Sağol canım teşekkür ederim artık böyle evde otura otura geçireceğiz son günleri yalnız dediklerine katılıyorum önceki mesajında yazmıştın ya çok doğru önceden daha çok zaman var deyip katlanıyorduk şimdi son 10 günü bekleyen terhis alacak asker gibi zaman tükenmek bilmiyor....Yinede bunlar bile güzel değil mi fıstıklar kollarımızın dolmasına Allah'ın izni ile az kaldıMerve'cim, hayırlısı olsun herşeyin... Önemli olan şu ana kadar sağlıkla gelebilmiş olmanız.. Bundan sonrası içinde sakin ve sabırlı olup iyi giden düzene destek vermek... Allah yar ve yardımcınız olsun... Öpüyoruz sizi
Sen ne yaptın fundacığım karar verebildin mi hastaneye..?Bakyıldız; ZTB hastanesi zaten özel odada yattıktan sonra çok mantıklı.. Çünkü deneyimli kadroya sahip.Benim yakınlarım da orada doğum yaptı, çok da memnun ayrıldı... Hayırlı doğumların olur inşallah
Ayşeciğim sorma bende ilk olduğu zaman bebeğime bişey oluyor kordon dolandı herhalde bu kız çırpınıyor mu demiştim sonra anladım ki bu periyodik hareketler hıçkırıktan başka bişey değilmiş...tşk ederim kızlar cvplarınız için içim rahatladı valla şimdi gene başladı ama günde iki kez falan oluyor cnm kızım benim yaa ay yerim ben onu ne güzel hıçkırıyor tuaf bir şeyy:))))))))))))))))
merve cnm maşallah kızımıza hayırlı olsun şimdiden inş kızın saglıkla gelirr cnm benim bol bol dinlen ve kızımıza ii bakk
Sağol tatlım sende bende doğru dürüst hareket edemedik hamilelik boyunca Allah'tan herşeyimizi önceden almışız değil mi kızlar son ana bıraksak yanmıştık..