• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

neden negatif pki herhangir bir genetik test yapıldı mı yoksa direk mi negatif sonuç aldın hiç tutmadan....

yok tatlım direkt negatif aldık tutmadı. bu sefer farklı bi protokol uygulanackmış öyle dedi dr.um hayırlısı bakalım dua et bizlere hamiş duası kabul olur derler:CüvCüv:

Günaydııııın:)
Sabah hastaneye gittik indrekt coombs tahlilimizi yaptırdık, kan uyuşmazlığı iğnemizi almak için uğraştık... Üffff çok teferruatlı alınıyo bu iğne.. Diğer ilaçlar gibi eczaneden değil, Eczacılar odasından alınıyor... Gittim, bi de kan grubu kartı istediler hem benim hem babamızın... E yanımda yok... Evde var ama bi çantanın içinde çok eski tahlillerin arasında o çantada ardiyede kalmış:( hayatta çıkaramam:( Gittim tekrar hastaneye yeniden kan grubu testi yaptırdım... Oradan tekrar eczacilar odasına... Bu sefer de elimizde iğnenin aynısı yok, muadili var.. bunu alırsan 70 tl fark çıkar, eğer yarını beklerseniz biraz daha az fark ödeyeceğiniz başka bir muadil gelecek dedi... E ben de boşuna o kadar fark ödemeyeyim dedim... Tekrar almadan çıktım.. Yarına kaldı.. ama git gel sinir oldum:((( Bi de artık araba kullanırken karnımda batmalar oluyo:(((((((((( Zaten bu batmalar çok sıklaştı bu aralar.. Dün doktoruma söyledim.. Bana daha evvel magnezyum başlamamıştı... Magnezyum başladı.. Yanında bi de calsiyum verdi.

Maşallah Cilveloşaaaaaa... ne kaldı şunun surasında yaaa.. 38. haftada alınacağını düşünürsek ki büyük ihtimal öle oluyo 7 hafta sonra kucağında inşallah:)))))

Ay fundaaaa öyle bir söyledin ki içim bir tuaf oldu 7 hafta gibi gerçekten yaaa offf bi an öss ye giriyormuş gibi midem tuaf oldu ..

Bu arada magnezyumu ihmal etme en iyisi sen canım düzenli kullan yollarda da kendine dikkat et

slm kızlar kötü bi gece geçirdim boğazımın ve kulaklarımın kaşıntısından ve burnumun tıkanıklığından uyuyamadım. deniz suyu spreyi sıkıp durdum. habire terledim en az 8 kez üstümü değişmişimdir.az önce dr.u aradım ateşin varsa dahiliyeciye git dedi.benim ateşim yok. grip oluyomuşum.şimdilik tavuk suyu çorba ve çaylarla idare etmeye çalışıcam.yarın daha kötü olursam giderim dahiliyeye. aman siz siz olun dikkat edin.
bu arada mervecim endişelenme zaten onu rahatsız etsen hemen iter yada tepki verir.benimki öle yapıyo içerden yattığım tarafa doğru itiyor itiyor bende dayanamayıp dönüyorum. bu arada maşallah size. pelinede maşallah diyelim 34.haftaya girmiş o da. bizde kısmetse yarın 34 e başlıcaz. allah bu günleride gösterdiya sağlıkla huzurla başka ne isteyelim.
aralma yada çok geçmiş olsun. benim anlamadığım serklaj yapılacak kadar açılma varken nasıl oldu da açılma yok oldu. plasenta previa olduğuu sanmıyorum ben. plasenta previadaki kanama birden bire sancısız şekilde 4 litreye yakın kan kaybıyla oluyor. hatta tehlikesi bebek için kansızlık hemen kan nakli gerekiyor. yani öle kesik kesik kanama olmuyor. annelerin ifadelerine göre uyandıklarında kendilerini kan gölü içinde buluyor olmaları. aman allah korusun hiç kimseye vermesin. aralmanın da durumu hakkında net bişi söylenmemesi sinir bozucu. onumerak ettiğimden hemen açtım neti. neyseki şu anda kötü bi durum yokmuş.

daisy8 kullanıcısından alıntı
ben eylülde 2. tedaviyi oldum sonuç yine negatif çıktı...
şimdi 2 ay sonra 3.yü denemeyi düşünüyoruz, biraz yorgunum, dayanması zor gerçektende.. bakalım inş. bigün bizlerinde yüzünü güldürecek rabbim

bendi eylül ayında 2. tüp bebeğimi yaptırdım ama benim ki de tutmadı doktor bi de aşılama yapalım dedi bende onu bekliyorum ama 3. tüp bebeğe cesaret edemiyorum korkuyorum aynı şeyleri yaşarım diye sizde sorun neydi hangi merkezde yartırdınız

Esra geçmiş olsun, şu ara en büyük korkum soğuk algınlığı benim de. Azıcık boğazım kaşınsa sarılıyorum ıhlamura. Çok dikkat ediyorum kendime ama sağımda solumda aksıran öksüren bol maşallah. Eşimi de uyarıyorum sürekli, sakın hasta olma diye. Daha 9 iş günüm var. Rapor falan da alamam.

Ay benim moralim bozuk senağlama hem havalar, hem şu hemoroid belası, doğuma az kalmış olması, işe gelmek zorunda olmak ve yapacak işim olmadığından bütün günü sıkıntıdan patlayarak geçirmem...
Depresyondayım galiba....

slm kızlar kızım ve benden hepinize öpücükleeer:ecrin_bebek:opuyorumnanaktan
uzun zamandır gorusemıyoruz evıme gıtmıstım kocacıgımabayanssulusmile
bugun dr randevumuz var bakalım kızımız buyudumu ben kılo aldımmı
opuyorum kızlar drdan gelınce gorusuruz

slm kızlar kötü bi gece geçirdim boğazımın ve kulaklarımın kaşıntısından ve burnumun tıkanıklığından uyuyamadım. deniz suyu spreyi sıkıp durdum. habire terledim en az 8 kez üstümü değişmişimdir.az önce dr.u aradım ateşin varsa dahiliyeciye git dedi.benim ateşim yok. grip oluyomuşum.şimdilik tavuk suyu çorba ve çaylarla idare etmeye çalışıcam.yarın daha kötü olursam giderim dahiliyeye. aman siz siz olun dikkat edin.
bu arada mervecim endişelenme zaten onu rahatsız etsen hemen iter yada tepki verir.benimki öle yapıyo içerden yattığım tarafa doğru itiyor itiyor bende dayanamayıp dönüyorum. bu arada maşallah size. pelinede maşallah diyelim 34.haftaya girmiş o da. bizde kısmetse yarın 34 e başlıcaz. allah bu günleride gösterdiya sağlıkla huzurla başka ne isteyelim.
aralma yada çok geçmiş olsun. benim anlamadığım serklaj yapılacak kadar açılma varken nasıl oldu da açılma yok oldu. plasenta previa olduğuu sanmıyorum ben. plasenta previadaki kanama birden bire sancısız şekilde 4 litreye yakın kan kaybıyla oluyor. hatta tehlikesi bebek için kansızlık hemen kan nakli gerekiyor. yani öle kesik kesik kanama olmuyor. annelerin ifadelerine göre uyandıklarında kendilerini kan gölü içinde buluyor olmaları. aman allah korusun hiç kimseye vermesin. aralmanın da durumu hakkında net bişi söylenmemesi sinir bozucu. onumerak ettiğimden hemen açtım neti. neyseki şu anda kötü bi durum yokmuş.

Esra geçmiş olsun, şu ara en büyük korkum soğuk algınlığı benim de. Azıcık boğazım kaşınsa sarılıyorum ıhlamura. Çok dikkat ediyorum kendime ama sağımda solumda aksıran öksüren bol maşallah. Eşimi de uyarıyorum sürekli, sakın hasta olma diye. Daha 9 iş günüm var. Rapor falan da alamam.

Ay benim moralim bozuk senağlama hem havalar, hem şu hemoroid belası, doğuma az kalmış olması, işe gelmek zorunda olmak ve yapacak işim olmadığından bütün günü sıkıntıdan patlayarak geçirmem...

Esracım ve Pelincim aman dikkat edin bende de bir durum var ama adını koyamadım tam yakalanmıyorum hastalığa sanırım benimde kendime dayadığım ıhlamur ve mandalina desteği sayesinde ama akşam 5 gibi gözlerim yanmaya başlıyor ve burnum sulanıyor gece de tıkanıyorum sabah hiç bişeyim yok bir haftadır böyleyim ama sanırım buna ayakta geçirmek diyorlar

esra sakın ihmal etme canım devam ederse gözük bir doktora

bende de var bir gribal durum ama geciyor yavastan artik, bogazim kasinir gibi, burnum bir akip bir tikaniyordu. Bugun daha iyiyim ama bir salgin oldugu kesin. Doktorunuz grip asisi hakkinda birsey soyledi mi kizlar? Ben eve girip cikacak herkese yaptirtacagim edepsizlik yapip, ama kendim olabiliyor muyum onu bilmiyorum.

