Sağol canım teşekkür ederim artık böyle evde otura otura geçireceğiz son günleri yalnız dediklerine katılıyorum önceki mesajında yazmıştın ya çok doğru önceden daha çok zaman var deyip katlanıyorduk şimdi son 10 günü bekleyen terhis alacak asker gibi zaman tükenmek bilmiyor....Yinede bunlar bile güzel değil mi fıstıklar kollarımızın dolmasına Allah'ın izni ile az kaldıMerve'cim, hayırlısı olsun herşeyin... Önemli olan şu ana kadar sağlıkla gelebilmiş olmanız.. Bundan sonrası içinde sakin ve sabırlı olup iyi giden düzene destek vermek... Allah yar ve yardımcınız olsun... Öpüyoruz sizi
Sen ne yaptın fundacığım karar verebildin mi hastaneye..?Bakyıldız; ZTB hastanesi zaten özel odada yattıktan sonra çok mantıklı.. Çünkü deneyimli kadroya sahip.Benim yakınlarım da orada doğum yaptı, çok da memnun ayrıldı... Hayırlı doğumların olur inşallah
Ayşeciğim sorma bende ilk olduğu zaman bebeğime bişey oluyor kordon dolandı herhalde bu kız çırpınıyor mu demiştim sonra anladım ki bu periyodik hareketler hıçkırıktan başka bişey değilmiş...tşk ederim kızlar cvplarınız için içim rahatladı valla şimdi gene başladı ama günde iki kez falan oluyor cnm kızım benim yaa ay yerim ben onu ne güzel hıçkırıyor tuaf bir şeyy:))))))))))))))))
merve cnm maşallah kızımıza hayırlı olsun şimdiden inş kızın saglıkla gelirr cnm benim bol bol dinlen ve kızımıza ii bakk
ay ay yerim onu ben.. Neredeyse aynı kiloda gidiyorlar tatlım. Internetten bakınca da olması gereken ortalama kiloda olduğunu görürsün.. Sakın öyle kilo almadı falan dime.. Benimkide gün boyu çok hareketli.. Ama ilerki zamanlarda yeri darlaşınca nasıl takip edicez bilmiyorum tatlım.. Umarım fundanın dediği gibi ayırt edebiliriz..sevgicim bende drdan geldım şimdi bebişlerin arasında 1 gun var bızım 2.201 cıktı gecen gıtmemızde ıkı hafta once 2.170 cıkmıstı sankı az mı kılo almış dr tam gununde gıdıyo dedı ama bılemıyorum sankı onden gıdınce daha cok sevınıyordum ayy yıne kan tahlılı ıstedı ya yarın yıne kan verecegım alttan da muayene ettı acılma yok dedı bebıs donmus bası asagıda kaburgama totoşu baskı yapıyomus.nst ye gerek gormedi gecmeyen sancın olursa gel dedı suyumuz ii kıloda almamışım kasılmaları sordum normal dedı kısacası simdilik iyiyiz teyzesi
kızlar hareketlerı nasıl kontrol edıyorsunuz ben gun ıcınde oynuyosa rahatlıyorum ole takıp etmıyorum sız nasıl takıp edıyorsunuz bıde hıçkırık cok oluyo benım kızda sızınkındede var mı bız bırz dınlencez yorulduk gorusuruz
e herkes açıklamış zaten.. Hıçkırıktır o tatlım..kızlar size bir şey sorcam yaa 3 gündür benim kızıma sanki karnımda acayip birşeyler oluyor tık tık tık tık die yaklaşık 2 dakikadan fazla sürüyor bebek sürekli kımıldıyor ama kesinlikle tekme falan degil hıçkırık gibi bir şey hiç böyle bir şeyle karşılaşan varmı şimdi gene başladı korkuyorm ya dün d.r sorcaktım unuttum önemli bir şey degildir demii yardımcı olursanız çok sevinirim
amanında maşallah benim kaanıma.. Oldu da bitti maşallah... Nazar değmez inşallah...kızlar oğlum sünnet oldu :) oldu da bitti maşallah :) bir de beşik kertmesi bulup everirsem, 5 günde mürüvvetini de görmüş olurum, aradan çıkmış olur :)) var mı benim yakışıklı oğluma kızını vermek isteyen ? Lol :)
işin şakası bir yana 15 dk'lık bir operasyon, doktorumuz çok şekerdi, hemşireler zaten hayrandı oğluma. Aldılar götürdüler, kesip geri getirdiler. Gıkı çıkmamış yavrumun, çok uslu durmuş. Sarılığı da geriliyor. Perşembe bir daha görecek doktoru, cildine bakacak, kan vermemize gerek olmaz inşallah. Bir tek o zaman ağlıyor kaan'ım.
Bugün sezaryen kesiğinin bandajı da alındı. Incecik çok düzgün bir çizgi sadece. Krem de verdi doktorum, onu da sürünce hiç iz kalmayacak inşallah.
Meme koruma olarak ben de lansinoh krem ve meme pedi kullanıyorum. Arada kremi süremediğim zaman sütümü az sıkıp onu sürüyorum. şimdilik yara, çatlama vs olmadı. Zaten bir süre sonra mem uçları da sertleşiyormuş.
canım ya dikkat et lütfen.. Sen istanbuldasın galiba.. Pek yollara düşmemeye çalış.. Bak lina hanımda büyümüş artık maşallah.. Son anda aksilikler olmasın..kızlar bizde bugün doktordaydık..miniğim büyümüş kocaman olmuş herşey yolunda yalnızzz benim rahim ağzımda yumuşama başlamış doktorum gece bir sıkıntı çıkmasın aniden bişey olmasın istediğimiz patoloji uzmanını bulmak sıkıntı doğurabilir düşüncesiyle doğumu 5-6 gün öne çekebilirmiş,açıkcası biz gelişimi yeterli ise şimdi bile alabilirsiniz yeter ki ani bişey olmasın dedik siz sıkmayın canınızı o kadar erken bişeye gerek yok sadece kendini yorma yat dinlen ağır kaldırma vs. Falan dedi,eğer aksi bir durum olup lina'm erken gelmeye karar verirse nazımızın geçtiği patolog var ama ben bu ameliyata sakin kafa ile girmek istiyorum sen sıkma canını dedi..bu arada humana still tea içebilrsin yada ısırgan çayı tüketebilirsin bir sakıncası olmaz dedi.
