Günaydııııın:)
Sabah hastaneye gittik indrekt coombs tahlilimizi yaptırdık, kan uyuşmazlığı iğnemizi almak için uğraştık... Üffff çok teferruatlı alınıyo bu iğne.. Diğer ilaçlar gibi eczaneden değil, Eczacılar odasından alınıyor... Gittim, bi de kan grubu kartı istediler hem benim hem babamızın... E yanımda yok... Evde var ama bi çantanın içinde çok eski tahlillerin arasında o çantada ardiyede kalmış
hayatta çıkaramam
Gittim tekrar hastaneye yeniden kan grubu testi yaptırdım... Oradan tekrar eczacilar odasına... Bu sefer de elimizde iğnenin aynısı yok, muadili var.. bunu alırsan 70 tl fark çıkar, eğer yarını beklerseniz biraz daha az fark ödeyeceğiniz başka bir muadil gelecek dedi... E ben de boşuna o kadar fark ödemeyeyim dedim... Tekrar almadan çıktım.. Yarına kaldı.. ama git gel sinir oldum
(( Bi de artık araba kullanırken karnımda batmalar oluyo
((((((((( Zaten bu batmalar çok sıklaştı bu aralar.. Dün doktoruma söyledim.. Bana daha evvel magnezyum başlamamıştı... Magnezyum başladı.. Yanında bi de calsiyum verdi.
Maşallah Cilveloşaaaaaa... ne kaldı şunun surasında yaaa.. 38. haftada alınacağını düşünürsek ki büyük ihtimal öle oluyo 7 hafta sonra kucağında inşallah:)))))