Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewt nerdilcim haklısın elimizden glse hep onlarla ilgilensek ama zorrr ...
bugün spiral taktırdım bakalım vücudum kabul edecek mi haftaya kontorle gitcem
bu kadr kolay bişe olduunu bilsem daha önce taktırırdım yahu
günaydın annişlerrrr :)
sabahtan kalktım bebeğim uyurken işlere koyuldum
balkonumu yıkadım çamaşırlarımı astım ewimi toparlıorum şimdi
makinede çamaşır var daha
bi ton işişm var ve çok şükür enerjim de var![]()
iyi akşamlar arkadaşlar. ben 2011 m annelerindenim.bebişim bugün 39 günlük. yaklaşık 15 gündür yeşil kaka yapıyor. ateş kusma yok. arada 3-4 defa kırmzı sicimler gördük. kanmış. 10 gün önce doktora gittik gaita tahlili yapıldı. 2-3 lökosit çıktı. doktor nidazol diye bir ilaç verdi. ilacı günde 1 ölçek 3 kez içilmesi gerekiyordu. bu 12 çay kaşığı yapıyor çok fazla geld. ağız dolusu kusdu. ben ölçüyü azalttım ama içmemek için direnç gösterdi. geri tükürdü kustu vs. neyse tam sarı oluyor gibiydi ilacı bıraktık. tekrar yeşil kaka yapmaya başladı. bugün yine doktora gittik. tekrar tahlil yapıldı. nadir lökosit parazit yok çıktı.yai alillere göre sorun yok. doktor nidazola devam dedi.ama sağlıklı görünüyor dedi. bu arada emiyor kilo alıyor. anladığım kadarıyla önlem amacıyla ilacı verdi. ilacı verdim tekrar kustu. 7 kere kaka yaptı bugn. bu doktorlara güven olmuyor. doğru düzgün açıklama yapmıyorlar. çok sinirim bozuldu artık. herşey normal gibi tek yeşil kaka anormal. ne yapayım. ilacı içirmeyeyim diyorum ama ya ateşlenirse bu sefer hastaneye yatırırım dedi.içinizde benzer durumu yaşayan var mı. .
bebişlerinizle beraber sağlıklı mutlu günler
Günaydın Güzel Annişlerrr
bugun havam yerinde alaturka oldumsabah sabah oglumla yatak keyfı yaptıktan sonra içim acıyarak bakıcısına bırakıp işime geldim Allahtan ki işten eve yürüyerek gitmem 5 dk
gecenin bi yarısı uyanıp da rotavirus aşısını düşünmeseydim uykumu almış olacaktım. kızlar ya bu ülkede böle bi aşı yok bu aşılar kaçıncı aylarda yapılıyooo ve eger aşı olunmazsa Allah korusun bu hastalık nasıl nüksediiyooo ay içime kurt düştü hepten.. bu arada kahve fallarımda hep hamile çıkıyorum yaa bide kızım olcamış amann diyorum şimdi nasıl yaparım biri kucagımda biri
karnımda :18: kendimi o halde düşünemiyom bile. spiral felan istemiyorum böyle kendi kendine de şüphede kalıyo insan oyy benim dertlerim![]()
alla alla facebook mail adresini vede şifresini unutan tek numune benimdir bu dünyada heraldebirisi ltf şu facebookun linkini yazabilirmi kendimi bulim ordan belki aklıma gelir
![]()
kızlar herkese selamlar. bebeklerimizi nezaman destekli oturtmaya başlıcaz. yada aramızda başlayan varmı. bana ısrarla sakın oturtma diyo büyükleriz. internetten araştırdığım kadarıyla başanabilir yazıyor. sizler naptınız merak ettim.
işte ben geldim uzun bi aradan sonra hepiniz iyisinizdir inşallah bizde iyiyiz şükür. geçmişi okucam şimdi bakalım bnm dertlerimi yaşayanlar varmı kızım 3 aralık doğumlu 6. aya giriyoruz sanırım hesaplayamıyoruzda babannesi 5 dio babası 6 aylık diokızım emmek istemiyor ne yaptıysam olmadı geçen ay 400 gr almış
( 5800 olmuş anne sütüyle besleniyodu sadece doktorumuz ek gıdaya yoğurt ve meyva suyuna başlayın dedi onuda yemek istemiyo açım diyede ağlamıyo işi gücü kucakta gezmek oyun oynamak dün ilk defamama aldım sütüm azaldı emmeyince oysaki çok tamah etmiştim emzireyim uzun süre diye sadece geceleri emiyo oda nası oluyo hayret ediyorum doktorda çare bulamadı o kadar üzülüyorum ki hiç keyfim yok uzun zamandır bu ayda az besleniyo napcağımı bilmiyorum bişeyde çıkmıyo tahlillerinden.cimcime gibi bişey gelişemicek diye korkuyorum vitamin ve demir ilacı veriyoruz. iştahsız çocuk çok zor oluyo ya
varmı bnm gibi sorun yaşayan
![]()
günayduın hazarfen walla ben de hep şüphe içerisindeydim dün spiral taktırdım içim şu an çok rahat
kızlar herkese selamlar. bebeklerimizi nezaman destekli oturtmaya başlıcaz. yada aramızda başlayan varmı. bana ısrarla sakın oturtma diyo büyükleriz. internetten araştırdığım kadarıyla başanabilir yazıyor. sizler naptınız merak ettim.
ayy ben spriral korkusu olanlardanım onu hayatta yapamam emzırdıgım ıcın de ılac kulanamam heralde tek care dogal yollarla korunmak ama o da rısklı ıste:2: