• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Haa bir de Lansinoh un yine meme başı kremini neredeyse hepimiz aldık... Bir de çok yara olma ihtimaline karşı başka bir kremi var aynı markanın.. o minicik bir tüpün içerisinde... Ben o diğer üründen de aldım... Bizim gibi meme başı çıkarmaya çalışacak anneler için lazım olacağını düşündüm.. ama sonuçta bilesin ki bunların hepsi önlem.. Haa şu var, lansinoh meme kremi ile memelere masaj yapılıyo doğum haftası... Ben Dr uma sorduğumda edinmemi söylemişti, ama kullanmaya başlamak için bekle, ben hatırlatacağım demişti...

slm kızlaaar!bu sabah kan verdık ve cok kotu bisey yasadım hamılelere oncelık olsun dıye benı 2.katta bı yere yonlendırdıler ıkıtane zebanı hemsıre koymuslar surat 5 karıs...neyse kanımı vermek ıcın oturdum zaten zor buldu damarı ve baya bi acıttı iğneyi cıkarırken o kadar acıdıkı pamugu kaldırdıgımda 3 yerden kan akıyordu damarımı parcalamış o kadar acıdıkı anlatamam ve şimdi moooosmor ama napalım kadına gerı donup kızmaya bıle halım yoktu actım ve yorgundum bırazdan sonucları alıp dra gıdıcez bakalım bebeğim büyümüşmü?

bee canım benı bır oncekı muayene nst ye almıslardı ve hafıf kasılmalar cıkmıştı sende ole bişi oldumu belkı bu seferde nstye gırerım .bugun hastaneyıde gezmeyı dusunuyorum suıt odalar varmıs onlardan ayarlamaya calısacagım aksam gelısmelerı yazarım.

buarada bee pembe oda cok seker olur bende lila yaptım mobılyamız beyaz cunku ve dun aksam idilbebeden uyku setını aldık vaktım olursa cıcıslere eklıcem ..
bakyıldız masallah kızına canım buyumus tatlıs
ay canım ya.. nasıl da canını yakmışlar.. o iğneyi alıp onlar da damar aramak lazım aslında ya neyse..
canım dr ultrasonda bakarken o kasılmalarımdan oldu.. sakın korkma bunlar normal kasılmalar dedi.. nst ye gir falan demedi.. 4 aralıkta tekrar gidicem.. eğer o zamana kadar hareketlerinden bi azalma olursa gel dedi..
bu arada bende pembe rengi seviyorum.. ama sanki beyaz daha mı iyi olucaktı ki diyorum.. offf offf.. bu kararsızlığım beni öldürecek..
:nazar:sevgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:nazar::nazar::nazar:maşallah cnm kızımıza ay allahım sıra bize geliyorr:))))))))) bizde peş peşe dogum yapıcaz rabbim izin verirse cnm rabbim hayırlı ve saglıklı bir dogum nasip etsin sana ve hepimizee saglıkla kavuşuruz inş meleklerimize AMİNNNNNNNNN
amin tatlım.. inşallah hepimiz peşpeşe doğuracaz.. burda bir sürü mutlu doğum hikayesi olucak..

ya funda az önce bebeğini kaybedenler bölümünde okudum.. canım sıkıldı.. kadın kasılmaları bebek hareketleri zannetmiş.. halbuki bebek hareket etmiyormuş içinde.. o yüzden de mudahalede geç kalınmış.. ben şu an için ayırabiliyorum.. acaba büyüdükçe karıştırabilirmiyim ki?

ya funda az önce bebeğini kaybedenler bölümünde okudum.. canım sıkıldı.. kadın kasılmaları bebek hareketleri zannetmiş.. halbuki bebek hareket etmiyormuş içinde.. o yüzden de mudahalede geç kalınmış.. ben şu an için ayırabiliyorum.. acaba büyüdükçe karıştırabilirmiyim ki?
AySevgi yaaa, nasıl karışır bebek hareketleri kasılma ile.. Hiç alakası yok.. O kadın bence biraz fazla safmış... Olur mu öle şey.. Sen okuma bakim öyle konuları bidaha

quality çoooook teşekkür ederim canım çok kafam karışmıştı gerçekten. Bu arada hakikaten okumamak lazım o şeyleri ben okuya okuya helak oldum gram tadını çıkaramadım hamileliğin şimdi de heves edemiyorum. Nyse hayırlısıyla gelsinler bakalım. Umut oluyorsunuz bana dostlar

herkese günaydın.. biz akşam çok mutlu uyuyunca sabah enerjisiz ama yine de mutlu uyandık.. akşam doktor amca ziyaretimiz vardı.. dilacım çok iyi maşallah.. 2.200 olmuş.. boyuda 45 cm.. suyum tansiyonum kilom çok iyi.. doğum pozisyonumuzu da almışız.. kafamız aşağıda.. o kadar tatlıydı ki.. minik burnumuz, şişko yanaklarımız var.. doktorum kasılmaların başlamış sakın korkma bunlar olucak dedi.. 8 aralıkta randevumuz var.. o zaman normal doğum mu sezeryanmı karar vericez inşallah.. 15 aralıktan sonra cep telefonum yanımda senden haber beklicem dedi.. :) 9-12 aralık yokmuş.. burnundan ameliyat olucakmış... sakın o ara doğurma dedi.. kısacası allahıma şükürler olsun herşey yolunda..
:21::21::21::21::21::21:

sevgicim bende drdan geldım şimdi bebişlerin arasında 1 gun var bızım 2.201 cıktı gecen gıtmemızde ıkı hafta once 2.170 cıkmıstı sankı az mı kılo almış dr tam gununde gıdıyo dedı ama bılemıyorum sankı onden gıdınce daha cok sevınıyordum ayy yıne kan tahlılı ıstedı ya yarın yıne kan verecegım alttan da muayene ettı acılma yok dedı bebıs donmus bası asagıda kaburgama totoşu baskı yapıyomus.nst ye gerek gormedi gecmeyen sancın olursa gel dedı suyumuz ii kıloda almamışım kasılmaları sordum normal dedı kısacası simdilik iyiyiz teyzesi

kızlar hareketlerı nasıl kontrol edıyorsunuz ben gun ıcınde oynuyosa rahatlıyorum ole takıp etmıyorum sız nasıl takıp edıyorsunuz bıde hıçkırık cok oluyo benım kızda sızınkındede var mı bız bırz dınlencez yorulduk gorusuruz

quality çoooook teşekkür ederim canım çok kafam karışmıştı gerçekten. Bu arada hakikaten okumamak lazım o şeyleri ben okuya okuya helak oldum gram tadını çıkaramadım hamileliğin şimdi de heves edemiyorum. Nyse hayırlısıyla gelsinler bakalım. Umut oluyorsunuz bana dostlar

Yardımcı olabildiysem ne mutlu Deniz... Sakin ve huzurla geçirmen dileği ile yolun kalan yarısını:)

Pany; kiloya takma kafayı tatlım minicik bir el kayması bisürü gram farkı yaratıyor:))) Büyümüştür kızın:))) Maşallah sizeee

kızlar size bir şey sorcam yaa 3 gündür benim kızıma sanki karnımda acayip birşeyler oluyor tık tık tık tık die yaklaşık 2 dakikadan fazla sürüyor bebek sürekli kımıldıyor ama kesinlikle tekme falan degil hıçkırık gibi bir şey hiç böyle bir şeyle karşılaşan varmı şimdi gene başladı korkuyorm ya dün d.r sorcaktım unuttum önemli bir şey degildir demii yardımcı olursanız çok sevinirim

evet ayşe bendede sureklı oluyo hatta okuduysan senden once bende sormustum kalp atısı gıbı duzenlı bi şekilde:Ddr hıçkırıyordur dedi

Kızlar oğlum sünnet oldu :) Oldu da bitti maşallah :) Bir de beşik kertmesi bulup everirsem, 5 günde mürüvvetini de görmüş olurum, aradan çıkmış olur :)) Var mı benim yakışıklı oğluma kızını vermek isteyen ? lol :)

İşin şakası bir yana 15 dk'lık bir operasyon, doktorumuz çok şekerdi, hemşireler zaten hayrandı oğluma. Aldılar götürdüler, kesip geri getirdiler. Gıkı çıkmamış yavrumun, çok uslu durmuş. Sarılığı da geriliyor. Perşembe bir daha görecek doktoru, cildine bakacak, kan vermemize gerek olmaz inşallah. Bir tek o zaman ağlıyor Kaan'ım.

Bugün sezaryen kesiğinin bandajı da alındı. İncecik çok düzgün bir çizgi sadece. Krem de verdi doktorum, onu da sürünce hiç iz kalmayacak inşallah.

