selam kizlar
dun aksam ailece kalpten gidiyoduk
kizim ana kucagindan dustu!!!
annemdeydim esim beni almaya geldi
ayakkabilarimi falan giydim kizimida koltugun uzerindeki anakucagina koydum
ve aptal gibi baglamadim
biz hazir olunca annemde ana kucagini sapindan tutup bize dogru geliyordu ki
salise salise kizimin anakucagindan ters donerek dustugunu gordum
son kareye bakip onun yere kapaklanmasina dayanamadim
o an yere cokmusum anne anne diye ciglik atiyodum
neyseki uzerindeki battaniye onu korudu
bi yerine bisey olmadi
ama sanirim bizim cigliklarimizdan cok agladi korkup
her yerini kontrol ettik hicbiseyi yoktu ama annemle ben bembeyaz kesildik korkudan
gece o ani o kadar cok yasadimki uykum kacti
aman kizlar benim yaptigim hataya dusmeyin
anakucagi yada puset nerdeyse bebeginiz emniyet kemerini baglayin
kendimi hala cok suclu hissediyorum

Bu yargı yanlış canım. Senin bebeğin dönmüş olabilir ancak bu aylarda başını kaldırabilmesi,anneyi tanıması,gözleri ile takip edebilmesi bekleniyor bebişlerimizden. He kimi bebek 5. ayda yapması gerekenleri erken yapıyor,erken gelişiyor. Ama dönemeyen bebişlerin anneleri endişelenmesin doktorum bu şekilde anlattı bana. Bir de kilo konusu. Benim bebeğimin kilosu iyi maşallah. Şimdi 6700 lerden falan bahsediyor kıslar biz 2 aylıkken o kadardık. her bebeğin gelişimi farklı. Canınızı sıkmayın,kafanıza takmayın. Kafanıza takılan şeyleri uzmana danışın kızlar. Zaten paranoyaya çok yatkınız. Kafayı yeriz alimallah.
Buralara pek takılamıyoruz,fırsat buldukça işte. Sizleri de bekleriz face e. Sehrihüzün canım grup kapalı. Desireye mesaj at açsın.
Hapşuruk canım çekilişi takip ediyor musun. Resimleri falan ekliyoruz. 3 mayısa kadar gönderiyoru hediyeleri. Bir ara kaçamak yap,uğra yahu..[/QUOTE]
ugrarim canim bi ara
resim cekmedim cekiym bari:)
dun aksam ailece kalpten gidiyoduk
kizim ana kucagindan dustu!!!
annemdeydim esim beni almaya geldi
ayakkabilarimi falan giydim kizimida koltugun uzerindeki anakucagina koydum
ve aptal gibi baglamadim
biz hazir olunca annemde ana kucagini sapindan tutup bize dogru geliyordu ki
salise salise kizimin anakucagindan ters donerek dustugunu gordum
son kareye bakip onun yere kapaklanmasina dayanamadim
o an yere cokmusum anne anne diye ciglik atiyodum
neyseki uzerindeki battaniye onu korudu
bi yerine bisey olmadi
ama sanirim bizim cigliklarimizdan cok agladi korkup
her yerini kontrol ettik hicbiseyi yoktu ama annemle ben bembeyaz kesildik korkudan
gece o ani o kadar cok yasadimki uykum kacti
aman kizlar benim yaptigim hataya dusmeyin
anakucagi yada puset nerdeyse bebeginiz emniyet kemerini baglayin
kendimi hala cok suclu hissediyorum

varimda pek takilamiyorum canimhapşurukcum sen face de yokmusun?..
dönmesi gerek.benim ki çok oldu döneli.
bu arada ek gıdlara başlanmış.bisküvi,yoğurt,çorba...bizim dr.hiçbirini verme dedi.hatta elma suyunu bile.sadece anne sütü vve mama.ben de ço istiyorm vermeyi ama bağırsakları tam gelişmediğinden ek gıdaları sindiremezmiş.bu da zarar verirmiş.5 bitsin 6.ayda yavaş yavaş başlarız dedi.bekliyoruz bizde.
Bu yargı yanlış canım. Senin bebeğin dönmüş olabilir ancak bu aylarda başını kaldırabilmesi,anneyi tanıması,gözleri ile takip edebilmesi bekleniyor bebişlerimizden. He kimi bebek 5. ayda yapması gerekenleri erken yapıyor,erken gelişiyor. Ama dönemeyen bebişlerin anneleri endişelenmesin doktorum bu şekilde anlattı bana. Bir de kilo konusu. Benim bebeğimin kilosu iyi maşallah. Şimdi 6700 lerden falan bahsediyor kıslar biz 2 aylıkken o kadardık. her bebeğin gelişimi farklı. Canınızı sıkmayın,kafanıza takmayın. Kafanıza takılan şeyleri uzmana danışın kızlar. Zaten paranoyaya çok yatkınız. Kafayı yeriz alimallah.
Buralara pek takılamıyoruz,fırsat buldukça işte. Sizleri de bekleriz face e. Sehrihüzün canım grup kapalı. Desireye mesaj at açsın.
Hapşuruk canım çekilişi takip ediyor musun. Resimleri falan ekliyoruz. 3 mayısa kadar gönderiyoru hediyeleri. Bir ara kaçamak yap,uğra yahu..[/QUOTE]
ugrarim canim bi ara
resim cekmedim cekiym bari:)