2010 Aralık Anneleri

günayduın hazarfen walla ben de hep şüphe içerisindeydim dün spiral taktırdım içim şu an çok rahat

nasıl acaba kilo felan aldırıyomu acaba ben daha önce d.kontrol hapı kulllanıyodum ama tekrar kullanmak istemiyorum bende mi sorsam doktoruma

kolay gelsin canım biz sabah 7.30da mesaiye başlıyoruz oğlumla gündüz çok az uyuyo yarımşar saat işler kalıyo.....

çok geçmiş olsun süt alerjisi olabilir sende süt ürünlerini kes bi dene... tahlilide var yaptırabilirsin...

rotavirusu aeş ishal kusma yapıyor burdada devlet karşılamıyor özel yaptırıyoruz..... yakalanan çocukların anneleri ile konuştum çok kötüymüş yaptırın mutlaka dediler...

nerdilcim ben de hap kullanıodum hamilelikten önce ama istemedim hapı zaten emzirirkn kullanamıcaz
en iisi spiral die düşündüm kilo aldırcanı sanmam ama çok kolay bi işlem ve şu an çok rahatım 10 yıl koruomuş bakalım inşallah bi problm çıkmaz

herkese günaydın...benimde işte 4.haftam,face yasak okulda.iyi de oldu.kadınlar kulübüne dönmüş oldum.
rota aşısını yaptırmadım.doktor bi arkadaş var kendi oğluna da yaptırmamıs.grip aşıı gibi dedi,her virüsten korumuyo.allah korusun eğer olursa vurulunca da engelliyomuş...

işte ben geldim uzun bi aradan sonra hepiniz iyisinizdir inşallah bizde iyiyiz şükür. geçmişi okucam şimdi bakalım bnm dertlerimi yaşayanlar varmı kızım 3 aralık doğumlu 6. aya giriyoruz sanırım hesaplayamıyoruzda babannesi 5 dio babası 6 aylık dio kızım emmek istemiyor ne yaptıysam olmadı geçen ay 400 gr almış ( 5800 olmuş anne sütüyle besleniyodu sadece doktorumuz ek gıdaya yoğurt ve meyva suyuna başlayın dedi onuda yemek istemiyo açım diyede ağlamıyo işi gücü kucakta gezmek oyun oynamak dün ilk defamama aldım sütüm azaldı emmeyince oysaki çok tamah etmiştim emzireyim uzun süre diye sadece geceleri emiyo oda nası oluyo hayret ediyorum doktorda çare bulamadı o kadar üzülüyorum ki hiç keyfim yok uzun zamandır bu ayda az besleniyo napcağımı bilmiyorum bişeyde çıkmıyo tahlillerinden.cimcime gibi bişey gelişemicek diye korkuyorum vitamin ve demir ilacı veriyoruz. iştahsız çocuk çok zor oluyo ya varmı bnm gibi sorun yaşayan

alla alla facebook mail adresini vede şifresini unutan tek numune benimdir bu dünyada heralde birisi ltf şu facebookun linkini yazabilirmi kendimi bulim ordan belki aklıma gelir

kızımın dişleri çıkacak sanırım eli sürekli ağzında salya su karşışık çıkarıyo ,mama da tam olarak yemiyor napsak ne öneririsiniz

Merhaba bende aralık 2010 annesiyim.13 aralık doğumlu bir kızım var benide aranıza kabul edermisiniz?

kızlar herkese selamlar. bebeklerimizi nezaman destekli oturtmaya başlıcaz. yada aramızda başlayan varmı. bana ısrarla sakın oturtma diyo büyükleriz. internetten araştırdığım kadarıyla başanabilir yazıyor. sizler naptınız merak ettim.

merhaba,

bende çok araştırdım şimdilerde oturma alıştırması yapmamız ilerde destekli oturmaya yarar sağlayacağını öğrendim. ama kenarlara yastık değilde kendimize yaslayarak olacak ilk alıştırmalar. mesela örnek vermişler yerde oturup bacaklarınızı açın bebeğinizi oturtup kendinize yaslayın karşısınada sevdiği bir oyuncağı koyun ilgisini çeksin .. kısa kısa alıştırmalar yapıp hazırlamamız gerekiyor ben başladım.

