorumda beğenenleride göremedim facemni unuttum yahu ah bebişler ahh kafa bırakmadı2010 aralık anneleri :))
benimle aynı sorunları yaşıyosun cnm maleseff benim sıpada sadece uyku arası alıyo memeyi. ek gıdaya başlattı dr. meyve ve yoğurt. ama onları da yemiyo. püskürtüyo suratımıza.. benimki bu ay sadece 250 gr almışş. nolacak bu bebişlerin halii?? şimdi ona sebze çorbası yapıcam. umarım bunu sever...
rotavirusu aeş ishal kusma yapıyor burdada devlet karşılamıyor özel yaptırıyoruz..... yakalanan çocukların anneleri ile konuştum çok kötüymüş yaptırın mutlaka dediler...
hee öle yazıom da birsürü değişik kişi var burası gibi değilki sohbetler bakıyorumda beğenenleride göremedim facemni unuttum yahu ah bebişler ahh kafa bırakmadı
ben napdım desire biliyomusun bebe bisküvisini ezip yoğurdun içine kattım öyle yedi başka bizimkide yemio yoğurdu ama sofra oldumu yicem diye ağlıyo az az veriyorum yemeğin suyundan ekmeğe bandırıp durmuyo yoksa basıyo yaygarayı.sen özel bilgiyemi dvm ediyosun benim doktor bengü hnm bnm kız emmeyince sütümde azaldı sanki yoğurtta yemek istemiyo sade olarak bu ay hiç kilo almadı gibi bakalım ne dicek bizede gerçi ben mama fobimi aşdım sütüm yetmeyince veriyorum yoğurdu zaten zorla yiyo doymuyor onlada( sebze çorbası yapınca siz sofrada yemek yerken vermeye çalış ozmn biz ağzımızı açıyoz die taklit edip onlarda açıyo
:
bide maşallah sofaralara oturmalarkocaman olmuş bebekler. bizde henüz o tarz şeyler yok sadece ellerin tutup kaldırdığımızda çok mutlu oluyo yavrum zorlanıyo ama dilini çıkarıyo kalkıcam diye.... henüz dönmüyorda .... 21 aralık doğumlu oğlum.
:
bide maşallah sofaralara oturmalarkocaman olmuş bebekler. bizde henüz o tarz şeyler yok sadece ellerin tutup kaldırdığımızda çok mutlu oluyo yavrum zorlanıyo ama dilini çıkarıyo kalkıcam diye.... henüz dönmüyorda .... 21 aralık doğumlu oğlum.
henüz benim bebeğimde dönemiyor ayaga kaldırsak adımlar atıo ama dönemio yüz üstü yatırınca dönüyor sırt üstüü yatırınca yapamıo benim kızımda 8 aralık doğumlu...
:
bılmem canım ıcıme yabancı bı cısım gırcek yada canım acır dıye sanırımneden korkuosun tatlım ?
hazarfencim hiç korkma spiral çok rahat bişey tavsiye ederim
:
Günaydın Güzel Annişlerrr
bugun havam yerinde alaturka oldumsabah sabah oglumla yatak keyfı yaptıktan sonra içim acıyarak bakıcısına bırakıp işime geldim Allahtan ki işten eve yürüyerek gitmem 5 dk
gecenin bi yarısı uyanıp da rotavirus aşısını düşünmeseydim uykumu almış olacaktım. kızlar ya bu ülkede böle bi aşı yok bu aşılar kaçıncı aylarda yapılıyooo ve eger aşı olunmazsa Allah korusun bu hastalık nasıl nüksediiyooo ay içime kurt düştü hepten.. bu arada kahve fallarımda hep hamile çıkıyorum yaa bide kızım olcamış amann diyorum şimdi nasıl yaparım biri kucagımda biri
karnımda :18: kendimi o halde düşünemiyom bile. spiral felan istemiyorum böyle kendi kendine de şüphede kalıyo insan oyy benim dertlerim
herkese günaydın...benimde işte 4.haftam,face yasak okulda.iyi de oldu.kadınlar kulübüne dönmüş oldum.
rota aşısını yaptırmadım.doktor bi arkadaş var kendi oğluna da yaptırmamıs.grip aşıı gibi dedi,her virüsten korumuyo.allah korusun eğer olursa vurulunca da engelliyomuş...
henüz benim bebeğimde dönemiyor ayaga kaldırsak adımlar atıo ama dönemio yüz üstü yatırınca dönüyor sırt üstüü yatırınca yapamıo benim kızımda 8 aralık doğumlu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?