Valla ben baştan söyleyeceğim. Kayınvalidem mutlaka kucağına almak ister, dedeleri de muhtemelen ama suratlarına yaklaştırmamalarını özellikle söyleyeceğim. Bana kalsa kimsenin kucağına vermeyeceğim. Zaten en çok o yüzden istiyorum normal doğumu. Kimseye muhtaç olmak istemiyorum bebeğimi alabilmek için. İlk ben görmek, kucağıma alıp hemen emzirmek istiyorum.
Büyük bir sıvı jel alıp koyacağım başucuma. Her gelen mutlaka elini dezenfekte etsin diye. Sonuçta kış günü, illa nezle grip olmaları gerekmiyor, azıcık öksürseler oğlanın suratına yeter. 1-2 kutu maske koymayı bile düşünüyorum o yüzden.
Biz mevlüt yapmayacağız, o yüzden evde kalabalık olmaz. Arkadaşlarım gelir ancak hayırlı olsuna.
Büyük bir sıvı jel alıp koyacağım başucuma. Her gelen mutlaka elini dezenfekte etsin diye. Sonuçta kış günü, illa nezle grip olmaları gerekmiyor, azıcık öksürseler oğlanın suratına yeter. 1-2 kutu maske koymayı bile düşünüyorum o yüzden.
Biz mevlüt yapmayacağız, o yüzden evde kalabalık olmaz. Arkadaşlarım gelir ancak hayırlı olsuna.