Meme koruma olarak ben de lansinoh krem ve meme pedi kullanıyorum. Arada kremi süremediğim zaman sütümü az sıkıp onu sürüyorum. Şimdilik yara, çatlama vs olmadı. Zaten bir süre sonra mem uçları da sertleşiyormuş.

Eheheh:) Pelin maşallah:)) Bir hafta içinde iki doğum, iki sünnet:)) Bi de düğün çıkarsa başımıza vay halimizee:))
Beşik kertmesi işine gelinceee, topikte kız dolu valla, hiiiç kafaya takma:)) Biz önceden söz aldık:D:D Malum kız patlaması olunca elimizi erken tutalım dedik:D Tabii bilmem damat adayı sonradan vaz geçermi:))))))))))

Şaka bir yana; hakikaten hayırlısı ile allah mürüvvetlerini de göreceğimiz günleri nasip etsin:))))

***Doktora giden sevgili arkadaşlarım hepinizin bebeklerinin sağlıklarının yerinde olmasına çok sevindim..miniklere muck

***Pelinciğim emzirme yastığı bende aldım ayrıca dediğin gibi çalışmamama rağmen süt sağma makinesi almamın sebebi buydu sağıp saklamak insanın başına ne geleceği belli olmaz stresli bir süreç geçirirsem ikinci ameliyata gerek kalırsa yada patoloji sonucu bekliyorum diye stres olursam sütüm kaçar diye en azından olduğu zaman sağıp saklamayı düşünmüştüm.Tecrübeli ellerden de onay aldığımıza göre demek ki doğru düşünmüşüm bu değerli bilgiler için çook teşekkürler her bebeğin karakteri kendine özgü olsa da sen yinede paylaş şekerim benim için çok önemli dedikleriniz..

***Panyciğim fundanında dediği gibi o an oynamıştır zilli kız doktorun eli kaymıştır vs yada bir önceki ölçümde şaşma olmuştur gelişimi normalse sorun yok demektir sen sakın sıkma canını ben 4 kilo doğar diip 3 kilo doğuran bile gördüm inan yani ölçüm değerleri bu bacağına kafa tasına göre bu bebek bu kilodadır diye çıkan bir sonuç.sen gıdana dikkat et yeter.

***Pelinciğim oy kuzunu yerim ben demek minik oğlan ERKEK oldu hayırlı uğurlu olsun ALLAH sağlıkla sıhhatle güzel günler yaşamayı nasip etsin..

***Sevgiciğim bizimde odamız uçuk pembe üstü simli ben hiç pişman olmadım pembe yaptırdığıma sende olma eşinede yazık ilerde sıkılırsan kızın bir yaşına falan gelipte esas odasını kullanmaya başladığında değiştirirsin..

***Ezgicim düzelttim kilonu falan listede miniğine mucx

***Fundacığım sanada geçmiş olsun ne diim yanında kimsede yok zorlanıyorsun haliyle zaten en güzel 2. trimester derler sen onuda hep ağrıyla geçirdin kolay olmasa gerek ama dayan tatlım alacağız koynumuza yakında miniklerimizi

Son düzenleme:
Kızlar bizde bugün doktordaydık..Miniğim büyümüş kocaman olmuş herşey yolunda yalnızzz benim rahim ağzımda yumuşama başlamış doktorum gece bir sıkıntı çıkmasın aniden bişey olmasın istediğimiz patoloji uzmanını bulmak sıkıntı doğurabilir düşüncesiyle doğumu 5-6 gün öne çekebilirmiş,açıkcası biz gelişimi yeterli ise şimdi bile alabilirsiniz yeter ki ani bişey olmasın dedik siz sıkmayın canınızı o kadar erken bişeye gerek yok sadece kendini yorma yat dinlen ağır kaldırma vs. falan dedi,eğer aksi bir durum olup Lİna'm erken gelmeye karar verirse nazımızın geçtiği patolog var ama ben bu ameliyata sakin kafa ile girmek istiyorum sen sıkma canını dedi..Bu arada humana still tea içebilrsin yada ısırgan çayı tüketebilirsin bir sakıncası olmaz dedi.

