• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Maşallah ayşecim kocaman olmuş kızımız. hemde seni üzmüycek artık açılmada yokmuş. sen dinlenmene bak o 37.haftadan önce gelmeyecek inşallah.

herkese merhaba.
uzun bir tatilden sonra iyi haftalar diliyorum. çalışanlara özellikle Allah kolaylık versin. tatilden sonra çalışmanın birazdaha zorluklarını yaşıyorum. 9gün evdeydim, evde çok kolaymış hamilelik. ama pesetmeden 37.haftaya kadar çalışmam gerekiyor. inşallah hepimiz çok ağırlaşmadan geçiririz bu süreci.

pelin ve bilge Allah nazarlardan saklasın bebeklerinizi. tecrübeleriniz bizim için okadar değerliki. bukadar yakın zamanda yaşayacaklarımızın tatbikatı gibisiniz. gecelik konusu benimde çok merak ettiğim bir konuydu ışık tuttunuz... unutmayın yaşadıklarınızın merakla takipçisiyiz.

hepinizi öpüyuorum..

canım eğerki yakınınızda e-bebek mağazası varsa netten değilde mağazadan alırsan daha ucuza alırsın şöyleki ben hafta sonu bize yakın torıum diye avm açılmıştı oraya gittim orda e bebek mağazası vardı eğer avea lıysan veya etrafında avea hattı olan bi tanıdığın varsa e-bebek yazıp 5060 a(yanlış hatırlamadıysam)gönderiyosun gelen şifreyi ve tlf numarasını kasaya söylüyosun peşine %20, taksitli%15 indirim yapıyolar ben küçük hanımın bütün eksikliklerini aldım hatta bebek arabamızı teyzemiz alıcaktı kraftın twistini 800 tl den %15 indirimli 6 taksitli 679 tl ye aldı,yani diğer arkadaşlarda haberiniz olsun biz sormasak peşine indirim yapıyomusunuz diye yapacaklarıda yoktu ona göre haberiniz olsun

gizemlicim mesaj senin nuby biberon açıklamana ait cevaptı ama ne bileyim yeni düzenlemede ne nerde nasıl yapılıyo karıştı vallahi bide bence topiğimiz aynı şekilde devam etse daha iyi yeni bi topiktense bu topiğe alıştık bununla devam etsek daha iyi gibi geliyo bana

Sevgi'cim iyi dileklerin, tebriklerin için teşekkürler..

Hasta bezine hiç gerek yok hele ki özelde yapacaksan doğumu. Hastaneden veriyorlar bol bol.

bilgecim ve pelincim
harikasınız siz....hem bize hem kendinize hem oğullarınıza yetiorssunuz..teşekkürler verdiğiniz bilgiler için..
ayşecim ii olmanıza çok sevindim bekler o fıstık sen hiç merak etme anne karnı kadar rahatı var mı:))
mervecim bence burdan devam edelim böylece süper bi topik olur arayanlar herşeyi bir arada bulur...test sonuçlarından itibaren her süreç burda derli toplu olur..tabi benim fikrim..genede sen nasıl istersen..

ayşecim herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.. inşallah öylede devam edecek.. bebişin de en hayırlı zamanında kollarında olucak...
nalan o işe gelmeyi sorma valla.. acaip bi pazartesi sendromu yaşıyorum bende.. ama son 12 iş günüm kaldı.. sabır.. sabır..
pelincim canım benim... ben senin o kaanını yerim valla.. o kadar tatlı görünüyor ki istanbulda otursam her akşam sana uğrayıp onu izlerdim valla.. benim doğum devlet hastanesinde olucak.. bu akşam gittiğimde doktoruma sorayım diyorum ne almam gerektiğini.. ona göre alıyım...
bu arada kaanımızın yeni resimlerini bekliyoruz.. emek beyin resimlerini de yükler inşallah annesi..

bsp ciğim saol canım anladım zaten bana yazdığını ay dediğin gibi bi gıcık oldu topik walla bu uygulama süpermiş yarın kontrolüm var doktorumda bakalım e bebek mağazası nerelerde varmış bende avealıyım zaten süper olur bu dediğin çok değerli bir bilgi teşekkür ederim
ayrıca araba kardeşliği mi olduk seninle

Kraft twist trawel sistem mi aldın sende bende ondan aldım

merve bende kızlara katılıyorumm.. bencede burdan devam edelim.. şimdi yeni topiğin taşınma yada kapatma durumu olabilir.. hazır bu topik sabitlenmişken burda kalalım derim ben..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 9 çiçekteyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaşasınnnnnnnn
:118::118::118::118:

Kizlaarrrr, nasiliz bakalim?...