Pelinciğim öncelikle böyle olman çok normal zor bir süreçten geçiyoruz oyalanıcak bir işinde yoksa kafan daha çok takılmıştır.Normal doğum konusuna zaten fazlasıyla hazırlanmıştın şimdi bazı sorunlar yüzünden herieyin alt üst olma ihtimali bile seni deli etmeye yetmiştir..E birde insanın hasta olması kendi kendine yetememesi uyku düzenimizin bozulması sanırım ağırlaşmak diyorlar işte bunların olması hep üst üste geldi şimdi senin doğum zamanında yaklaştığı için bir beliriszlik içinde olman can sıkıcı yani kesin bişey olsa neysede durumun belli olmaması yada seniin istediğin gibi olmayacak gibi durması canını sıkıyor biliyorum

Ama daha hiçbirşey net değil
öncelikle herkes şu an hasta ve hasta olsak bile bebeğimiz kendini koruyacaktır bizde gereken önlemi aldığımıza göre endişelenmek yok
ikincisi en önemli olan senin ve Kaan'ın sağlıklı olması bu durumda ne gerekliyse onu yapacak bir doktora gitme gücüne sahipsin ve sende biliyorsun ki bazen herşey istediğimiz gibi olmuyor.O yüzden Kaan'ı kucağına aldığını ve kokusunu içine çekeceğin güne az kaldığını düşün belki biraz rahatlarsın..

Havalara gelince insanı depresif yapan bir renge sahip gökyüzü heryeri ıslak bir İstanbul ve kaymaması gereken bir anne adayı.....

Noluor ya sana moral veriim derken bende giricem depresyona ehehehe

slm kızlar kızım ve benden hepinize öpücükleeer:ecrin_bebek:opuyorumnanaktan
uzun zamandır gorusemıyoruz evıme gıtmıstım kocacıgımabayanssulusmile
bugun dr randevumuz var bakalım kızımız buyudumu ben kılo aldımmı
opuyorum kızlar drdan gelınce gorusuruz

cnm hayırlı haberlerle gel inşallah

bende de var bir gribal durum ama geciyor yavastan artik, bogazim kasinir gibi, burnum bir akip bir tikaniyordu. Bugun daha iyiyim ama bir salgin oldugu kesin. Doktorunuz grip asisi hakkinda birsey soyledi mi kizlar? Ben eve girip cikacak herkese yaptirtacagim edepsizlik yapip, ama kendim olabiliyor muyum onu bilmiyorum.

onu bende sorucam ama benim eve girecek herkese grip aşısı yaptırma gibi bir ihtimalim yok ki zaten öyle bişey düşünmüyordum ama düşüsem bile bana gülerler sanırım bi kere mevlüt en az 80 kişilik olucak nası yaptırayım ben elaleme aşı

ama kızımı ve kendimi nasıl korurum onu soracağım

heheh yoksa sende mi alan canikommm

canım alıcamda kaç gündür uğraşıyorum şu bizim internet öyle bişeyki işlem sonuçlanmıyo inşallah bu hafta bilgisayarım gelicekte bende artık evden siparişi vericem malum kamuda çalışınca böyle kısıtlamalar olabiliyo...
bu arada teyzemiz bizde 32.haftamıza giriyoruz çok ilginç ya önümüzdeki hafta tam 8 aylık hamileyim Allahıma binlerce şükür bugünleride gördük ya....zaten kızım her tekmelediğinde dua ediyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin diye:nazar::emir_bebek::CüvCüv:

canım alıcamda kaç gündür uğraşıyorum şu bizim internet öyle bişeyki işlem sonuçlanmıyo inşallah bu hafta bilgisayarım gelicekte bende artık evden siparişi vericem malum kamuda çalışınca böyle kısıtlamalar olabiliyo...
bu arada teyzemiz bizde 32.haftamıza giriyoruz çok ilginç ya önümüzdeki hafta tam 8 aylık hamileyim Allahıma binlerce şükür bugünleride gördük ya....zaten kızım her tekmelediğinde dua ediyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin diye:nazar::emir_bebek::CüvCüv:

sende demek denim gibisin bende durmadan şükrediyorum bu rüya bozulmasın diyorum hep dua ediyorum

Bsp canım moralini bozmayayım ama 32 hafta bitince 8 aylık olmuyorsun kaydirigubbakcemile
Çünkü 1 ay 4 hafta etmiyor. Ortalama 30 gün olarak düşüneceksin ve 240 günü doldurduğunda 8. ayın bitmiş olacak. benim 9 günüm kaldı, senin 23 günün var.

