ay canım ya.. nasıl da canını yakmışlar.. o iğneyi alıp onlar da damar aramak lazım aslında ya neyse..slm kızlaaar!bu sabah kan verdık ve cok kotu bisey yasadım hamılelere oncelık olsun dıye benı 2.katta bı yere yonlendırdıler ıkıtane zebanı hemsıre koymuslar surat 5 karıs...neyse kanımı vermek ıcın oturdum zaten zor buldu damarı ve baya bi acıttı iğneyi cıkarırken o kadar acıdıkı pamugu kaldırdıgımda 3 yerden kan akıyordu damarımı parcalamış o kadar acıdıkı anlatamam ve şimdi moooosmor ama napalım kadına gerı donup kızmaya bıle halım yoktu actım ve yorgundum bırazdan sonucları alıp dra gıdıcez bakalım bebeğim büyümüşmü?
bee canım benı bır oncekı muayene nst ye almıslardı ve hafıf kasılmalar cıkmıştı sende ole bişi oldumu belkı bu seferde nstye gırerım .bugun hastaneyıde gezmeyı dusunuyorum suıt odalar varmıs onlardan ayarlamaya calısacagım aksam gelısmelerı yazarım.
buarada bee pembe oda cok seker olur bende lila yaptım mobılyamız beyaz cunku ve dun aksam idilbebeden uyku setını aldık vaktım olursa cıcıslere eklıcem ..
bakyıldız masallah kızına canım buyumus tatlıs
amin tatlım.. inşallah hepimiz peşpeşe doğuracaz.. burda bir sürü mutlu doğum hikayesi olucak..sevgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii maşallah cnm kızımıza ay allahım sıra bize geliyorr:))))))))) bizde peş peşe dogum yapıcaz rabbim izin verirse cnm rabbim hayırlı ve saglıklı bir dogum nasip etsin sana ve hepimizee saglıkla kavuşuruz inş meleklerimize AMİNNNNNNNNN
AySevgi yaaa, nasıl karışır bebek hareketleri kasılma ile.. Hiç alakası yok.. O kadın bence biraz fazla safmış... Olur mu öle şey.. Sen okuma bakim öyle konuları bidahaya funda az önce bebeğini kaybedenler bölümünde okudum.. canım sıkıldı.. kadın kasılmaları bebek hareketleri zannetmiş.. halbuki bebek hareket etmiyormuş içinde.. o yüzden de mudahalede geç kalınmış.. ben şu an için ayırabiliyorum.. acaba büyüdükçe karıştırabilirmiyim ki?
herkese günaydın.. biz akşam çok mutlu uyuyunca sabah enerjisiz ama yine de mutlu uyandık.. akşam doktor amca ziyaretimiz vardı.. dilacım çok iyi maşallah.. 2.200 olmuş.. boyuda 45 cm.. suyum tansiyonum kilom çok iyi.. doğum pozisyonumuzu da almışız.. kafamız aşağıda.. o kadar tatlıydı ki.. minik burnumuz, şişko yanaklarımız var.. doktorum kasılmaların başlamış sakın korkma bunlar olucak dedi.. 8 aralıkta randevumuz var.. o zaman normal doğum mu sezeryanmı karar vericez inşallah.. 15 aralıktan sonra cep telefonum yanımda senden haber beklicem dedi.. :) 9-12 aralık yokmuş.. burnundan ameliyat olucakmış... sakın o ara doğurma dedi.. kısacası allahıma şükürler olsun herşey yolunda..
quality çoooook teşekkür ederim canım çok kafam karışmıştı gerçekten. Bu arada hakikaten okumamak lazım o şeyleri ben okuya okuya helak oldum gram tadını çıkaramadım hamileliğin şimdi de heves edemiyorum. Nyse hayırlısıyla gelsinler bakalım. Umut oluyorsunuz bana dostlar
kızlar size bir şey sorcam yaa 3 gündür benim kızıma sanki karnımda acayip birşeyler oluyor tık tık tık tık die yaklaşık 2 dakikadan fazla sürüyor bebek sürekli kımıldıyor ama kesinlikle tekme falan degil hıçkırık gibi bir şey hiç böyle bir şeyle karşılaşan varmı şimdi gene başladı korkuyorm ya dün d.r sorcaktım unuttum önemli bir şey degildir demii yardımcı olursanız çok sevinirim
ayşecim hiç merak etme bende de sürekli oluor, onun nedeni hıçkırıor olması bebeğin...
evet ayşe bendede sureklı oluyo hatta okuduysan senden once bende sormustum kalp atısı gıbı duzenlı bi şekildedr hıçkırıyordur dedi
ayşecim bendede oluyo aynısı.hıçkırık o işte.ablama dedim geçen gün hiç öle bişe duymadım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?