benimle aynı sorunları yaşıyosun cnm maleseff benim sıpada sadece uyku arası alıyo memeyi. ek gıdaya başlattı dr. meyve ve yoğurt. ama onları da yemiyo. püskürtüyo suratımıza.. benimki bu ay sadece 250 gr almışş. nolacak bu bebişlerin halii?? şimdi ona sebze çorbası yapıcam. umarım bunu sever...

merABA kızlar. ben de özlemişim kk yı ve güzel sohbetlerimizi
face de iyi ama pek sohbet olmuo. gitgide soğuyorum ben de.
benim cimcime de bu sıralr iyice cadı olmaya başladı.
uslu kızım beni hiç üzmüo derken resmen cırlamaya başaldı
sinirlenio sıpa neye kızıyosa bi anda basıyo yaygarayı.
saçalrı olsa yolucak. bugün iyiki tırnakalrı yoktu yoksa yüzünü gözünü çizmişti.
hatta saç diplerini çizmiş bikaç yerde.
uamrım geçicidirç.

buarada saç dökülmesinden bahsedilmiş.
benimkilerde okadar çok dökülüyoki anlatamam.
yerler bizim de hep saç içinde.cadı da hep saçalrıma yapışıyo
hep ellernde kalıyo saçalrım.
geçiciymiş madem sevindim.

günayduın hazarfen walla ben de hep şüphe içerisindeydim dün spiral taktırdım içim şu an çok rahat

ayy ben spriral korkusu olanlardanım onu hayatta yapamam emzırdıgım ıcın de ılac kulanamam heralde tek care dogal yollarla korunmak ama o da rısklı ıste:2:

merhaba misivam ben de oğlusumu omurgasını destekleyerek oturtmaya basladım yanlara destek koymuyorum cunku maasallah devrılmıyor sıpam muntazam bı sekılde oturuyor gecen gun nette okumustum ıllakı 6. aydan sonra oturtun dıye bırsey yok, eger bebek bu davranısa ısteklı ve yeteneklı ıse oturtulmasında hıcbır sakınca yokmus bilgine..

rotavirusu aeş ishal kusma yapıyor burdada devlet karşılamıyor özel yaptırıyoruz..... yakalanan çocukların anneleri ile konuştum çok kötüymüş yaptırın mutlaka dediler...[/QUOTE]

canım Türkmenistan da maalesef bu aşı yok o yuzden napım bılemedım bellı aylarda mı oluyo acaba bu aşı..

merhaba arkadaşlar ben daha öncede bahsetmiştim 2011 şubat annesiyim ama aralıkta doğum yaptığım için sizleride takip ediyorum tamemen yaşanalar uyuyor burada birebir aynı gidiyoruz diğer topikte ileride olduğum için ben yaşadıktan sonra arkadaşlar yaşıyorlar benim yaşadıklarımı
valla benim yaşadıklarımı herkesin yaşamış olması içimi rahatlatıyor
benimde saçlarım felkaet dökülüyor kan damlasına başladık 10 damla dedi sağlık ocağından aldım
d vitamini monovit almıştım sağlık ocağı vermişti topiklere bakarken multitab varmış onu duydum kendi doktorumda onu yazmış be sağlık ocağından aldığım için dikkat etmemişim multitabda daha fazla vitamin var D nin yanısıra A ve C vitaminleride var şimdi artık onu veriyorum
4. ay aşılarımızı vurulduk bizde şükür ateş fazla olmadı
rotavirüsü yaptırdım ilk dozu 2. dozuda mayıs sonu gibi yaptıracağım çok pahallı bir aşı ama devletin karşılaması gerekirdi bence böyle bir aşıyı

arkadaşlar fazla girmiyorlar sanırım bu topiğe ben girdiğimde kimseyi göremiyorum
fazla konuşılmamış oluyor eee tabiii herkes bebeişlerle ilgileniyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…