***Daha sonra yukarı çıktık doğum yatış bölümüne bebeğim için aldığım hastanede giymesini istediğim kıyafetin uygun olup olmadığını danıştık hemşiremize sonrasında odaları gördük veee esas güzel olan bebek odasını orda miniş bir oğlan vardı üstünü giydiriyorlardı şeker şeyy bir an hayal ettim kendi bebeğimi ve esas konuya geldik bebeğimin ben odaya gelmeden odaya gelmesini istemiyorum dedim benim operasyonum uzun sürecek o sırada zaten mama verilecek ama odaya gelmesin kucaklarda dolaşmasın dedim hemşiremizde zaten biz anne dostu hastaneyiz anne gelmeden bebek odaya gelmez babacık görür onun dışında bu odada sizin çıkmanızı bekler dedi..Hemşiremizi çok sevdik planım şu bebeğime giydirmelerini istediğim cicilerini hazırlarken hemşiremize süslü çikolatamızdan koyacağız ve kızımın ağzından bir mektup yazacağız --annem beni sana emanet etti bana iyi bak olur mu vs gibi yazan minik bir detay...

Bu haberlerden sonra haftaya buluşmak üzere söz alıp çıktık hastaneden son kontrolümüz olacak ve doğum için gün alacağız e madem böyle şeyler olacaksa eksiklerimizi hazırlayalım dedik kızımın merserize örgü battaniyesini nuby biberonunu bana yedek geceliğimi çorabımı ve süt saklama poşetimizi,kızım için minik penye bir yelek aldık e zahmet olmazsa çantamızı hazırlayacağız yarın.Not:bspciğim battaniyemizi biberonumuz süt saklama poşetimizi ve yeleğimizi e-bebekten avea indirimi kullanarak aldık bu ek bilgi için teşekkürler bnm haberim yoktu çünkü.

Ayrıca modokoya gittik kızımın dolabı ve şifonyeri için kulplarımız aldık birde dolabını bizim atölyedekiler yapacağı için oyma olan kısımlarını oymacıya yaptırmak gerekeceğinden oymacıdan fiyat alalım dedik ve günün bombası iki sıra çiçek oyacak diye adam 875 tl fiyat verdi bizde bye bye dedik kendisine sanırım kafayı yemiş..

Başka bir yerde yaptıracağız olmazsada sade kalacak..zaten kulpları yeterince kokoşşş...

Bizden haberler bunlar kızlar,planlı ve zamanlı doğumlarımız olsun inşallah şimdi tek duam herşeyimizin gönlümüzde planlı bir şekilde olması günümüzde saatimizde çantamızı alıp hastaneye gitmemiz odamızı süslememiz ve doğuma girmemiz en önemliside kızım ve ben için hayırlı sonuçlar almamız...

Son düzenleme:
kızlar size bir şey sorcam yaa 3 gündür benim kızıma sanki karnımda acayip birşeyler oluyor tık tık tık tık die yaklaşık 2 dakikadan fazla sürüyor bebek sürekli kımıldıyor ama kesinlikle tekme falan degil hıçkırık gibi bir şey hiç böyle bir şeyle karşılaşan varmı şimdi gene başladı korkuyorm ya dün d.r sorcaktım unuttum önemli bir şey degildir demii yardımcı olursanız çok sevinirim

ayşecim bendede oluyo aynısı.hıçkırık o işte.ablama dedim geçen gün hiç öle bişe duymadım dedi.

Merve'cim, hayırlısı olsun herşeyin... Önemli olan şu ana kadar sağlıkla gelebilmiş olmanız.. Bundan sonrası içinde sakin ve sabırlı olup iyi giden düzene destek vermek... Allah yar ve yardımcınız olsun... Öpüyoruz sizi

Bakyıldız; ZTB hastanesi zaten özel odada yattıktan sonra çok mantıklı.. Çünkü deneyimli kadroya sahip.Benim yakınlarım da orada doğum yaptı, çok da memnun ayrıldı... Hayırlı doğumların olur inşallah

ayşecim hiç merak etme bende de sürekli oluor, onun nedeni hıçkırıor olması bebeğin...

evet ayşe bendede sureklı oluyo hatta okuduysan senden once bende sormustum kalp atısı gıbı duzenlı bi şekilde:Ddr hıçkırıyordur dedi

ayşecim bendede oluyo aynısı.hıçkırık o işte.ablama dedim geçen gün hiç öle bişe duymadım dedi.

tşk ederim kızlar cvplarınız için içim rahatladı valla şimdi gene başladı ama günde iki kez falan oluyor cnm kızım benim yaa ay yerim ben onu ne güzel hıçkırıyor tuaf bir şeyy:))))))))))))))))

merve cnm maşallah kızımıza hayırlı olsun şimdiden inş kızın saglıkla gelirr cnm benim bol bol dinlen ve kızımıza ii bakk

Back