Ah Pelin ah bana kalsa bende kimsenin kucağına vermek istemiyorum ne gerek var yani el kadar bebek kucakta ayrıca ben bu zamana kadar kimsenin minik bebeğini kucağıma almadım öpmedim koklamadım bile uzaktan baktım hep umarum benimde etrfaımdakilerin bilinçleri aynı şekilde olur birtek anneme babama kıyamam herhalde onların ilk torunu ve 13 yıllık evli olan abimin çocuğu olmadığı için o kadar özlem içindeler ki babam her karnıma dokunup bebeğim kıpırdadığında gözyaşlarına boğuluyor kıyamıyorum sanırım kimse yokken kendini iyi dezenfekte ettiği bir anda kucağına vereceğim kıyamam babacığıma anneciğime o kadar süredir milletin çocuklarını seviyorlar ki ........Valla ben baştan söyleyeceğim. Kayınvalidem mutlaka kucağına almak ister, dedeleri de muhtemelen ama suratlarına yaklaştırmamalarını özellikle söyleyeceğim. Bana kalsa kimsenin kucağına vermeyeceğim. Zaten en çok o yüzden istiyorum normal doğumu. Kimseye muhtaç olmak istemiyorum bebeğimi alabilmek için. İlk ben görmek, kucağıma alıp hemen emzirmek istiyorum.
Büyük bir sıvı jel alıp koyacağım başucuma. Her gelen mutlaka elini dezenfekte etsin diye. Sonuçta kış günü, illa nezle grip olmaları gerekmiyor, azıcık öksürseler oğlanın suratına yeter. 1-2 kutu maske koymayı bile düşünüyorum o yüzden.
Biz mevlüt yapmayacağız, o yüzden evde kalabalık olmaz. Arkadaşlarım gelir ancak hayırlı olsuna.
Patlycim bu konu benide aşırı derecede endişelendiriyor çocuğumuza eğlenceli bir an yaratıcaz diye onu pisliklerle mahrum bırakmak çok canımı sıkıyor zaten kendim kanser hastasıyım diye bu konuda çok hassasım çocukların oyuncaklarına bu adiliği yapan aşağılık insanlardan nefret ediyorum sanırım en iyisi dediğin gibi evde bez bebek yapmak sarılsın oynasın kucağına alsın bezlesin uyutsun kızıma çeşit çeşit yapayım bari dediğin gibi yok öle barbie marbieMervecim,
Bu kursun olayi her zaman olan heberlerden ama 40 hatta bazi urunlerde 80 kat fazla cikma durumu"yuhh" dedirttigi icin gundeme geliyor yeniden. Marka adi ya da urun detayi vs yazmamislar. Genelde iyi markalarda kursun sorunu degil de iste kurulumundaki hata vs nedeniyle ufak parcalarin cocuklari bogma vs gibi tehlikeler olabiliyor. Boyle bir sorun varsa onlari devlet geri cagiriyor zaten. Ben size linkini veriyim burdaki geri cagrilan oyuncaklarin listesinin. Aldiginiz urune bakarsiniz var mi yok mu diye. Onun disinda bilinen markalarda kursun sorunu olacagina inanmak istemiyorum acikcasi. Cocuklarimiz icin az ama oz kaliteli oyuncaklardan almak en dogrusu herhalde.
Tickerinda ozetle "gogus akintisi ve yalanci kasilmalarla annemi buyuk olaya (doguma) hazirliyorum" diyor...
Toy Hazard Recalls
Aralma iyidir umarim...
Biz mikrop konusunda daha sansliyiz herhalde. Etrafta cok insn yok, ziyarete gelen giden yok vs. Annem-ben-esim koruyucu asilarimizi olduk. El jellerimiz ve maskelerimiz hazir eger gene de hastalanirsak diye.. Bizim kizin mevlutu genc kiz olunc olcak herhalde;-)) Tr de gelince 4-5 aylikken o yuzden cok minikken olamayacagi icin kis-hastalik sezonuda gecmis olur ins.. Onluk iyi fikir himmm anneme soyleyeyim ben bunu belki diker bebek tutma onlugu;-)) Esim bana simdiden tembihliyoo TR de sokakta cocugu severlerse " no ..noo.nooo..nooo" diyip atliycakmisim. Oldu ben de no! derim dedim ;-))) Alem adam;-))
..
inanılmazz güsel yağmur yağıorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:))))
bu gece ki aktivitem yağmuru izlemek...
Günadın nalan nerelerdesin bakalımGünaydın kızlar, bebişlerinizle hayırlı cumalar.
GünaydınnnnnnnnnnGünaydına.s.
kuşum dün msn açıktı bir arkadaşın cvp yazdı halimi doktora götürdü diyeGünaydın kızlar.. Nasılsınız.. Ben yokken baya kaynatmışsınız.. Bugün susarsınız artık bütün gün.. üstüme alınmaya başladım artık bu durumu..
günaydın hepinize güsel anneler ve en güsel bebeklereeezemuszemus
Cnm sen yine erkenden kalktın uyuyamadın değil mi olsun ama güzel bir manzaran varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?