Gördüğünüz üzere sıkıntıdan kafayı sıyırmış durumdayım sempatiksalakcinni Nelerle uğraşıyorum laelaelaelaelae

sende demek denim gibisin bende durmadan şükrediyorum bu rüya bozulmasın diyorum hep dua ediyorum

mervecim ya sen bu arada bebişin küvetini aldınmı ben hala karar veremedim dün biraz bakındım ama gözüme çok plastik göründü senin hiç fikrin varmı?bu arada kraftın arabasına baktım dün anakucaklı olanından peşin 650 ye bırakırız dediler sen hiç fiyat aldınmı?

Bsp canım moralini bozmayayım ama 32 hafta bitince 8 aylık olmuyorsun kaydirigubbakcemile
Çünkü 1 ay 4 hafta etmiyor. Ortalama 30 gün olarak düşüneceksin ve 240 günü doldurduğunda 8. ayın bitmiş olacak. benim 9 günüm kaldı, senin 23 günün var.

Gördüğünüz üzere sıkıntıdan kafayı sıyırmış durumdayım sempatiksalakcinni Nelerle uğraşıyorum laelaelaelaelae

canım ama bizde hafta hesabı yapıyoruz yani şimdi yanlışmı hesap yaptık bunca zaman aman ne biçim iş bu ya 8x4=32 hafta oluyo eee bizi 38.39. haftada doğum yaptırıcaklarsa eğer yaklaşık 1.5 ay sonra doğum yapmış olmıycazmı?yaaa ben artık cümlede kuramaz oldum yaaa...ama canım inamazsın artık her gece saçma sapan rüya görür oldum kafama saçma şeyleri takar oldum kafayı mı yiyoruz ne:tomato:

kuzum sende hep böyle bir istatistikçi edası vardı hatta eşim istatistik mezunu sen böle sayılardan bahsedince hep aklıma o gelirdi bnunalımdan değil bu doğal halin
hem ben seni böle seviyorum öğretici bilinçli anne
mervecim ya sen bu arada bebişin küvetini aldınmı ben hala karar veremedim dün biraz bakındım ama gözüme çok plastik göründü senin hiç fikrin varmı?bu arada kraftın arabasına baktım dün anakucaklı olanından peşin 650 ye bırakırız dediler sen hiç fiyat aldınmı?
ben kuzeniminkini aldım canım o dubaiden almıştı kullanmadı çünkü kızı anti su bi bebek olduğu için babasıyla küvete giriyorlardı minik kuveti kullanmamış hiç beden ondan aldım bide şu cici topiğinde paylaştığım maşrapa ile bi kova alırsam tamamdır

sen nerelerde baktın

kuzum sende hep böyle bir istatistikçi edası vardı hatta eşim istatistik mezunu sen böle sayılardan bahsedince hep aklıma o gelirdi bnunalımdan değil bu doğal halin
hem ben seni böle seviyorum öğretici bilinçli anne

ben kuzeniminkini aldım canım o dubaiden almıştı kullanmadı çünkü kızı anti su bi bebek olduğu için babasıyla küvete giriyorlardı minik kuveti kullanmamış hiç beden ondan aldım bide şu cici topiğinde paylaştığım maşrapa ile bi kova alırsam tamamdır

sen nerelerde baktın
anne bebek mağazasına baktım maskoda bide karşısında bi mağaza daha vardı ama bana çok plastik göründülerde o yüzden tereddütte kaldım

anne bebek mağazasına baktım maskoda bide karşısında bi mağaza daha vardı ama bana çok plastik göründülerde o yüzden tereddütte kaldım

ücreti neydi bende mother carede görmüştüm 79 tl çarşıda gördüm 15 tl ikisinde gereksiz bnmde o zaman kafam karışmıştı

Back