Biz cok iyiyiz, dogum sonrasi ilk kontrolumuze gittik geldik, kan uyusmazligimiz oldugu icin ufak bir sarilik cikmisti, o yoluna girmis. Sunneti yaptirmistik, urolog da cagirmisti, o da hersey yolunda dedi, pansuman bile sayilmayacak ufak bir bakimi vardi, oglumun pipisi beze yapismasin diye ufacik bir gazli beze bir dunya merhem yedirip onu sariyorduk, artik ona da gerek kalmadigini soyledi. Tarti kaybimiz yok hastaneden ciktiktan sonra, zaten sadece ilk gun 200 gr bir kaybimiz olmustu. daha sonra devam etmedi. Ilk hafta 10%'a kadar azalmanin normal oldugunu soyluyorlar zaten. Emzirme araliklarini sordum, kafana gore dedi doktor:))) Ac bebek uyumaz, eger bebegin senin emzirmek istedigin saatte uyanmiyorsa zorlama, uykusunu bolmek cok da iyi degil, ama seni suphelendirecek kadar 5-6 saat gibi bir sure uyuyacak olursa uyandirirsin, zaten 10 gune kadar da ne zaman isteyecek ne kadar isteyecek anlarsin dedi.

Mervecim sorularina gelince, ilkine fundacim gayet guzel cevap vermis. Maalesef hastanede hemsireler bu ne bicim biberon akmiyor diye enjektorle acmislar agzini:))) Bizimki iki uc kez o biberondan mama aldi, pek hosuna gitti ve benim mememle kavga etmeye baslamisti. ben eve gelip kontrolu eve alinca yedek aldigim diger yavas akis uclarini kullanmaya basladim, su an emmeye usenmek kalmadi:))) bu arada ben ara ara oglan cok uyursa ya da sut oldugunu hissedersem pompayla goguslerimi cekiyorum. Onu da o biberona koyuyorum, geceleri biraz fazla sut istiyor, o zamana takviye oluyor. Hem de sut imalati artiyor.

Prima premium care kullaniyoruz simdilik, herhangi bir sikintimiz olmadi, zaten sikinti bu gunlerde degil de daha ileride cikar diye dusunuyorum, cunku cok kaka yaptiklari icin altlarini cok sik degistiriyoruz.

Kizlar biliyor musunuz, oglum kombiye bayiliyor. Huysuzluk ettiginde kombinin sesini duyunca sakinlesiyor. Yillaaar once uyuyan bebek diye aldigim bir cd vardi, anne karnindan sesler esliginde muzik yapmis adamlar, onu dinletiyoruz, ama sanki ondan pek bir sey anlamiyor simdilik:)))

Bizde durumlar boyle, gelismeleri aktarmaya devam ederim:))))

bsp ciğim saol canım anladım zaten bana yazdığını ay dediğin gibi bi gıcık oldu topik walla bu uygulama süpermiş yarın kontrolüm var doktorumda bakalım e bebek mağazası nerelerde varmış bende avealıyım zaten süper olur bu dediğin çok değerli bir bilgi teşekkür ederim
ayrıca araba kardeşliği mi olduk seninle

Kraft twist trawel sistem mi aldın sende bende ondan aldım

evet teyzemiz kırmızısını aldık kraft twist 3042 modeli salı veya çarşamba kargo ile gelicek oda gelince yavrumun herşeyi tamam olucak gerçi bebefonumuz ve dönencemiz eksik bakalım onlarıda yakında alırım ama mağazada yok yok çok güzel vallahi mutlaka uğra yarın benimde kontrolüm var bu akşam ilk defa nst ye giricem bide tam idrar ve tam kan sayımını yeniden yaptırıcambakalım sonuçlar nasıl çıkıcak

Back