ay ne güzel.. sana söyledim ben daha yapmadım üşengeçlikten valla.. sen yapta resmini koy bende heveslenip yaparım belki :)sevgi bu arada o balonun üzerine iplik sarılarak yapılan avize varya biz yaptık onu eşimle ağzını kestik süslemesi kaldı bide beyaza boyayacağız ipliğim tutkalı emmedi kalındı o sebepten beyaza boyayacağız sprey boya ile
maşallah kızımıza, ay gerçekten tosuncuk olmuş.. poponu kaşı kız nazar değecek.. son 2 gün, bişiycik kalmamış artık.. artık sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah..selam kızlar bugün kontrolümüz vardı bizim kız 3800gr olmuş:) dr. daha kilolu bence dedi. karnımda nereye dokunsa bebek dedi yani kaplamış karnımı boyutlarıyla.4 kiloya yakın doğar dedi.daha önce usgden 300gr eksik doğuyolar demişti.bu gün senin bebek eksik değil fazla doğacak gibi dedi. annemi görcektiniz tosuncuk geliyo diye bi heyecan yaptıki:) benim dr. beni normal doğurtmaya çalışıyoya 3-5cm açıklıkla gitsem mazallah sezeryan yapmayacak. benim tansiyon kiloyu da duyunca heyecandan 14/10 oldu:) dinlenince düzeldi. ben 3 haftadır hiç kilo almamışım:) kısmetse perşembe sabah 9 da kavuşuyoruz bebeğimize:) son 2 günü de atlatırsak bişi kamadı.
dr.a humana stil tee sordum içeyimmi şimdiden diye. allahım benim dr.ne kadar doğallıktan yanaymış bidaha anladım. humanayı zengin ettiniz dedi. gerek yok dedi. bebekle anne arasına giren herşeye karşıymış koruyucu göğüs kremine bile. her annenin sütü bebeğine yeter dedi. bende hıhı dedim. ama bildiğimi okuyacam:) süt sağma makinemide koydum çantama,çayımıda koydum. kremi zaten sürüyorum bikaçgündür. eğer doymadığını hissedersem ve sarılığı önlemek adına bende mamaya sıcak bakıyorum. aynı biberondan bende aldım nuby.
ben daha o çaydan almadım, bende alıyım bari.. bu arada ben biberonu dr brown aldım.. ama siz şimdi böyle diyosunuz ondan da aldıracaksınız bana..
ezgim derin hanımda büyümüş maşallah.. çokta iyi gidiyo son zamanların.. dilimizi ısıralım.. allah bi çırpıda geçirsin günleri, hemencecik kavuşalım meleklerimize..esraa maşallah kızınaa aferin ona kocamann olmuş...bizde şimdi doktordan geldik..2850 gr Derin..bende hiç kilo almamışımm..ekim 1 den beri sadece 1 kilo almış oldum..toplamda 17 kiloyla bitiricem inşallahhh..demekki hafif diyete girip dikkaqt etmesem 25 kg ile falan kapatacaktım..mervecim şu an 78 kg um..bilgine:))
ayın 1 nde ve 8 nde kontrole gidicem ya 10 nda yada 11nde girices bizde sezeryana..bu arada derin 2 cm. kanala girmiş..yani 4 haftalık süreci başlamış..(kanala girmesi ve çıkması 4 haftasını alıormuş)rahim ağzım kapalı açılma yok yani erken doğum riskimiz yok:))bu arada doktorumla anlaştım sondayı anesteziden sonra takacak:))ama ikna etmem zor oldu..
şimdilik bu kadarr...
bilgeee peliinnnn uyuyormu yakışıklılar...
günaydın fundacım... valla funda bende hiçbirşey yapmak istemiyorum.. ayağa kalkıp oturmak bile yoruyo beni.. bu sabah işe 11 de geldim.. kalkamadım yataktan.. napıyımm.. ıdare etcekler artık.. biraz daha dayancaz.. sıkcaz dişimizi.. yaşadığımız o manevi boşluğun yanında bu ağrılar sızılar sinek kaşıntısı gibi geliyo bana valla.. kızım benimle ya... varsın ağrı çekiyim.. hiçç önemli değil..Günaydın kızlar..
Öncelikle EZGİCİİİİM; Maşallah Derin Kızıma benim.. Annesini hiç üzmeyecek.. Planlandığı gibi, istenilen tarihte gelip, hem annesini hem de babasını çoook mutlu edecek:))
ESRACIM; Size de Maşallah tatlım.. Tosuncuk lazım bi tane di mi ama:) Hayırlı doğumların olsun şimdiden, sağlıkla gelsin.
Bu arada NUBY i arayıp reklam ücreti isteyecemNe güzel sattırdık adamlara topik olarak:)
Bize gelince de, daha çok ağırlaştım ben.. Kolumu kaldıracak halim kalmıyor ağrı ve topaklaşmalardan. otururken bi eziyet, kalkarken ayrı bi eziyet... Ayakta iken hiç dermanım yok, Tanem kayıp çıkacak gibi aşağı itiyor kendini.. 2-3 dk bile ayakta kalamıyorum ..Dr uma göre : sızlanmayı bırakmalıymışım, anne oluyormuşum... ama ben anlatamıyorum derdimi çok canım acıyor. dr öle diyince, eşimde bana inanmaz oldu((((( gereksiz naz yaptığımı sanıyor
aaaaa doğum günün kutlu olsun tatlım.. seneye inşallah meleğinle üflersin mumlarını..canım merhaba dün malum haftanın ilk günü diye iş yoğundu bide dün doğum günüm olduğu için arkadaşlar süpriz doğum günü yaptılar malum bi daha siteye giremedim ayrıca dün iş çıkışı tam idrar sayımı ile hemogram testlerimizi yaptırdık ayrıca ilk defa nst ye girdik bakalım bugün dr teyzemizle saat 3 te randevumuz var ne diycek görücez küçük hanım ne kadar büyümüş görelim bakalım