***daha sonra yukarı çıktık doğum yatış bölümüne bebeğim için aldığım hastanede giymesini istediğim kıyafetin uygun olup olmadığını danıştık hemşiremize sonrasında odaları gördük veee esas güzel olan bebek odasını orda miniş bir oğlan vardı üstünü giydiriyorlardı şeker şeyy bir an hayal ettim kendi bebeğimi ve esas konuya geldik bebeğimin ben odaya gelmeden odaya gelmesini istemiyorum dedim benim operasyonum uzun sürecek o sırada zaten mama verilecek ama odaya gelmesin kucaklarda dolaşmasın dedim hemşiremizde zaten biz anne dostu hastaneyiz anne gelmeden bebek odaya gelmez babacık görür onun dışında bu odada sizin çıkmanızı bekler dedi..hemşiremizi çok sevdik planım şu bebeğime giydirmelerini istediğim cicilerini hazırlarken hemşiremize süslü çikolatamızdan koyacağız ve kızımın ağzından bir mektup yazacağız --annem beni sana emanet etti bana iyi bak olur mu vs gibi yazan minik bir detay...
Bu haberlerden sonra haftaya buluşmak üzere söz alıp çıktık hastaneden son kontrolümüz olacak ve doğum için gün alacağız e madem böyle şeyler olacaksa eksiklerimizi hazırlayalım dedik kızımın merserize örgü battaniyesini nuby biberonunu bana yedek geceliğimi çorabımı ve süt saklama poşetimizi,kızım için minik penye bir yelek aldık e zahmet olmazsa çantamızı hazırlayacağız yarın.not:bspciğim battaniyemizi biberonumuz süt saklama poşetimizi ve yeleğimizi e-bebekten avea indirimi kullanarak aldık bu ek bilgi için teşekkürler bnm haberim yoktu çünkü.
Ayrıca modokoya gittik kızımın dolabı ve şifonyeri için kulplarımız aldık birde dolabını bizim atölyedekiler yapacağı için oyma olan kısımlarını oymacıya yaptırmak gerekeceğinden oymacıdan fiyat alalım dedik ve günün bombası iki sıra çiçek oyacak diye adam 875 tl fiyat verdi bizde bye bye dedik kendisine sanırım kafayı yemiş..
Başka bir yerde yaptıracağız olmazsada sade kalacak..zaten kulpları yeterince kokoşşş...
Bizden haberler bunlar kızlar,planlı ve zamanlı doğumlarımız olsun inşallah şimdi tek duam herşeyimizin gönlümüzde planlı bir şekilde olması günümüzde saatimizde çantamızı alıp hastaneye gitmemiz odamızı süslememiz ve doğuma girmemiz en önemliside kızım ve ben için hayırlı sonuçlar almamız...
kızlar, açılma kontrollerinde alttan muayene yapıyorlar mı son kontrollerde???? Yoksa şu ana kadar olduğu gibi yine usg den mi bakıyolar??? Genel temizliği bir iki hafta sonraya bırakacaktım, ama eğer alttan bakıyolarsa halletmem lazım
ay ay yerim onu ben.. Neredeyse aynı kiloda gidiyorlar tatlım. Internetten bakınca da olması gereken ortalama kiloda olduğunu görürsün.. Sakın öyle kilo almadı falan dime.. Benimkide gün boyu çok hareketli.. Ama ilerki zamanlarda yeri darlaşınca nasıl takip edicez bilmiyorum tatlım.. Umarım fundanın dediği gibi ayırt edebiliriz..
e herkes açıklamış zaten.. Hıçkırıktır o tatlım..
amanında maşallah benim kaanıma.. Oldu da bitti maşallah... Nazar değmez inşallah...
canım ya dikkat et lütfen.. Sen istanbuldasın galiba.. Pek yollara düşmemeye çalış.. Bak lina hanımda büyümüş artık maşallah.. Son anda aksilikler olmasın..
Oh son eksikler de tamamlanmış.. Sıra meleğinin gelmesine kaldı.. Hayırlı zamanlarda gelsin inşallah..
fundam valla bence alttan bakıyorlardır.. Ben daha geçen ay yaptırdım o işi.. Temiz.. Ama doğum öncesi bi daha yaptırırım herhalde..
Günaydın canlarım.. Biz gayett iyiyiz.. Ama yürürken kasık bölgemde inanılmaz bi baskı oluyor.. Tırsıyorum valla.. Fundacım senin çektiklerini daha iyi anlıyorum artık.. Onun dışında pek bi sıkıntımız yok.. Bebek odamız cumartesi gelicek... Odanın rengini beyaz yapmak için koçişi ikna ettik ama siz şimdi kalsın diyosunuz, benim kafam karıştı...
anneeeeeeeeeeeeeeee bak 35 haftalık olduk sıkıştım içerdeeeeeeeeee accık aşağıya iniyorum dert yanıp yanıp durma baskı var diye ben ne yapayım yerim kalmadıııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?